od koga ti popusis **** te bog jadni
samo tebe padam smece cigansko

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mislim da je to to od Islanda, svaka čast na prolasku skupine ali večeras mislim ide bar trica u njihovu mrežuEffenberg je napisao/la:Skino Italiju prolaz 2.4, skino Muguruzu na live 1.5, ostali Englezi 1.5?
Da li graditi? Da li mogu biti majmuni i oni odigrati X-a sa ribarima, ili su ribari dohakali?
Koji majmun taj tyson, ja sam cekao na Hrvate 2000 € da dodje, imo u svaku kombinaciju, a ispusio 500 € pa se opet ponasam ko gospodin. Ovo je dzentlmenski sport! Ko je kriv ovom jadi sto daje na kladjenje sto ne moze priustiti da izgubi, ne moze svako biti high roller!10DelPiero je napisao/la:Ja stavlja 170 € a vidio par na forumu hahaha bravo glupane nek si pao i daj taj tiket da vidim tu uplatu jado jadni kakav ti i 170 €. Nade se ovako srat koda ga je neko natjero da uplati.gaston je napisao/la:
Pozdrav od @Tysona iz inboxa
O merhaba ljudino od krajine!NebeskaSila96 je napisao/la:Dasta jeemir_tr je napisao/la:Je li i kod tebe trajni?![]()
Gonza![]()
Ja se tebi divim.Dobio ban i nakon 2 dana pokupio bonus
Meni je ovdje sve moguće.Najviše iz razloga što su Islandjani opusteni oni su opušteni i što god da naprave oni su heroji.Ako Englezi ne uspiju zabit rani go uvuci ce im se nervoza i biće im jako teško i ne bih se iznenadio da Islandjani prodju. Ako zabiju rano go završit će to lagano minimum 3-0.Najgore po Engleze je to što su Islandjani opusteni a to zna biti velika prednost.Effenberg je napisao/la:Skino Italiju prolaz 2.4, skino Muguruzu na live 1.5, ostali Englezi 1.5?
Da li graditi? Da li mogu biti majmuni i oni odigrati X-a sa ribarima, ili su ribari dohakali?
Od onakvog igraca osta Tie-Break-dzija. Ja kad tamo na teniskim forumima kazem da se lagano pretvara u drvo i da dostize nivo Karlovica smiju mi se.10DelPiero je napisao/la:Moj Federeru **** ti sve komplet kakav si bogalj posto dabogda ti ovo bio zadnji GS i mrs u penziju bogaljcino glupa
Brejk sanse 0/8 pa kako je svima jasno osim njemu da on nema sta vise trazit u ovom tenisu
Hehe nisam vise toliki majstor, malo su me izribali prosle sedmice na tenisu, a strah me ovog Wimbledona to je trava tu je sve moguce, ali jednu stvar znam vise ne vjerujem nista ni jednom balkanskom sportisti i timu, osim Noletu. Mi smo luzeri nevidjeni, samo Hrvati i mi mozemo nako izgubiti, a Ivanovicka!NebeskaSila96 je napisao/la:Meni je ovdje sve moguće.Najviše iz razloga što su Islandjani opusteni oni su opušteni i što god da naprave oni su heroji.Ako Englezi ne uspiju zabit rani go uvuci ce im se nervoza i biće im jako teško i ne bih se iznenadio da Islandjani prodju. Ako zabiju rano go završit će to lagano minimum 3-0.Najgore po Engleze je to što su Islandjani opusteni a to zna biti velika prednost.Effenberg je napisao/la:Skino Italiju prolaz 2.4, skino Muguruzu na live 1.5, ostali Englezi 1.5?
Merhaba i tebi majstore tenisa
Cacazgmiky je napisao/la:wayne je u startnoj postavi, na zadnjoj Islandu dao dva gola pa red je da se upiše i ovdje, dakle Rooney daje gol 2.70
ćaća se vraćajopaa7 je napisao/la:Cacazgmiky je napisao/la:wayne je u startnoj postavi, na zadnjoj Islandu dao dva gola pa red je da se upiše i ovdje, dakle Rooney daje gol 2.70
Majstor svog zanatazgmiky je napisao/la:
ajmo dalje
Sine vidjaj sad sran...ja! Ah ti Boga! Vode ribari!NebeskaSila96 je napisao/la:Ma mafija sve haha.
Evo ti ranog gola,lagano ide Engleska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.