FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2016, 20:26

:guz: Smijesno inualosno necu vise nista reci..jako sam razocaran danasnjim stanjem ..im out od danas pa do nekad kad bude bilo bolje :)

Ja e vjerujem da ovo mogu reci ali **** jednostavno da je doslo vrijeme...treba nama uprava kao nekad kad su nas znali istjerati sa tribine da primr goste Gusare navijace Rudara kasnih 90tih...lkjudi na tribini, a mi na WC ..to nama ponovo treba da se naucimo pameti
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 jun 2016, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 27 jun 2016, 20:27

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :damn: :damn: :damn:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 jun 2016, 20:29

Sastali se bivsi i sadasnji vođa i čovjek ne vjeruje šta pišu. :oops:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 20:31

slana_krv je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Kako to za radnu treba mjesec?
To ko za tribinu kako ne moze za mjesec?kakve su to procedure?cuj tender?
Mislim ova kurcobeljanja nam nista dobrog nece donijet.
Al et nek se odvija.samo sloboda niko niko :salut:
Cuj tender? Pa da stadion nije drzavni ne bi ni trebao tender , a vjerovatno ne znas da je tender bio za izradu glavnog projekta...za hrpu papria i dozvola a tender za odabir izvodzaca radova nije ni raspisan a to ces tek da vidis koliko ce se oduziti, jer tu se svi zale jer je u igri puno novca, dok se svi ugrade proce i tri mjeseca.
To ti je Bosna a sad zamisli kako je strancu ovdje dobiti posao gdje je 50 % nezaposleno domaceg stanovnistva....ti isto ko da zivis na maldivima.
Ja vrlo dobro znam sta pricam i vidim po postovima da ovde 90% raje ne vlada materijom.ali nemam namjeru upustat se u ozbiljniju diskusiju.zato velim manje polemike i neg.energije.opustite se i uzivajte.navijat nam je za slobodu svakako. Lp :salut:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 jun 2016, 20:33

da li će dopustiti..
U slučaju da nijedna TV kuća ne bude prenosila utakmicu sa Bilinog polja, uz dozvolu uprave kluba, bez ikakve novčane naknade, redakcija portala tuzlanskiba je spremna obezbjediti kvalitetan livestrem prenos za sve navijače koji su spriječeni putovati u Zenicu...
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 jun 2016, 20:33

SaltCityAttack je napisao/la::guz: Smijesno inualosno necu vise nista reci..jako sam razocaran danasnjim stanjem ..im out od danas pa do nekad kad bude bilo bolje :)

Ja e vjerujem da ovo mogu reci ali **** jednostavno da je doslo vrijeme...treba nama uprava kao nekad kad su nas znali istjerati sa tribine da primr goste Gusare navijace Rudara kasnih 90tih...lkjudi na tribini, a mi na WC ..to nama ponovo treba da se naucimo pameti
Klub naprijed,pomalo,ali naprijed a grupa nazad pa nazad...zalosno :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 27 jun 2016, 20:35

„Aleksandar Lazevski će imati pravo nastupa u utakmici prvog pretkola Evropa lige, dok je za Ivana Fatića stigla radna dozvola, ali ne i certifikat iz malezijskog nogometnog saveza. To je stvar tehničke prirode i vjerujem da ćemo u naredna dva dana riješiti i taj segment, kako bi Fatić, također imao pravo nastupa na predstojećim utakmicama Evropa lige,“ kazao je Ekrem Ibrić, generalni sekretak FK Sloboda.
Toliko o tome da smo bez lijevog beka, i sto neko baca ovdje bombe pa se svi uhvate ko muha na ****...O fukarama ne treba ni komentarisati, oni da nesto znaju do sad bi makar jednu pjesmu smislili da ljudski mogu navijati(ovo se misli na sadasnju garnituru)

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 27 jun 2016, 20:35

Pa bog te neyebo jel predsjednik jednog kluba treba da organizuje prevoz navijacima....pa ne mogu da vjerujem....pa to nema nigdje na svjetu...al u ovom svemu ima I Azmirove krivice jer ih je razmazio I udovoljavao im I pustio im da ga ucjenjuju a picqice razmazene ufatile furseta pa sad seru...plati bolan pet-sest ljudi da ih polome, ubiju boga u njima, pa da na gradini gledaju utakmice...ybo te hljeb kud ih nema puno, kud ih je droga pojela, dva cojka to mogu zavrsit, sta se imas za.yebavat sa stokom...oooooj ne mogu da vjerujem....da nije smjesno bilo bi zalosno...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jun 2016, 20:37

brine me opet nemogucnost registracije stranaca..ostalo sve je za sad ok, osim sto nam fali najmanje 2 igraca prema naprijed..kvantitativno ne, jer imako dovoljno igraca, ali kvalitativno da

isto tako ako stranci ne budu mogli igrati, a ne bude ni Mehmedagica mi smo je.ani..Merzic je garancija da primamo najmanje jedan go, a sa primljenim golom u Zenici mi smo out
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 20:39

SaltCityAttack je napisao/la::guz: Smijesno inualosno necu vise nista reci..jako sam razocaran danasnjim stanjem ..im out od danas pa do nekad kad bude bilo bolje :)

Druze ba nemoj to..
Nismo djeca.proce i ovo. Ni prvo ni zadnje sr..
:salut:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 jun 2016, 20:41

emirzlaTu je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Haha evo ih skidaju krivnju sa baklji na terenu :tokralju:

Neorganizovano, sve kazne koje naprave nisu krivi . Dobili su sto su i trazili, otici ce ali su bez organizovanog prevoza.

