Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

VGS
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la VGS » 26 jun 2016, 20:04

AA23 je napisao/la:Samo bez Girouda u špicu, vrijeme je za nekog drugog špica dosta ga više 4 sezone forsiranja nekoga ko nije Wc i spic za Arsenal
Kako ti mislis nije WC spic? :think:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jun 2016, 21:00

VGS je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Samo bez Girouda u špicu, vrijeme je za nekog drugog špica dosta ga više 4 sezone forsiranja nekoga ko nije Wc i spic za Arsenal

Ma realno gledajuci moze na klupi biti ali ne prvih 11 msm ako želimo novu " istu " sezonu u kojoj si kao slon na grani, niko ne zna kako si gore dospio a zna se da ces kad tad pasti, moramo uzeti novog špica, red bi bio vala

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 jun 2016, 22:00

AA23 je napisao/la:
VGS je napisao/la:

Ma realno gledajuci moze na klupi biti ali ne prvih 11 msm ako želimo novu " istu " sezonu u kojoj si kao slon na grani, niko ne zna kako si gore dospio a zna se da ces kad tad pasti, moramo uzeti novog špica, red bi bio vala
Nemas koga uzeti razbu, nikoga ko ce biti veci upgrade. O tome se trebalo ranije misliti dok je bilo dostupnih napadaca, sad je kasno

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jun 2016, 23:16

Jansen, Auba, Lukaku, Lakazet.. ne isplati se gledati istu sezonu opet gdje se nista ne mijenja, nije zanimljivo vec ubija u pojam

Orion87
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Orion87 » 26 jun 2016, 23:16

Ne znam zašto je većina protiv Lukakua po meni dosta bolji igrač od Girouda i jako mlad,ima bolju tehniku,dosta je brži a snagom su tu negdje mislim da bi bio jako dobro rješenje kad bi se dovelo još jedno krilo tipa one zvijeri Draxlera
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jun 2016, 00:27

Lukaku je ubleha, skrsiti sav novac na Draxlera i Alexisa gurnuti u napad...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 jun 2016, 00:30

AA23 je napisao/la:Jansen, Auba, Lukaku, Lakazet.. ne isplati se gledati istu sezonu opet gdje se nista ne mijenja, nije zanimljivo vec ubija u pojam
Fali ti možda još koji precijenjen igrač iako sam siguran da si ih većinu nabrojo :roll:
BigBigBang je napisao/la:Lukaku je ubleha, skrsiti sav novac na Draxlera i Alexisa gurnuti u napad...
:salut:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 jun 2016, 00:39

Pa ima još Aguero samo da valja ono, Welbač je klasa iznad Girouda ali je povrijedjen, ko zna kako bi prosao npr Lakazet kod nas, nije ni Henry kotirao dobro u Juvetu pa je dosao ovdje i ispisao historiju, mislim opet čekati jel sezonu bez spica i lafo sljedece kupiti? Ko ce biti to slobodan sljedeće godine, niko kao i ove, kome se dolazi u Arsenal u kojem je sve upaljeno na " repetitivo " zasto bi dolazio, Benzema ostade u Realu, osvoji LP, bježi dokle smo došli da nas i Vardy odbije i onda da ti niko i ne zeli doci u klub i da ponudiš masnu lovu

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 27 jun 2016, 00:43

[youtube][/youtube]

:salut:

Da imamo riješeno pitanje prvog napadača i da sam na mjestu Wengera bez imalo razmišljanja bih istres'o 70-80 miliona eura na ovog momka. Ima sve, samo mu fali završnica, a i ona će vjerovatno nadoći s vremenom.

Ovako treba nam golgeter a on to nažalost (još) nije.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 jun 2016, 00:44

Pa šta treba, skršit pare na igrača od kojeg nećeš dobit ništa novo. Ne hvala, radije ću gledat nosatog penetratora. Uostalom dobro je Paja rekao, dovedi Draxlera, stavi Alexisa naprijed i imaš poboljšanu ekipu nego što si je imao lani. Dovedi Rodrigueza na beka, desno imaš Bellerina, u sredini imaš 3 igrača koji znaju lopte (Xhaka, Drax, Ozil). Sve igrači koji doprinose napadačkoj igri i uvijek mogu asistirat. Uz ove bi se i Walcott nadavo golova, a ne Alexis. Giroud ko zamjena bi bio idealan, to čak i Paja priznaje. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jun 2016, 00:48

Arsenal ima Alexisa Sancheza on sa adekvatnim igracima i formacijom moze biti ono sto je Aguero u Cityu da imamo normalnog takticara na klupi Alexis bi bar jednu od ove dveijs ezone isao preko 20 golova u ligi jer ima kvalitet za to. Bolje Alexis Sanchez u napadu nego dovoditi Lukakua, Lacazetea i slicne igrace koji nikad nece biti ono sto trazimo a to je WC spic. Realno ni Welbeck nije neka pljacka, istina dosta je jaci od PAnjouda i bolje se ukpala ali i on je limitiran, koristanj e al limitiran. AKo se ne moze dovesti Griezman, bolje dovesti Draxlera nego Lukakua a kladim se da bi Draxler jos bio jefitniji.

Ti igraci sto si nabrojao su ultraskupi ublehasi, ja ti garantujem nijedan od njih nije kvalitet za neku top ekipu.

