FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
/Fullscreen
Mugu naši pobjediti i 50 razlike ali me nimalo ne oduševljavaju. Onakve tehničke greške ne prave ni djeca na košarkaškoj sekciji u osnovnim školama.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Azijska kosarka na 200+ poena 
Zasto sam retard? Sta sam lose napisao intelektualac?Honorar je napisao/la:Njega mozda i ispeglaju kad-tad ali sta ce s tobom, ostaces retard do mezara...VGS je napisao/la:Sta radi medicinski tim sa Musom, ostace frajer grbav, sageo se do zemlje.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nerviraju me strašno. Imaš napokon šut, imaš napokon skok, nagrdi ih trideset razlike i završi prvi, a mi opet prodajemo lopte, dajemo kontre, ne branimo šut za 3p.
E hvala brate sto si mi objasnio, sad ce mi bit zanimljivo da pratim drugo poluvrijeme.Chstal je napisao/la:Pokušavaš ispasti pametan? Imaju brojevi naprijed i nazad. Jedino ako si retardiran, pa ne možeš upamtiti broj.Kaunas je napisao/la:Yebote kako nasi znaju koga da cuvaju kad su ovi svi isti?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo da se malo skoncentrisu u odbrani ovo moze otici na +33 u nasu korist... A ne bi bilo lose igrati protiv Finske u slijedecoj rundi...

Zipa ko vreba
Baho, znamo da si na forumu, otkrij se :lol:remA1 je napisao/la:
naravno da će sageti kada igra na poziciji playa , momak je visok 2:05 !VGS je napisao/la:Sta radi medicinski tim sa Musom, ostace frajer grbav, sageo se do zemlje.
Dobro je, nije poceo pratit od polufinala.remA1 je napisao/la:
Zipa ko vreba![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije nemoguće, ali i da ostane +13 dobro je. Daj nam te Australijance da ih vidimo kakvi suVaya je napisao/la:Samo da se malo skoncentrisu u odbrani ovo moze otici na +33 u nasu korist... A ne bi bilo lose igrati protiv Finske u slijedecoj rundi...
A Baho je strašne gluposti izjavljivao u prenosima, nije on znao da postoji ono EP uopšte dok nismo došli do polufinala
Nad tobom sunce najljepše sja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ima malo kifoze, to se lako sanira.
Sani kopira Karija u milimetar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Iskuliraj mongoloida, u pravu si. Ne znam zašto je onoliko grbav, mislim da tom ima lijeka nekim pomagalima da se vremenom ispravi. Mada, vjerovatno je zbog toga što igraj playa, a previsok je za tu poziciju. A možda je urođenoVGS je napisao/la:Zasto sam retard? Sta sam lose napisao intelektualac?Honorar je napisao/la:Njega mozda i ispeglaju kad-tad ali sta ce s tobom, ostaces retard do mezara...VGS je napisao/la:Sta radi medicinski tim sa Musom, ostace frajer grbav, sageo se do zemlje.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- hule_barca
- Kontakt:
Mogli bi mi 'ladno zabiti 100+ večeras, a time druga pozicija ne bi smjela doći u pitanje, prvo mjesto je teško ostvarivo.
Mes Que Un Club
- tuzlak1987
- Kontakt:
A proslo prvenstvo kako sam upratio u Litvaniji nije uopste, vec od ove godine izgledaBosniacum Lilium je napisao/la:Ima malo kifoze, to se lako sanira.
Al' njima rotacije, trojica im po 20min igrala
Pa izdahnuti će djeca
Pa izdahnuti će djeca
Nad tobom sunce najljepše sja
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Našim skidam kapu, svaka im čast. ŠAMPIONI!
Sagni se mogoloidu, ispostuj ga. I decko nije grbav nego je poguren a za to postoji desetine objasnjenja. Jedno od objasnjenja moze biti to da ima nedovoljno jake trbusne i ledjne misice npr.Nitro je napisao/la:
Iskuliraj mongoloida, u pravu si. Ne znam zašto je onoliko grbav, mislim da tom ima lijeka nekim pomagalima da se vremenom ispravi. Mada, vjerovatno je zbog toga što igraj playa, a previsok je za tu poziciju. A možda je urođeno
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ceka polufinaleremA1 je napisao/la:
Zipa ko vreba![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.