Dobio sam zabranu da joj pišem, nisam lijep al' znam da volim.MocMahale444 je napisao/la:Sto se taj reklamira na svetoj temi? Koga libo za njimnije napisao jedan post ovdje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobio sam zabranu da joj pišem, nisam lijep al' znam da volim.MocMahale444 je napisao/la:Sto se taj reklamira na svetoj temi? Koga libo za njimnije napisao jedan post ovdje.
Selam Samke, sto to? Je li poruka bila jasna.samirr je napisao/la:Dobio sam zabranu da joj pišem, nisam lijep al' znam da volim.MocMahale444 je napisao/la:Sto se taj reklamira na svetoj temi? Koga libo za njimnije napisao jedan post ovdje.
Mala je ujedinila manijake, pitare i fukare. Skidam joj kapu.MocMahale444 je napisao/la:Selam Samke, sto to? Je li poruka bila jasna.samirr je napisao/la:Dobio sam zabranu da joj pišem, nisam lijep al' znam da volim.MocMahale444 je napisao/la:Sto se taj reklamira na svetoj temi? Koga libo za njimnije napisao jedan post ovdje.
Nego sta to ima veze sa majkl džeksonom
Nijesamirr je napisao/la: Mala je ujedinila manijake, pitare i fukare. Skidam joj kapu.
Otišao je Majkl, ostala je tuga.
Jedan je Majkl.MocMahale444 je napisao/la:Nijesamirr je napisao/la: Mala je ujedinila manijake, pitare i fukare. Skidam joj kapu.
Otišao je Majkl, ostala je tuga.to samo moze dragi Bog ujediniti.Ona je mala maca.
Stvarno radije cu citati kako solinas pita jel neka kafana jos tu pa objasnjava gdje se nalazilanego o tom majklu. Izgleda gotivite ga zestoko.
Sreca, ne daj Boze da ih je vise!samirr je napisao/la:Jedan je Majkl.MocMahale444 je napisao/la:Nijesamirr je napisao/la: Mala je ujedinila manijake, pitare i fukare. Skidam joj kapu.
Otišao je Majkl, ostala je tuga.to samo moze dragi Bog ujediniti.Ona je mala maca.
Stvarno radije cu citati kako solinas pita jel neka kafana jos tu pa objasnjava gdje se nalazilanego o tom majklu. Izgleda gotivite ga zestoko.
joker90 je napisao/la:Sreca, ne daj Boze da ih je vise!samirr je napisao/la:
Jedan je Majkl.
Pitate se sta je to ** forum? Pa ljudi to je Sjeverna Koreja gdje su par clanova uprave zeljkana odveli sve forumase sa ovog foruma nakon sto ih je Aco provalio i tamo trenutno drze sve clanove kao taoce gdje nemaju pravo na licno misljenje vec samo klimaju glavom da je sve uredualeksandar_veliki je napisao/la:Bojkotujes lafo jer ti je neko rekao da trebas bojkotovati, visis ovdje, prijavljujes se svaki treci dan s drugog maila i kada te pustim da se ukljucis u diskusiju prvim postom pokazes da si tu po zadatku. Nemojte brate mili, ja sam supak najveci, neprijatelj kao oni 92.. To smo apsolvirali i ne znam cemu potreba da se dolazi i objasnjava kako sam ja supak. Nije se rodio ko ce osim administracije uredjivati forum i hajde da i to apsolviramo.
Memara je napisao/la:Tako je, sinoc saznao da nam ipak ne dolazi.zlo87 je napisao/la:Memara je rekao da ce se sam banovat ako ne dosje Cvijanovic il je neko drugi to rekao![]()
![]()
Nabijem sve moje insajdere, medije i upravu na qurac!
Vozdra raja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.