PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja auto kupio, od pasivno-agresivnih postova. Kia Sorento, 2013 godište. 

Samo Saraj'vo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Odlicno razmisljanje kolega, sada tek znamo odakle pusu vjetrovi i po cijem nalogu vecina forumasa kreira misljenje sirim narodnim masama sluzeci se neistinama i obmanjivanjem onih manje upucenih. Kazu da hiljadu puta ponovljena laz postaje istina, a njima to ocigledno uspjeva.Peace je napisao/la:b]on jedini nije sitni placenik muce, baljka, merdanovica i ostalih iz proslih garnitura koji imaju afiniteta da se vrate u sarajevu nakon sto su ga pokrali do zadnjeg feninga.. i sada kad je gosp dino stabilizovao klub sa amidjom oni bi da se vrate da i dalje to isto rade... [/b]
Jednoumlje karakterise pitarski podforum, to je cinjenica..
Otjerali su i poslijednjeg koji misli, a koji se upustio u ne bas bezazlenu borbu protiv ovih placenika. Nije izdrzao, nazalost, i ko zna prema kojem pravcu ce forumasi i grobari kluba, isti i odvesti.
Molotovljev, Majkl.. Na njihovoj temi se ne smije razmisljati, bivas napadnut sa svih strana bez obzira sto si ti tu zbog podrske klubu, jer je ocigledno da na njihovom podforumu obitavaju iskljucivo oni koji su tu zarad materijalne koristi i licne promocije. Jadno..
Selam za sve Bošnjake.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pošto si već uplatio pare za tribinu Zapad - Milostinja koliko ćeš dati za Tribinu Istok - SadakaPeace je napisao/la:Bavim se vec time... ali opet ne moze covjek ostani imun i zatvorenog oka na nesto ovako apsurdno i nemoralno sto se desava u njegovoj uzoj okolini... ne mogu da vjerujem da su ljudi dotakli moralno dno i postali moralne nakaze zarad licnih interesa i nekog vida samopromocije i radi cenera ili cvaje po danu koje zarade pisajuci protiv dine i kusturice... pitam se gdje ide ovaj svijet... osim Majkla ja ne vidim vise iskrenog navijaca Sarajeva...
A evo i ovaj @pitic je svojim upisom indirektno potvrdio i apsolutno nije negirao da pise protiv Dine placenicko-rusiljacke postove...
Stvarno se ovaj svijet okrenuo naopačke...

SRETAN BROJ - 1725
Izgradnja tribina koje su sufinansirane od strane navijaca su pravi dokaz ljubavi prema tom klubu... gdje navijaci poput npr Fate daju i zadnju marku, a sve radi nekih visih moralnih i ljubavnih odnosa prema klubu... e takvi su i Majkl i Molotovljev... to je primjer pravih navijaca... a ne ovi kvazi placenici koji su tu samo radi para koje im daju dokazani lopovi baljak, suman, muco (sam nadimak mu sugerira aktivnosti) i merdanovic i koji hoce da se vrate da pokradu klub po 2. put nakon sto su ga dino i kusturica stabilozovali...
Borbu Majkla sa ostalim bih mogao svesti u domen borbe dobra i zla... borbe za prava istinskih navijaca Sarajeva, onih koji ne vracaju clanske karte, onih koji nisu nezahvalni zbog trofeja koje im je donio dino nakon decenije suše, onih koji su tu uvijek i kada je sve dobro i kada je lose i sl... zato jos jednom podrska Majklu da ustraje u borbi... da se ne predaje ako nista zbog istinskih navijaca slicnih njemu koji se ne prodaju zbog materijalnih koristi...
Borbu Majkla sa ostalim bih mogao svesti u domen borbe dobra i zla... borbe za prava istinskih navijaca Sarajeva, onih koji ne vracaju clanske karte, onih koji nisu nezahvalni zbog trofeja koje im je donio dino nakon decenije suše, onih koji su tu uvijek i kada je sve dobro i kada je lose i sl... zato jos jednom podrska Majklu da ustraje u borbi... da se ne predaje ako nista zbog istinskih navijaca slicnih njemu koji se ne prodaju zbog materijalnih koristi...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije decenija, nemoj lažeš sad kad si dobar zalet uhvatio. 
Molim te nastavi pisati tho.

Molim te nastavi pisati tho.
Samo Saraj'vo.
Šta ti znaš ko su Mučo, Šuman, Merdanović bolje liži stražnjicu nesuđenom ministru i kriminalcu Dautbašiću, Telibečireviću i ostalim ratno-profiterskim članovima. Moli na koljenima Telibečirevića neka barem izdvoji 1000 km za Istok od 24 miliona koja je nadavno uzeo.Peace je napisao/la:Izgradnja tribina koje su sufinansirane od strane navijaca su pravi dokaz ljubavi prema tom klubu... gdje navijaci poput npr Fate daju i zadnju marku, a sve radi nekih visih moralnih i ljubavnih odnosa prema klubu... e takvi su i Majkl i Molotovljev... to je primjer pravih navijaca... a ne ovi kvazi placenici koji su tu samo radi para koje im daju dokazani lopovi baljak, suman, muco (sam nadimak mu sugerira aktivnosti) i merdanovic i koji hoce da se vrate da pokradu klub po 2. put nakon sto su ga dino i kusturica stabilozovali...
SRETAN BROJ - 1725
[youtube][/youtube]
Navijači Sarajeva pjevaju Dini
Navijači Sarajeva pjevaju Dini
-
- Kontakt:
Kako vidim, neki bi mogli crknut..

