FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Svaka cast momci 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo 20 razlike, loše.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma svi rezultati su moguci, osim da Amerika izgubi
mi nabismo ove Korejce, Francuzi nabise nas, a Korejci dobise Francuze
vidjet' cemo, sve zavisi u kakvom stanju se ekipa pojavi na parketu :salut:
mi nabismo ove Korejce, Francuzi nabise nas, a Korejci dobise Francuze
vidjet' cemo, sve zavisi u kakvom stanju se ekipa pojavi na parketu :salut:
Kobe Bryant je napisao/la:Jel mi neko objasni kako smo drugi ako pobijedimo sa +14? , zar nismo prvi?
francuzi su prvi
Jel malo 20 jel malo???
This time next year we'll be millionaires.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
momci na koji fazon je Australija treća, evo malo gledao tamo na rezultatima, piše da su Finci treći ?!
#Ynwa
Zatvara se krug od 3 ekipe i gleda se koš razlika izmedju njih i Australije je tako trećaLiverpool. YNWA je napisao/la:momci na koji fazon je Australija treća, evo malo gledao tamo na rezultatima, piše da su Finci treći ?!
Nad tobom sunce najljepše sja
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
aha ahaa, hvala drugpinoglavi je napisao/la:Zatvara se krug od 3 ekipe i gleda se koš razlika izmedju njih i Australije je tako trećaLiverpool. YNWA je napisao/la:momci na koji fazon je Australija treća, evo malo gledao tamo na rezultatima, piše da su Finci treći ?!

#Ynwa
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Australiji na turniru najucinkovitiji neki Fularthon i Frolling..
-
- Kontakt:
Meni samo žao što se nećemo susreti sa Amerima na ovom prvenstvu. To bi onako bilo lijepo za oko da vidimo koliko su ljudi bolji i da nas malo spuste na zemlju (prije svega Musu). Večeras solidno , ali se mora priznati da su ovi letve zesce i zaista mi nije jasno kako su dobili Francusku. Protiv Australije ce biti teze , ali mislim da ne bi trebalo biti problema ako se ponovi vecerasnja igra. U cetvrtfinalu vjerovatno ide kraj za nas, posto se sastajemo sa domacinima, realno 70% da ispadamo.
Australija dobra ekipa, dosta se oslanjaju na sut, imaju par igraca dobrih kapiten Fullarton, Froling kao i suter Dragan Elkaz koji je protiv Kanade dao 5 trica ali druge dvije utakmice podbacio, ako udju u seriju trica kao ovi Korejanci onda ce biti neugodno ali mislim da smo za nijansu bolja ekipa, ocekujem neku egal utakmicu i nasu pobjedu.pinoglavi je napisao/la:Jel' gledao ko Australiju na prvenstvu?
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 26 jun 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Preračunao sam se, nama je bilo potrebno +33 da budemo 1lumani je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Jel mi neko objasni kako smo drugi ako pobijedimo sa +14? , zar nismo prvi?
francuzi su prvi
Australija po meni 5-6 ekipa po kvaliteti, šteta što već u 1/8 finala sa tako teškim protivnikom.
Otvoreno je onda ako su šuterska ekipa. Jesul' fizički osjetno jači od nas?LloriS je napisao/la:Australija dobra ekipa, dosta se oslanjaju na sut, imaju par igraca dobrih kapiten Fullarton, Froling kao i suter Dusan Elkaz koji je protiv Kanade dao 5 trica ali druge dvije utakmice podbacio, ako udju u seriju trica kao ovi Korejanci onda ce biti neugodno ali mislim da smo za nijansu bolja ekipa, ocekujem neku egal utakmicu i nasu pobjedu.pinoglavi je napisao/la:Jel' gledao ko Australiju na prvenstvu?
- TupacShakur
- Kontakt:
Kad bi trebali igrati sa Australijom?
- Goalgetter
- Kontakt:
Utorak.TupacShakur je napisao/la:Kad bi trebali igrati sa Australijom?
Imaju dva igraca 208 i 209 te jednog 204 sto se tice visine, nemaju nekih fizicki dominantnih igraca ali visina je na njihovoj strani, bice zanimljiv dvoboj Muse i Fulartona koji igra poziciju 2 i visok je 200cmpinoglavi je napisao/la:Otvoreno je onda ako su šuterska ekipa. Jesul' fizički osjetno jači od nas?LloriS je napisao/la:Australija dobra ekipa, dosta se oslanjaju na sut, imaju par igraca dobrih kapiten Fullarton, Froling kao i suter Dusan Elkaz koji je protiv Kanade dao 5 trica ali druge dvije utakmice podbacio, ako udju u seriju trica kao ovi Korejanci onda ce biti neugodno ali mislim da smo za nijansu bolja ekipa, ocekujem neku egal utakmicu i nasu pobjedu.pinoglavi je napisao/la:Jel' gledao ko Australiju na prvenstvu?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Gledao sam Australiju dvaput. Fizički su malo jači od nas. Jako loše reaguju na presing ili malo agresivniju odbranu i djeluju prilično bezglavo u takvim situacijama. Mislim da ih možemo pobijediti uz maksimalan angažman i koncentraciju svih 40 minuta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jašta nego malo, hajd da 21 pa i nekako ali 20, premalo.Momciluk je napisao/la:Jel malo 20 jel malo???

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala punoLloriS je napisao/la: Imaju dva igraca 208 i 209 te jednog 204 sto se tice visine, nemaju nekih fizicki dominantnih igraca ali visina je na njihovoj strani, bice zanimljiv dvoboj Muse i Fulartona koji igra poziciju 2 i visok je 200cm

Bit će zanimljiv duel onda, neka malo i protiv jačih da igramo, idemo igrati pa šta god bude

- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.