Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adnan89
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Adnan89 » 26 jun 2016, 13:20

Nismo bas jaki po krilima i sa stoperima..neznam sto neigramo 352 ko sa cirom..mislim da je on nesto slicno igrao...kad pogledam Vels kako igra bas bi i nam taj stil igre isao na to da ako mujdza i kolasinac napadju da se neko poput besica vrati i pretvori se u 4 igraca u odbrani.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 26 jun 2016, 14:08

Ne znam je li neko već stavljao, prvi gol je djelo Z. Kožulja, jeste da protivnik nije vrijedan pomena, ali opet odličan gol. Koliko vidim igrao je od početka i prošlu prijateljesku protiv Celja.
[youtube][/youtube]

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 jun 2016, 14:16

Adnan89 je napisao/la:Nismo bas jaki po krilima i sa stoperima..neznam sto neigramo 352 ko sa cirom..mislim da je on nesto slicno igrao...kad pogledam Vels kako igra bas bi i nam taj stil igre isao na to da ako mujdza i kolasinac napadju da se neko poput besica vrati i pretvori se u 4 igraca u odbrani.
Ovo najviše paše igraču kao što je Lulić. Problem je što mi nemamo nikog ni približno sličnog profila na suprotnoj strani. Bili bi silovani po desnoj jer Višća ili Hajrović nemaju sposobnost samostalnog pokrivanja cijele strane te bi defanzivno mnogo ispadali.

I koliko se ja sjećam, kod Ćire se igralo 5-3-2, a ne 3-5-2.
Unico amore sei!
❤️🖤

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 26 jun 2016, 17:04

AjsKjub je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:Nismo bas jaki po krilima i sa stoperima..neznam sto neigramo 352 ko sa cirom..mislim da je on nesto slicno igrao...kad pogledam Vels kako igra bas bi i nam taj stil igre isao na to da ako mujdza i kolasinac napadju da se neko poput besica vrati i pretvori se u 4 igraca u odbrani.
Ovo najviše paše igraču kao što je Lulić. Problem je što mi nemamo nikog ni približno sličnog profila na suprotnoj strani. Bili bi silovani po desnoj jer Višća ili Hajrović nemaju sposobnost samostalnog pokrivanja cijele strane te bi defanzivno mnogo ispadali.

I koliko se ja sjećam, kod Ćire se igralo 5-3-2, a ne 3-5-2.
Pa dobro slicno je to a za lulica mislim da bi bio dobar po desnoj strani svakako je dešnjak i moze trcati ko lud, igrao je u odbrani prije i ne nudi nista bas prema napadu.

Po meni nesto poput

--------------Bega---------------
-------Bico-Spaha-Zuka---
Lulic-----------------------Kola
--------Cimi-Pjana-Besic--
----------Djuric---Dzeko-----

Moze umjesto dva napadaca i Milicevic iza napadaca, zavisi i na protivnika.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 jun 2016, 17:41

Može ovo da uspije jedino ako momčiluk igra kao protiv Danske svaku tekmu. Jedina zamjerka je što tu imaš 2 klasična centarfora u formaciji koja iskorištava izgubljene lopte i brze izlaske u kontru. Taj igrač iza napadača često drži vezni red i stabilizuje stvari (najbolji primjer ovog je island na euru, samo što umjesto 5-3-2 igraju 4-4-2, mada je to taj koncept igre). Uglavnom, Višća ili Hodžić iza Džeke i to je to.

Mada ćemo igrati standardno 4-5-1 ili 4-4-2 sa našim upečatljivim razvuci-protivnika-dijagonalama-pa-forsiraj-oštar-pas-kroz-sredinu.
Unico amore sei!
❤️🖤

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 27 jun 2016, 16:53

DevilsAdvocate je napisao/la:Cekamo jos Jajala, i onda mislim da cemo imati najsiru lepezu veznih igraca u historiji reprezentacije, Besic,Jajalo,Cimirot na zadnjim veznim i Pjanic,Milicevic,Medunjanin na nesto ofanzivnijim rolama, i konacno se mozemo rjesiti olosa Hadzica, nista boljeg Grahovca i onog spadala Vrancica koji u Padebornu nije standardan da ne govorimo dalje....
Čuj u Paderbornu :rol: Ne znaš ni gdje čovjek igra,a da znaš da li je standardan :urnebes: Za tvoju informaciju igra u bundeski u Darmstadtu i bio je standardan u drugoj polusezoni.To ti pratio sastav Paderborna a njega nikad nema,ha ? :tralala:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 27 jun 2016, 20:33

