FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gospodin Hurtic sad ima priliku da pokaze je li strucnjak ili nije,imo je on dobrih utakmica ,onom celavcu je uvalio 6 komada,izbacio Zrinjski itd.Sad ima priliku da pokaze sebe u punom kapacitetu,doveo je igrace koje je htio i na kojim pozicijama jw htio,otjero one na koje ne racuna,priprema ekipu,znaci sad cemo da vidimo koliko zna i koliko moze.Puna podrska za Hurtica .U meni gori zelja sva...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Hurtić je tu negdje na sredini ustvari.
Svi smo svjesni da on nije neki stručnjak koji je potreban Sarajevu, i da u budućnosti, skorijoj ili ne, mi moramo tražiti nekog ko ima internacionalno iskustvo, ko ima neko ime u ovom poslu.
Ali isto tako Hurtić nije neznalica i uz izuzetak utakmice u Tuzli, ove ostale je odradio veoma dobro. Mada mu se ni dole ne može mnogo prigovoriti penal i autogol nas je presjekao i bilo se nemoguće vratiti, pogotovo što u ekipi nismo imali vođuu koji će ostale povesti ka preokretu. Derbi, ove "manje utakmice" je odradio jako dobro, samo je u nekim drugi faktor presudio..
Svi smo svjesni da on nije neki stručnjak koji je potreban Sarajevu, i da u budućnosti, skorijoj ili ne, mi moramo tražiti nekog ko ima internacionalno iskustvo, ko ima neko ime u ovom poslu.
Ali isto tako Hurtić nije neznalica i uz izuzetak utakmice u Tuzli, ove ostale je odradio veoma dobro. Mada mu se ni dole ne može mnogo prigovoriti penal i autogol nas je presjekao i bilo se nemoguće vratiti, pogotovo što u ekipi nismo imali vođuu koji će ostale povesti ka preokretu. Derbi, ove "manje utakmice" je odradio jako dobro, samo je u nekim drugi faktor presudio..
Al meni iz glave nikako ne ide ta njegova licenca pa majku mu ako se bavis tim poslom to bi trebslo biti prvo nedto sto trener treba imati.
Al treba covjeku dati podrsku kad smo mogli svrsavat na ono celavo **** Hurtica trebamo jos vise podrzati
Dugo je BiH i dobro poznaje nasu ligu i to mu je dobra strana to mu je plus veliki
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al treba covjeku dati podrsku kad smo mogli svrsavat na ono celavo **** Hurtica trebamo jos vise podrzati
Dugo je BiH i dobro poznaje nasu ligu i to mu je dobra strana to mu je plus veliki
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nezz kakve ste vi klipove gledali al meni se ovaj Novakovic cini kao solidan stoper.Ima dobru visinu, i mislim da ce se pokazati kao kvalitetno rjesenje i da ce sa Kovom ciniti dobar stoperski par.Crnkic je vjerovatno doveden umjesto Duljevica.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
+1mma_hz je napisao/la:Nezz kakve ste vi klipove gledali al meni se ovaj Novakovic cini kao solidan stoper.Ima dobru visinu, i mislim da ce se pokazati kao kvalitetno rjesenje i da ce sa Kovom ciniti dobar stoperski par.Crnkic je vjerovatno doveden umjesto Duljevica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cuj ima priliku da pokaze jel strucnjak ili nije, pa nije ovo Vrbanjusa poltroncicu dinin. Sve vam yebem sta radite od kluba, cuj da se dokaze. Ako vodis Sarajevo imas papir koji dokazuje da si strucnjak ili idi uci skolu pa konkurisi!
Joj da se fakat mogu platit banovi, milju bih se talio samo da se ovog majkla rijesimo.
Joj da se fakat mogu platit banovi, milju bih se talio samo da se ovog majkla rijesimo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
+1pasica je napisao/la:Ako vodis Sarajevo imas papir koji dokazuje da si strucnjak ili idi uci skolu pa konkurisi!

