Copa América Centenario
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Copa América Centenario
Messi pokazao zašto nikad neće biti najveći.
Tri finala, tri flopao i na kraju, kao šlag na tortu, promašio penal.
[youtube][/youtube]
Malo koja reprezentacija ima ovakav nacionalni naboj. Najveći cigani bez premca, ali klanjam se
Malo koja reprezentacija ima ovakav nacionalni naboj. Najveći cigani bez premca, ali klanjam se

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ove dvije repke su u 5 deka, i uz Svabe momentalno najjace svijetske repke. Pobijedio je Cile zato sto ima veca mu.da.
Imaju jaja ko lubenice, i ogroman nacionalni ponos i to je presudilo. Messiju se na faci vidi da ga boli tuki. Izgleda malo ko zabrinuto, ali ja mislim da je to vise zabrinutost sta ce imati da odgovori i ponudi spanskom fiskusu kojeg je tolike godine varao.
Imaju jaja ko lubenice, i ogroman nacionalni ponos i to je presudilo. Messiju se na faci vidi da ga boli tuki. Izgleda malo ko zabrinuto, ali ja mislim da je to vise zabrinutost sta ce imati da odgovori i ponudi spanskom fiskusu kojeg je tolike godine varao.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Messiju se na faci vidi da ga boli tuki. Izgleda malo ko zabrinuto, ali ja mislim da je to vise zabrinutost sta ce imati da odgovori i ponudi spanskom fiskusu kojeg je tolike godine varao.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Frajer živio za ovaj porazAntonChigurh je napisao/la:Vidi ga što se probudioanonymousHD je napisao/la:Messi pokazao zašto nikad neće biti najveći.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:[youtube][/youtube]

#Ynwa
I ljudi dragi jeste vidjeli onih dzonova u 3 minute na pocetku produzetka. Pa Eduardu nije poderana stucna, Aranguizu jest. Ista stvar sa Islom, a opet nigdje faula, kamo li kartona.
Cak je i drugi zuti za Diaza bio diskutabilan. Nije usao u putanju, dug for je dao Messi, samo se okrenuo u istoj poziciji gdje je i bio kad je isao Messi na njega.
Ma nek' su ljudi pobjedili
Cak je i drugi zuti za Diaza bio diskutabilan. Nije usao u putanju, dug for je dao Messi, samo se okrenuo u istoj poziciji gdje je i bio kad je isao Messi na njega.
Ma nek' su ljudi pobjedili

Zadnja izmjena: caseres, dana/u 27 jun 2016, 05:08, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ne znam je li ovo uveo Pici, ali ova igra Cilea ima podlogu u Pepunovoj filozofiji. Nisam ih puno pratio, ali kad sam vidio da igraju na posjed, presingom i posjedom se brane, iznenadio sam se. Imaju i glavu i rep. Znaju kako i sta hoce i na kraju zasluzenobi uzese.
- branimir85
- Kontakt:
još jednom rani zicer koji se promaši ,odveo je tekmu u sasvim nekom drugom smjeru,Čileanci na raketni pogon
,puno bolje su djelovali,kompaktnije,čvršće znali su šta rade,dok ovamo sve isto i u krug daj loptu Messiu pa šta bude,nikakve organizacije ni kreacije
sad ne znam kako će ovo odraziti na njegove igre u Barci, a za Argetinu nek ne igra, : tek možda ako uđu u finale na Svjetskom u Rusiji

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Jorge Sampaoli.muamerc je napisao/la:Ne znam je li ovo uveo Pici, ali ova igra Cilea ima podlogu u Pepunovoj filozofiji. Nisam ih puno pratio, ali kad sam vidio da igraju na posjed, presingom i posjedom se brane, iznenadio sam se. Imaju i glavu i rep. Znaju kako i sta hoce i na kraju zasluzenobi uzese.
http://www.goal.com/en-us/news/82/south ... es-players
Mozes se ti pajdo moj smijat koliko hoces, ali zalost je da danas vise od pola igraca koji su najvece zvijezde u svojim repkama igraju preko qurtza i sto dobijaju instrukcije od klubova da se cuvaju. Zato kapa dole Cileu, oni odu u klubove po lovu, a najbolje sto znaju igraju za repku. Pravi profici, a ne ko nasi balkanski manekeni.messilla je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Messiju se na faci vidi da ga boli tuki. Izgleda malo ko zabrinuto, ali ja mislim da je to vise zabrinutost sta ce imati da odgovori i ponudi spanskom fiskusu kojeg je tolike godine varao.
Neprocjenjivo gledati ove Argentince kako ko scenad bleje dok podjelise Cileu ne samo zlatne medalje nego i sve ove ostale nagrade!

Tako i treba kad nemaju karaktera, toliki fond igraca a igra besquratz.
Hajd ne dipr. Cuj boli ga tuki. Covjek sam igrao i ovaj turnir. Mozes se samo sageti vlasniku 39 rekorda.Effenberg je napisao/la:Mozes se ti pajdo moj smijat koliko hoces, ali zalost je da danas vise od pola igraca koji su najvece zvijezde u svojim repkama igraju preko qurtza i sto dobijaju instrukcije od klubova da se cuvaju. Zato kapa dole Cileu, oni odu u klubove po lovu, a najbolje sto znaju igraju za repku. Pravi profici, a ne ko nasi balkanski manekeni.messilla je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Messiju se na faci vidi da ga boli tuki. Izgleda malo ko zabrinuto, ali ja mislim da je to vise zabrinutost sta ce imati da odgovori i ponudi spanskom fiskusu kojeg je tolike godine varao.
27.10.2020
Neće nas barem zayebati idući put ako bude isto finale 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Postujem ja njega mnogo, i jeste ih on sam vuko, ali ne moze ni on sve sam. A boli ga sigurno tuki za ovo, njemu je Barca mnogo preca, a pare su mu najprece. Jer hebe se njega kad pogubi finala, uzeo je on i finala i svega se nagledo, ali eto jbg ljubav za €€€€ je veca. Jer da nije platio bi porez valjda.leorey je napisao/la: Hajd ne dipr. Cuj boli ga tuki. Covjek sam igrao i ovaj turnir. Mozes se samo sageti vlasniku 39 rekorda.

- branimir85
- Kontakt:
sad baš čitam komentare na službenoj stranici argentinskog saveza,ima vrlo zanimljivog štiva

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
ali u meni tinja nada da postoji neka kozmička pravda,pa da će se sve ovo vratiti,sad mi Ivanišević pada na pamet 

- branimir85
- Kontakt:
ne bi me čudilo da kaže da ovu godinu neće više igratiAntonChigurh je napisao/la:jbte ovo je Messiju treće finale Copa Americe da gubi
+ jednom svijetsko
ne bi me čudilo 2018 da doguraju do finala svjetskog pa da opet batale u produžecima ili penalima

- branimir85
- Kontakt:
gledam Fox sports,i izvor iz svlačionice govori da je messi odlučio da neće više igrati za Argentinu-vjerovatno vruča glava 

I tako ode Messi iz repke.
Sent from my LG-E460 using Tapatalk
Sent from my LG-E460 using Tapatalk
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neki dan Brexit danas Mexit 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.