Zavrsena jos jedna diskusija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sva sreća pa ne moraš biratiBaader je napisao/la:Ako bih morao birati između Manea i ovog armenca kojem ne znam napisati prezime bez guglanja, izabrao bih nijednog.
davno gotovolet3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ibra-se ... rom/198597
Jel' ovo Ibrahimaga potpisao za Unitedšta kažu otočki mediji
Pa dovode (i to za džabe) odavno dokazanu mrcinu koja ce trpati golove... mislim da je time sve receno koliko je ovo dobar transfer.Rooney88 je napisao/la:Di Marzio kaze da jeste tako da je vjerovatno i dogovorio sve. Hajde dobro, neka ga ali sam nekako skeptik po pitanju Ibre u ovim godinama, bonus je sto dolazi dzaba na godinu dana a s obzirom na rejting za tako mal novac i ne mozes dovesti boljeg na trzistu.
Raphael Honigstein ✔ @honigstein
Dortmund have sent an official to Manchester, Mkhitaryan deal nearly done
Je'l taj lik pouzdan izvor?rio_Ferdy88 je napisao/la:Raphael Honigstein ✔ @honigstein
Dortmund have sent an official to Manchester, Mkhitaryan deal nearly done
Ma slab je on desno,isto kad i Martijala prebacis na desnu nista,obojici im odg ulazak sa lijeve strane tad puno vise imaju opcija,a sumnjam da ce dovesti i Drexlera mada bi bilo topFormat je napisao/la:Meni se svidja transfer,igrac po ukusima Mourinha,radilica i ucinkovit,stalna opasnost na gol e sad ako bi Draxlera recimo doveli,dali on moze ici desno a Henrik iza napadaca?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozda bude 4-4-2 sa Martialom i Ibrakom u napadu, ko zna sta je Jozo smislio. U svakom slucaju fino bi bilo dovest Draxlera. Miki bi trebao bit fino pojacanje, to desno krilo je odavno rak rana ekipe.tajger je napisao/la:Ma slab je on desno,isto kad i Martijala prebacis na desnu nista,obojici im odg ulazak sa lijeve strane tad puno vise imaju opcija,a sumnjam da ce dovesti i Drexlera mada bi bilo topFormat je napisao/la:Meni se svidja transfer,igrac po ukusima Mourinha,radilica i ucinkovit,stalna opasnost na gol e sad ako bi Draxlera recimo doveli,dali on moze ici desno a Henrik iza napadaca?
Svidja mi se ova ideja. Draxlera prizeljkujem, kad se samo sjetim sta nam je cinio u onoj tekmi u decembru... Miki mi je nepoznanica. Rezervisan sam dok ga ne vidim na djelu. Jos malo i pocinje pre-season, yeah!Motti je napisao/la:Mozda bude 4-4-2 sa Martialom i Ibrakom u napadu, ko zna sta je Jozo smislio. U svakom slucaju fino bi bilo dovest Draxlera. Miki bi trebao bit fino pojacanje, to desno krilo je odavno rak rana ekipe.tajger je napisao/la:Ma slab je on desno,isto kad i Martijala prebacis na desnu nista,obojici im odg ulazak sa lijeve strane tad puno vise imaju opcija,a sumnjam da ce dovesti i Drexlera mada bi bilo topFormat je napisao/la:Meni se svidja transfer,igrac po ukusima Mourinha,radilica i ucinkovit,stalna opasnost na gol e sad ako bi Draxlera recimo doveli,dali on moze ici desno a Henrik iza napadaca?
Sky Sports News HQ ✔ @SkySportsNewsHQ
BREAKING: Sky ****: Man United agree fee of £26.3m with Borussia Dortmund for Henrikh Mkhitaryan.
Sky Sports News HQ ✔ @SkySportsNewsHQ
BREAKING NEWS: Sky ****: Zlatan Ibrahimovic to have medical with Manchester United next week
To, uvaljuj im funte sad kad je Engleska u kanaluBREAKING: Sky ****: Man United agree fee of £26.3m with Borussia Dortmund for Henrikh Mkhitaryan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.