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Eto vidis cim spomenes Mucu, Merdanovica, Baljka and co udaris im u zilu... drago mi je da je sad sve raskrinkano... i da sira javnost zna ko finansira ove da pisu protiv Dine, i da pljuju istinske navijace Sarsjeva poput Majkla...
A sto se mene tice ja ne navijam za upravu... ja navijam za klub bez obzira ko bio na celu istog... i tu je razlika izmedju pravih i istinskih navijaca sa jedne strane i placenika koji cine 99% podforuma Sarajevo i koji su na jaslama ovih koji se zele vratiti opet u upravu...
A sto se mene tice ja ne navijam za upravu... ja navijam za klub bez obzira ko bio na celu istog... i tu je razlika izmedju pravih i istinskih navijaca sa jedne strane i placenika koji cine 99% podforuma Sarajevo i koji su na jaslama ovih koji se zele vratiti opet u upravu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Takve kao ti kamatari u upravi vam najviše vole. Da ih ne zanima ko sjedi u upravi, a da dajete pare kada vam god zatraže. Uzimaju takve kao ti na mahalski fazon, dao je pare jednom dati će opet.Peace je napisao/la:Eto vidis cim spomenes Mucu, Merdanovica, Baljka and co udaris im u zilu... drago mi je da je sad sve raskrinkano... i da sira javnost zna ko finansira ove da pisu protiv Dine, i da pljuju istinske navijace Sarsjeva poput Majkla...
SRETAN BROJ - 1725
za jarana theterpaka da ne misli da izmisljamThetraphak1921 je napisao/la:Odstranite ovaj kancer sa foruma.tareizo je napisao/la:o vasem pe.derluku najvise govori ona pjesma iz rata
sarajevska Raja dok gradovi bosnom gore daleko ste bili kad je tesko Sarajevo ostavili
@amazing
Sagni se sarajevskim forumasima, kmetu jedan. Pomiri se sa tim da ste niza klasa, fukaro.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Svu zayebanciju na stranu ali ti si djecace fakat bolestan.tareizo je napisao/la:za jarana theterpaka da ne misli da izmisljamThetraphak1921 je napisao/la:Odstranite ovaj kancer sa foruma.tareizo je napisao/la:o vasem pe.derluku najvise govori ona pjesma iz rata
sarajevska Raja dok gradovi bosnom gore daleko ste bili kad je tesko Sarajevo ostavili
@amazing
Sagni se sarajevskim forumasima, kmetu jedan. Pomiri se sa tim da ste niza klasa, fukaro.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Svu zayebanciju na stranu ali ti si djecace fakat bolestan.[/quote]
znam

znam

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Čuj zayebancija. Pa ovdje se raja lupa čistom kokom nećemo ko vi u tuzli sjeći sa sodom bikarbonomProbisvjet je napisao/la:Sace reci to bila zahebancija, vjezbao sa vrasnom puderom, prah secerom ili sodom bikarbonom.Momciluk je napisao/la:Vidi ovog clan komisije za obrazovanje i kulturu u Sarajevu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa šta se ovo dešava? Nije moguće da je zlo pobjedilo i da su uspjeli otjerati posljednjeg čovjeka na pdf komšija. Da li je to bakijaš zapuhao?

ako te ne prozivam, onda te gotivim
I onda se sarajlijice smiju Maci koja je u Tuzli ništa više od obične kurawe,a njima ovakav lik clan komisije,pazi sad za KULTURU I OBRAZOVANJE. Hipokrizija.Probisvjet je napisao/la:Sace reci to bila zahebancija, vjezbao sa vrasnom puderom, prah secerom ili sodom bikarbonom.Momciluk je napisao/la:Vidi ovog clan komisije za obrazovanje i kulturu u Sarajevu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sarajevski hipokriti.

I da flaša mi se čini veća nego banana,još nije prirodno da on "puši" al dobro znamo da su gay.

- PitarBordo
- Kontakt:
Jest vam Sarajevo haman tema svaki dan, de malo sklek koji, pogledajte neki klip na youtube, ne može se o jednom te istom vazda. Duše slatke. 

Samo Saraj'vo.
- MocMahale444
Imaju vaznu tekmu vrlo brzo, oni švrljaju gluposti. Ne svi ali vecinaPitarBordo je napisao/la:Jest vam Sarajevo haman tema svaki dan, de malo sklek koji, pogledajte neki klip na youtube, ne može se o jednom te istom vazda. Duše slatke.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- AzaKamikaza
- Kontakt:
IZDRŽI MAJKL! TVOJA LJUBAV PREMA POGREŠNOM KLUBU SE NE MOŽE IZMJERITI I JA TO POŠTUJEM!
VRATI SE JOŠ JAČI I POKAŽI PVIM PLAĆENICIMA I MITOMANIMA DA JOŠ UVIJEK IMA ISTINSKIH NAVIJAČA FKS KOJI ŽELE SVOM KLUBU SVE NAJBOLJE!
VRATI SE JOŠ JAČI I POKAŽI PVIM PLAĆENICIMA I MITOMANIMA DA JOŠ UVIJEK IMA ISTINSKIH NAVIJAČA FKS KOJI ŽELE SVOM KLUBU SVE NAJBOLJE!
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- MocMahale444
Sto se taj reklamira na svetoj temi? Koga libo za njim
nije napisao jedan post ovdje.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.