Samo Saraj'vo.
brate, doveli bi oni nekoga, a to bi bio sigurno trener radnika, problem je sto su genijalci ispucali 10 trenera u tri godine i sto tan vise n zeli da cuje da se mjenja trener bez obzira na rezultate.. eto dokle su nas doveli ... eto kakvi su to majmuni nesposobni... i sada ostajes na neliceniranom treneeru, izigravas majmuna i cirkus pravis od kluba...pasica je napisao/la:Cuj ima priliku da pokaze jel strucnjak ili nije, pa nije ovo Vrbanjusa poltroncicu dinin. Sve vam yebem sta radite od kluba, cuj da se dokaze. Ako vodis Sarajevo imas papir koji dokazuje da si strucnjak ili idi uci skolu pa konkurisi!
majku mu njegovu u ovo sarjevo ko god kaze ide recenica "neka se dokaze"... ima li iko da dodje i da kazem e evo ga, sposoban napravit ce nesto...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ako neko ide na ove SDA iftare, daj molim vas recite Dini da rijese tog zadnjeg veznog! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kada krene sezona njegova glava će više biti ucijenjena nego Dinina.zagorski je napisao/la:Gospon administrator! Koliko kosta da sir @majkl dobije ban?
SRETAN BROJ - 1725
Majkl je napisao/la:Gospodin Hurtic sad ima priliku da pokaze je li strucnjak ili nije,imo je on dobrih utakmica ,onom celavcu je uvalio 6 komada,izbacio Zrinjski itd.Sad ima priliku da pokaze sebe u punom kapacitetu,doveo je igrace koje je htio i na kojim pozicijama jw htio,otjero one na koje ne racuna,priprema ekipu,znaci sad cemo da vidimo koliko zna i koliko moze.Puna podrska za Hurtica .U meni gori zelja sva...

Haj ba,dobro je,koji ti je vise covjece..Bas kad ovo procitam,lose mi bude..
Malo ti nas ovdje h.andris,jel da?? Cuj u njemu gori zelja sva,jel ovo tvoj dio imidza po kojem si prepoznatljiv

Sad ti pojacaj,namjerno

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ma ni ta mi prica nije jasna. Cuj promijenili 10 trenera i sad Tan rekao da prestane cirkus. Pa ako misli da je cirkus to sto rade s trenerima (a jeste), brate promijeni njih, ovako ih je samo nagradio za glupost. Sutra ce mu jos reci "jbg, nismo mogli dovesti trenera". Ne vjerujem ja da je do Tana.Pantelija je napisao/la:brate, doveli bi oni nekoga, a to bi bio sigurno trener radnika, problem je sto su genijalci ispucali 10 trenera u tri godine i sto tan vise n zeli da cuje da se mjenja trener bez obzira na rezultate.. eto dokle su nas doveli ... eto kakvi su to majmuni nesposobni... i sada ostajes na neliceniranom treneeru, izigravas majmuna i cirkus pravis od kluba...pasica je napisao/la:Cuj ima priliku da pokaze jel strucnjak ili nije, pa nije ovo Vrbanjusa poltroncicu dinin. Sve vam yebem sta radite od kluba, cuj da se dokaze. Ako vodis Sarajevo imas papir koji dokazuje da si strucnjak ili idi uci skolu pa konkurisi!
majku mu njegovu u ovo sarjevo ko god kaze ide recenica "neka se dokaze"... ima li iko da dodje i da kazem e evo ga, sposoban napravit ce nesto...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Sačekaj dok završi Ramazan.joker90 je napisao/la:Ako neko ide na ove SDA iftare, daj molim vas recite Dini da rijese tog zadnjeg veznog!
SRETAN BROJ - 1725
Pa majka mu do kada vise...stid da te bude đubre jedno ti i tvoji sugavci ste našli na našem Sarajevu da se dokazujete,pokazujete,rastaljujete i radite sta vam je volja....eto kako je krenuo da se dokazuje jednog Rustemovic je stavio za kapiten!!! MRS!!! jednog dana ce doći i vas kraj i dobro upamti i sa istoka i sa zapada i sjevera će se čuti Uprava napolje!!!Majkl je napisao/la:Gospodin Hurtic sad ima priliku da pokaze je li strucnjak ili nije,imo je on dobrih utakmica ,onom celavcu je uvalio 6 komada,izbacio Zrinjski itd.Sad ima priliku da pokaze sebe u punom kapacitetu,doveo je igrace koje je htio i na kojim pozicijama jw htio,otjero one na koje ne racuna,priprema ekipu,znaci sad cemo da vidimo koliko zna i koliko moze.Puna podrska za Hurtica .U meni gori zelja sva...
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nadajmo se da ce Novakovic biti pogodak,vidjecemo,po klipu je odlican ali znamo svi iz iskustva da klipovi bisu neko mjeriloJa mislim da ce on i Balic ciniti taj stoperski par,ali vidjecmo ,konkurencija je jaka za sve pozicije niko nije siguran,ko bude najbolji igrace.Nek se bore i nek najbolji igraju.mma_hz je napisao/la:Nezz kakve ste vi klipove gledali al meni se ovaj Novakovic cini kao solidan stoper.Ima dobru visinu, i mislim da ce se pokazati kao kvalitetno rjesenje i da ce sa Kovom ciniti dobar stoperski par.Crnkic je vjerovatno doveden umjesto Duljevica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
opet ce reci kad nas meljo uzme, '''ne znam sta se desava sa ekipom''
ne3 daj boze i da mu svinjski uzme bod bit ce svega protiv svinjskog ako kiksa protiv melje mrtvog sto i naravno hoce

ne3 daj boze i da mu svinjski uzme bod bit ce svega protiv svinjskog ako kiksa protiv melje mrtvog sto i naravno hoce
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
e cuj konkurencija