Neka je Azmiru Bog na pomoci sa ovakvim navijacima.

Nadam se da ce ti momci konacno otjerati Azmira pa neka onda Emir meni pametuje ovdje i ponasa se ko uvrijedjena mlada.
Ujedat cemo se za guzicu svi!
Daleko od toga da sam uvrijedjena mlada...svi pisete pametujete sta i kako treba...pa sto niko od vas ne ode u fan shop dadne svoje ideje oko cega hoce...to ce vad neko pojesti...
Momci napisali status,svi negativno shvatite...niko nezna da oni pet dana idu u klub da uzmu karte da se pocne prodaja tog juga....pet dana ih se salta u klubu...
kako bi se ti osjeco???
Svi sto mislite kako i sta promjenit...ja vas okupim i odemo pricat sa momcima...iznesite sve svoje ideje i uradite nesto ako mozete....
onaj proziva danas,nisu u stanju obezbjedit 10 buseva....nek on obezbjedi jedan pa nek prica...i tako te stvari.
ne ide sve tako lako kako vi mislite.
Jel iko budala da plati prevoz 20 KM do Zenice,nije,nit bi ko platio...prema tome uvijek u zivotu imaju dvije strane medalje ;)
Trebaju Fukare sjesti sa predsjednikom.Razraditi sve detalje. Bit će to dobro aBd.
Moramo sad biti složni , imamo brate dobrih razloga.
Ja volim FK Tuzla City

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 27 jun 2016, 20:41

Patokari sa zapada su majka :) Slazem se sa SCA, nije ovo za nas
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 27 jun 2016, 20:42

Sezonska kupljena
Momci iz UG Prijatelji rade,svaka im cast,svi pametuju a oni sute i pomazu klubu
Danas sam preko kolege dobio /kupio kartu i cekam cetvrtak i Zenicu
Sve spremno,ful oprema polazak u 12h sa drustvom.I sutra kao i svaki dan mozete kupiti sezonske
Isplati se
Sretno Slobodo u cetvrtak prava raja ce biti uz tebe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 20:42

Eto ga lazevski igra.vec je bolje.ajmo malo biti pozitivni. :tralala:
Ebem ga igramo euro kvalifikacije.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 jun 2016, 20:43

Sariel je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Kako to za radnu treba mjesec?
To ko za tribinu kako ne moze za mjesec?kakve su to procedure?cuj tender?
Mislim ova kurcobeljanja nam nista dobrog nece donijet.
Al et nek se odvija.samo sloboda niko niko :salut:
Cuj tender? Pa da stadion nije drzavni ne bi ni trebao tender , a vjerovatno ne znas da je tender bio za izradu glavnog projekta...za hrpu papria i dozvola a tender za odabir izvodzaca radova nije ni raspisan a to ces tek da vidis koliko ce se oduziti, jer tu se svi zale jer je u igri puno novca, dok se svi ugrade proce i tri mjeseca.
To ti je Bosna a sad zamisli kako je strancu ovdje dobiti posao gdje je 50 % nezaposleno domaceg stanovnistva....ti isto ko da zivis na maldivima.
Ja vrlo dobro znam sta pricam i vidim po postovima da ovde 90% raje ne vlada materijom.ali nemam namjeru upustat se u ozbiljniju diskusiju.zato velim manje polemike i neg.energije.opustite se i uzivajte.navijat nam je za slobodu svakako. Lp :salut:
Vjeruj mi ja sam ozbiljan covjek i pozivam te da se upustitis u raspravu sa mnom, ne vidim gdje moze biti problem kada dvoje normalnih ljudi diskutuju, a pri tome imaju djelimicno suprotne stavove. Sve su ovo nase sporedne zivotne stvari tako da nam ne ovisi zivot i mozemo fino diskutovati.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 20:47

Komunista je napisao/la:Patokari sa zapada su majka :) Slazem se sa SCA, nije ovo za nas
Ma nisam se jednom zapio.al fali navijanje ubi me ono sjeeedi doleee :mrgreen:
Dahoce doc dan kad nije bitna tribina nego svi da pjevamo.da se mene pita ja bi da budemo ko irci.moze i sjeverno irci kako im ide ona will griggs on fire nanananananana :opaopa:
Sloooboodaaaa slooobodaaa

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 jun 2016, 21:06

Sudit će nam Glenn Nyberg (SWE).
slika
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2016, 21:08

Cujem.li samo zelju i sarajevo da se spomene u evropskoj utakmij sve cu porazbijat cu sve i orestat gledat utakmicu..prvi put ako cujem to jer to..nadam se da nece
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 jun 2016, 21:12

sloboda72 je napisao/la:Sudit će nam Glenn Nyberg (SWE).
slika
A ko mu je zena ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 jun 2016, 21:12

SaltCityAttack je napisao/la:Cujem.li samo zelju i sarajevo da se spomene u evropskoj utakmij sve cu porazbijat cu sve i orestat gledat utakmicu..prvi put ako cujem to jer to..nadam se da nece
Kada se zaori yebem te Sarajvoo :rol:
De ba smiri se pusti kraju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.