Ne znam st aovaj Arnel prica o MOrati, preporucio bi mu prvo da pogleda broj golova koji je zabio u ligi prije nego sto upotrijebi rijec vrhunski napadac. Na onoj tamo temi se dici sto dijeli prvo mjesto liste strijelca sa Griezmanom i baleom na Euru podsjetio bi ga da je 2 od 3 gola zabio na prazan gol sa 2 metra, to bi i francuska bukva zabila.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 jun 2016, 01:30

Ma vala nek skrsi 70 mil na nekog igraca, boli me qrac ne dajem ja pare.
Poyy
Pld W D L
38 26 12 0

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 jun 2016, 01:41

Najbolje dovesti Draxlera na krilo Sohu u napad. Nema tu nikakvog napretka sa Moratom, Lukakuom Lakazete i slicnih.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 27 jun 2016, 09:47

AA23 je napisao/la:Pa ima još Aguero samo da valja ono, Welbač je klasa iznad Girouda ali je povrijedjen, ko zna kako bi prosao npr Lakazet kod nas, nije ni Henry kotirao dobro u Juvetu pa je dosao ovdje i ispisao historiju, mislim opet čekati jel sezonu bez spica i lafo sljedece kupiti? Ko ce biti to slobodan sljedeće godine, niko kao i ove, kome se dolazi u Arsenal u kojem je sve upaljeno na " repetitivo " zasto bi dolazio, Benzema ostade u Realu, osvoji LP, bježi dokle smo došli da nas i Vardy odbije i onda da ti niko i ne zeli doci u klub i da ponudiš masnu lovu
Henry je u Juventus došao sa titulom prvaka u Monacu u sezoni 1996-97, učestvovao je i u izbacivanju Uniteda u Ligi prvaka sezonu kasnije (on, Barthez, Trezeguet, naš komentatorski mag Konjić :D i drugi) i zabio tri gola na SP u francuskom osvajanju naslova (JAR-u i Saudijskoj Arabiji, ali ipak...) nakon čega je debeli Ronaldo bio pun pohvala za Henryja. Wenger ga je htio dovesti direktno iz Monaca, ali je Juventus bio privlačnija destinacija. Ancelotti ga je forsirao na krilu u jednoj užasnoj Juventusovoj polusezoni tako da se nije mogao iskazati no čak i takav je uspio zabiti dva bitna gola Laziju koja su u krajnjoj računici riješili utrku za prvaka između Milana i Lazija. Bio sam oduševljen kad je došao jer sam znao da smo doveli igrača koji će razvaljivati, s tim da ni ja nisam očekivao da će ONOLIKO razvaljivati.

Da dođe Lacazette, moj feeling bi bio "meh, mogli smo i bolje". Isto vrijedi i za Baccu s kojim su nas povezivali. Benzema je neka druga priča, mislim da bih odmah naručio dres sa njegovim imenom da ga dovedemo. On bi u ovom Arsenalu na mjestu Girouda/Walcotta strpao 30 u ligi, a Alexisa dovukao bar do 20 svojom link-up igrom.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 27 jun 2016, 12:10

Sanchez nije napadac i nikad nece to biti. Draxler ne bi bio jeftiniji od 50 mil eura jer ga je wolf prosle godine platio 40. Pored toga Draxler je cesto povrijedjen i kao takav sjajno bi se uklopio u Wengerove zamisli. Benzema bi bio idealan, mozda i Bacca, Grizman isto tako, ali ni on nije napadac. Da bi igrali sa Grizmanom u napadu morali bi igrati bunker i na kontre, nije Grizman igrac s kojim ides probijati bunker Stokea ili Palaca.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jun 2016, 12:17

DAj ne pricaj gluposti jesi li gledao Atletico kad? Da jesi vidio bi koliko je Griezman probio odbrana, nisu u spaniji sve ekipe Real i Barcelona pa da napadaju Atletico a ovi ih iz kontre ubijaju. Griezmana svakako necemo dovestij er je produzio. Druga glupost je Alexis jeste napadac pogledaj nekad Cile kad se igra prava formacija sa pravim igracima Alexis je napadac naravno da u nakaradnom sistemu igre gdje ga stavis na poziciju Panjouda on ne moze biti dobar ali to ne znaci da nije napadac. Bolje Draxler koji se ozlijedjuje nego neki stalno zdravi panj. npr. RVP je bio stalno ozlijedjen pa je i takav bio korisniji nego Giroud koji je stalno zdrav.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 jun 2016, 14:05

ESPN Brasil confirmed that Santos striker Gabigol, full name: Gabriel Barbosa, has received an official offer from Arsenal. According to ESPN Brasil, Gabigol is excited by the offer from Arsenal and has told his agents that he only wants to play for a major European club like the Gunners. Gabigol's exit clause at Santos is 18 million euros.
Valja l' ova ljudina čemu? :hmmmmm:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 jun 2016, 14:06

To samo jedan forumaš može znati.
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 27 jun 2016, 14:08

Marsal je napisao/la:
ESPN Brasil confirmed that Santos striker Gabigol, full name: Gabriel Barbosa, has received an official offer from Arsenal. According to ESPN Brasil, Gabigol is excited by the offer from Arsenal and has told his agents that he only wants to play for a major European club like the Gunners. Gabigol's exit clause at Santos is 18 million euros.
Valja l' ova ljudina čemu? :hmmmmm:

dobar je barbosa :kafa:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 jun 2016, 14:11

anell je napisao/la:To samo jedan forumaš može znati.
Seamen approved.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.