Taj Novakovic famozni sve i da dodje u startu ima 4-rtu startnu poziciju po pitanju stopera.Kako sam i mislio Balic nema sanse da uzme mjesto Almiru Bekicu na beku te ce mu primarna pozicija biti stoper i krpljenje beka u slucaju odustva Bekica ili nekog odmora itd.
Jucer je npr stoperski par koji je poceo bio Mihojevic-Balic...Dakle Kovacevic,Mihojevic,Balic pa Novakovic(ako se pojavi),tako da ne dolazi sigurno kao neko ko ce biti prvi pik na stoperu vec kao neko ko ce samo pojacati konkurenciju kad se vec nije bilo u stanju dovesti neki rasan stoper i provjeren koji ce sigurno imati svoje mjesto,ovako iz ovog ugla rekao bih da je cetvrti izbor za tu poziciju.
Jucer se ovako pocelo
--------------Kovacevic---------------
-Hodzic--Mihojevic--Balic---Almir Bekic-----
------------Rustemovic---Heric-----------
--Crnkic----Cetkovic----------Andjusic---
-------------Benko-----------------
U drugom ovako
---------------Pavlovic----------
--Hebibovic--Kovacevic--Mujakic---Kadusic---(moguce da su bekovi poceli na drugim stranama)
--------------Radovac----Saric--------
-Amer Bekic----Said-----Duljevic----
------------Ahmetovic--------------
Po meni ima dosta nepoznanica za prvih 11 u konacnici i dosta je mjesta gdje nema sigurnih igraca,sto je i dobro,a jasno je gdje i skripimo
Jucer je npr stoperski par koji je poceo bio Mihojevic-Balic...Dakle Kovacevic,Mihojevic,Balic pa Novakovic(ako se pojavi),tako da ne dolazi sigurno kao neko ko ce biti prvi pik na stoperu vec kao neko ko ce samo pojacati konkurenciju kad se vec nije bilo u stanju dovesti neki rasan stoper i provjeren koji ce sigurno imati svoje mjesto,ovako iz ovog ugla rekao bih da je cetvrti izbor za tu poziciju.
Jucer se ovako pocelo
U drugom ovako
--Hebibovic--Kovacevic--Mujakic---Kadusic---(moguce da su bekovi poceli na drugim stranama)
Po meni ima dosta nepoznanica za prvih 11 u konacnici i dosta je mjesta gdje nema sigurnih igraca,sto je i dobro,a jasno je gdje i skripimo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Majkl je napisao/la:Nadajmo se da ce Novakovic biti pogodak,vidjecemo,po klipu je odlican ali znamo svi iz iskustva da klipovi bisu neko mjeriloJa mislim da ce on i Balic ciniti taj stoperski par,ali vidjecmo ,konkurencija je jaka za sve pozicije niko nije siguran,ko bude najbolji igrace.Nek se bore i nek najbolji igraju.mma_hz je napisao/la:Nezz kakve ste vi klipove gledali al meni se ovaj Novakovic cini kao solidan stoper.Ima dobru visinu, i mislim da ce se pokazati kao kvalitetno rjesenje i da ce sa Kovom ciniti dobar stoperski par.Crnkic je vjerovatno doveden umjesto Duljevica.
pasa onaj novakovic krampa teske klase onaj igrac ni u krupi ni u mladosti dk ne moze igrat a kamoli u nasem klubu bolje da su bojana regoja doveli i par njih iz 1 lige federacije nego ovog stranca koji pojma nema o fudbalu, jer ocito da ce opet taqlovi radit poslije 2 kola zivi bili pa vidjeli i sviju ti nrmoj branik ove nepismene i nestrucne ljude koji su se uhljebili u strucni stab pogotovo ovog igraca ja ne znam sta ti se kod njega svidjelo na onim klipovima izbij nabij uletanja na ivici cevenog penala i slobodnog udarca smijesan igrac!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa to, jos se nista ne zna ,do pocetka prvenstva cemo vidjeti ko ce se izboriti za koju poziciju.miky_hz je napisao/la:Taj Novakovic famozni sve i da dodje u startu ima 4-rtu startnu poziciju po pitanju stopera.Kako sam i mislio Balic nema sanse da uzme mjesto Almiru Bekicu na beku te ce mu primarna pozicija biti stoper i krpljenje beka u slucaju odustva Bekica ili nekog odmora itd.
Jucer se ovako pocelo
U drugom ovako
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 26 jun 2016, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 36 gostiju.