Sariel je napisao/la:Koje ba privlacenje raje?
Imas u vrh glave 1500 do 2000 onih sto ce doc bez obzira na sve i jos par hiljada kad su ove jace tekme zeljo sarajevo.to izvlacenje na belajdzije nigdje veze.
Sami izgovori.skupa karta.kisa.sta cu gledat.prodano.da se ne lazemo.tipicna nasa posla.
Uvijek ce bit onih koji traze izgovor ali nije to poenta ne radi se ni o kakvom izvlacenju nego cinjenici da nije bilo utakmice u drugom dijelu sezone da nije bacena baklje i vecina navijaca i ljudi je apsolutno protiv toga . U prvom dijelu sezone ne mogu se sjetit da je bacena i jedna baklja sta se u medjuvremenu promjenilo u tom odnosu Azmir-fukare ja ne znam mogu samo nagadjat ko i vecina. Meni bacena baklja i dimna zavjesa ne znaci bolja atmosfera ne lozim se na to, dok navijanje i koreografija je nesto gdje se treba dokazivat . A ovo da neko placa kazne savezu koji nas ionako ne gotivi i gleda da nas zakine ne vodi ni cemu, sami sebi odmazemo. Nema niko pravo ucjenjivat predsjednika kluba zbog nekih karti koje su mizernih 5 KM a covjek je digo klub sa dna sutra nek ode mozemo hladno kljuc u bravu. Trebaju se svi malo sabrat i urazumit ako mislimo napravit neki rezultat

U pravu je covjek ne moze ulica vodit klub i podrzavam postavljanje kamera i da se kaznjavaju pojedinci jer ima ekstra momaka medju fukarama ne treba cijela grupa ispastat . Cak ima dosta derbi navijaca koji dodju npr. protiv zelje i baci baklju i takvi me posebno iritiraju