Nekih 5 minuta prije kraja rezultat je bio 2:1 za Zelju. Strijelci su bili Spahic i Savic za Zelju a Jese za Olimpik. Igralo se dva puta po 60 minuta a u oba poluvremena su igrale razlicite ekipe. Prve ekipe jedno poluvrijeme i druge ekipe drugo poluvrijeme. Onaj dio u kojem su igrali prvi timovi je zavrsen rezultatom 1:1. Poveo je Zeljo u sedmoj minuti preko Spahica na dodavanje Popovica a izjednacio je Jese u 15-tom minutu. Tih prvih 60 minuta nista posebno.
Nama definitivno fale igraci na pozicijama desnog beka te lijevog krila. Danas je beka igrao Visca a krilo Spahic. Visca mozda i moze igrati beka ali je steta onakvog igraca trositi na beku. Vjerujem da bi Gancev mogao odlicno odigrati na desnom beku tako da bi Visca mogao ici ofanzivnije a onda bi Beslija mozda mogao igrati lijevo. Ali opet treba nesto dovesti na tim pozicijama.
Zeba kad ima loptu vidi se da zna ali ovaj Zeba kojeg sam danas gledao nije fizicki spreman za devedeset minuta. Covjek ili nece ili ne moze da trci i da se vraca po loptu. Nadat je se da ce doci sebi do pocetka prvenstva.
Savic je u prvom poluvremenu zamjenio Svraku i danas je, po meni, odigrao puno bolje nego Svraka. Vidi se da zna i da ima utakmica iza sebe. Miran, stalozen, jak sa dobrim pregledom igre.
Za prvi tim su igrali: Karic, Bogicevic, Mesic, Visca, Radovanovic, Svraka Savic), Culum, Spahic, Zeba, Beslija i Popovic.
Za drugi tim su igrali: Guso, Kerla, Gancev, Colic, Brkovic, Odovic, Stanic, Savic, Rovcanin, Mesanovic i jos jedan igrac ali pojma nemam ko je. Cuo sam Gusu da je 2-3 puta zvao nekakvog Nikolu ali nemam pojma ko je taj.
Bili su poprilicno agilniji u napadu nego prvotimci a prednjacili su Rovcanin, Stanic i Mesanovic.
Sve u svemu, do pocetka sezone, vjerujem da se moze iskristalisati dobra ekipa ali za utakmicu protiv Hapoela daj Boze da se sta napravi. Nisam neki optimista nakon danas vidjenog. Ko zna, mozda ima nesto ali Amar nece sve da pokaze ..