miky_hz je napisao/la:A Thiago dobio raskid ugovora jel je izrazio želju da se vrati kući,nisam znao da je dečko iz Hrvatske?![]()
Pretekao si me.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
miky_hz je napisao/la:A Thiago dobio raskid ugovora jel je izrazio želju da se vrati kući,nisam znao da je dečko iz Hrvatske?![]()
Da je i u Borac presao cijena bi mu skocila. Nije isto igrati u klubu sa trofejima i u klubu bez trofeja. Ipak je to napredak u karijeri i znaci da vrijedis nesto.tuzlak1987 je napisao/la:Bice Semsudin sad kada bude update jedno 1,2 miliona eura
Da znas ista ne bi navijao za taj jadni, mali klub.PitarBordo je napisao/la:miky_hz je napisao/la:A Thiago dobio raskid ugovora jel je izrazio želju da se vrati kući,nisam znao da je dečko iz Hrvatske?![]()
Pretekao si me.
Ne razumije on filozofiju, plavu religiju, stil ponasanja i nacin zivota!Ikos je napisao/la:Da znas ista ne bi navijao za taj jadni, mali klub.PitarBordo je napisao/la:miky_hz je napisao/la:A Thiago dobio raskid ugovora jel je izrazio želju da se vrati kući,nisam znao da je dečko iz Hrvatske?![]()
Pretekao si me.
Zato razumije stil ponasanja rasine skole, papanluka i ostalog...joker90 je napisao/la:
Ne razumije on filozofiju, plavu religiju, stil ponasanja i nacin zivota!
Sta hoces da kazes s tim o rasinoj skoli?Ikos je napisao/la:Zato razumije stil ponasanja rasine skole, papanluka i ostalog...joker90 je napisao/la:
Ne razumije on filozofiju, plavu religiju, stil ponasanja i nacin zivota!
Ko god krene u Zenicu po bod a kamo li po bodove neka bude siguran da će naši iz uprave pucati te obezbediti Čeliku još jednu sezonu u eliti.Sabinho je napisao/la:Hajmo tipovat' ko ispada! Ja tipujem na Mladost i Celik.
Da ste sacuvali proslosezonski tim ne bi trebali pucati ali ovakoo... Bgm ste beton bili, sad realno imate minimalne sanse za opstanak.samocelik je napisao/la:Ko god krene u Zenicu po bod a kamo li po bodove neka bude siguran da će naši iz uprave pucati te obezbediti Čeliku još jednu sezonu u eliti.Sabinho je napisao/la:Hajmo tipovat' ko ispada! Ja tipujem na Mladost i Celik.
Alipasino je napisao/la:Domzale nije sala igra dobro sada utrpase slanim 6 komada.Ni Zeljo nije bolji on prijateljske voli.Celik je jak ko beton propasce ko zeton a za pitare nema zime sve ce plate da prime.Zrinjski i Siroki sute garant nesto mute.Liga ce bit jaka svi ce se borit za prvaka.
Znaš li Elmara s Ali-pašinog?Alipasino je napisao/la:Domzale nije sala igra dobro sada utrpase slanim 6 komada.Ni Zeljo nije bolji on prijateljske voli.Celik je jak ko beton propasce ko zeton a za pitare nema zime sve ce plate da prime.Zrinjski i Siroki sute garant nesto mute.Liga ce bit jaka svi ce se borit za prvaka.
Znaš li Elmara s Ali-pašinog?[/quoteHigh je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Domzale nije sala igra dobro sada utrpase slanim 6 komada.Ni Zeljo nije bolji on prijateljske voli.Celik je jak ko beton propasce ko zeton a za pitare nema zime sve ce plate da prime.Zrinjski i Siroki sute garant nesto mute.Liga ce bit jaka svi ce se borit za prvaka.
pile87 je napisao/la: Tuzlacima je ego bolestan i veci od znanja o fudbalu ali Ahmetovic u formi je najbolji napadac lige svidjalo se to nekom ili ne.
bhfanatic14 je napisao/la:Ahmetovic je klasa za ovu ligu ! Ako se momak spremi sigurno uz benku najbolji spic lige ! To je cinjenica, i mislim da ce to i pokazat ove godine !
za sve koji kontaju da je sarajevo oslabljeno eventualnim odlaskim benkesolinas je napisao/la: od bajica za klasu,mali je bolji samo u godinama.
kakav nikolic druze,
od stokica je bolji
velkovskog takodjer.
benko bara-bara
neznam zasto stavljas velkovskog u taj kontekst,kada je ovaj igrao jednu od najjacih liga evrope,ovaj pocinjo igrat tek..nidje veze.
ali necemo se ubjedjivat..frajer ima bolju biografiju,internacionalnu,kakav nikolic,velkovki,cuj bajic,![]()
prvo se informisi malo o igracu,i njegovoj karijeri,pa sudi..
ali necemo se ubjedjivat,najgori je napadac lige,i to je to..
bekic...**** mi obitelj,cuj bekic..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.