NebeskaSila96 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Cekamo jos Jajala, i onda mislim da cemo imati najsiru lepezu veznih igraca u historiji reprezentacije, Besic,Jajalo,Cimirot na zadnjim veznim i Pjanic,Milicevic,Medunjanin na nesto ofanzivnijim rolama, i konacno se mozemo rjesiti olosa Hadzica, nista boljeg Grahovca i onog spadala Vrancica koji u Padebornu nije standardan da ne govorimo dalje....
Čuj u Paderbornu :rol: Ne znaš ni gdje čovjek igra,a da znaš da li je standardan :urnebes: Za tvoju informaciju igra u bundeski u Darmstadtu i bio je standardan u drugoj polusezoni.To ti pratio sastav Paderborna a njega nikad nema,ha ? :tralala:
Hahaha previd yebiga, u zurbi pisao, doduse u Padrbornu je igro makar, u Darmstadu je zaredo 7-8 utakmica u drugoj poluzeoni, i ako je tebi to standsrdno u sezoni koja ima 34 kola onda nezz, a da je krampa to stoji ha igro u Padrbronu ha Darmstadu
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 29 jun 2016, 09:39

sledeci igrac koji odlazi u jedan od "spor"

goran karacic -> adanaspor
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 jun 2016, 09:56

Ne znam da li je tocno ovo sto mi je rekao prijatelj Nijemac inace strastveni navijac Borussie Dortmund da bi Dzenis Burnic ove godine trebao poceti
igrati ozbiljan nogomet I biti prikljucen prvom timu. Da li iko na forumu ima vise informacija o ovome? Nevjerovatno je I da momka nema jos u nasim mladim selekcijama.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 29 jun 2016, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 29 jun 2016, 10:26

SafetSajo je napisao/la:sledeci igrac koji odlazi u jedan od "spor"

goran karacic -> adanaspor
Nadam se da je bar dobio kakve garancije da ce igrati.
Bila bi steta da mu se ponovi Sehiceva sudbina.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 jun 2016, 14:04

dubrovnik je napisao/la:Ne znam da li je tocno ovo sto mi je rekao prijatelj Nijemac inace strastveni navijac Borussie Dortmund da bi Dzenis Burnic ove godine trebao poceti
igrati ozbiljan nogomet I biti prikljucen prvom timu. Da li iko na forumu ima vise informacija o ovome? Nevjerovatno je I da momka nema jos u nasim mladim srelekcijama.
znajuci nase vizionare iz saveza, prvo bi ga zovnuli u juniorsku selekciju :crazy: da se malo dokazuje

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 30 jun 2016, 16:36

Ako nije šuplja zarad podizanja cijene - prema riječima Krstajića, Memiševića danas prati više skauta iz Njemačke.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jun 2016, 17:04

Po informacijama neki skauti iz Njemačke večeras gledaju Memiševića u Bugarskoj. Vjerovatno dosta zasluge u tome ima i Mladen Krstajić predsjednik Radnika iz Bijeljine koji je skoro desetak godina u Bundesligi nastupao za Werder i Schalke.

Sretno Samire i da se pokažeš! :thumbup:

Edit: Ne viđoh ovaj post od @Edola, al' nema veze od viška glava ne boli :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 30 jun 2016, 20:28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 01 jul 2016, 00:44

Kožulj nastavlja pogađati na pripremama Hajduka. Navijači, sudeći prema komentarima, oduševljeni. Ja sam ga gledao nekoliko puta u dresu Širokog, oduševio me, također. Vjerujem da će mu karijera ići uzlaznom putanjom. Ako bude redovno igrao u Hajduku, ne vidim razlog da ga Meša ne zove. Pogotovo zato što ima nešto što nama hronično nedostaje - mu*a da potegne dalekometni šut, a što je najbolje od svega, to mu je jedna od jačih igračkih strana.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 jul 2016, 10:23

kvalitet je napisao/la:Kožulj nastavlja pogađati na pripremama Hajduka. Navijači, sudeći prema komentarima, oduševljeni. Ja sam ga gledao nekoliko puta u dresu Širokog, oduševio me, također. Vjerujem da će mu karijera ići uzlaznom putanjom. Ako bude redovno igrao u Hajduku, ne vidim razlog da ga Meša ne zove. Pogotovo zato što ima nešto što nama hronično nedostaje - mu*a da potegne dalekometni šut, a što je najbolje od svega, to mu je jedna od jačih igračkih strana.
cuj nedostaje a hajrovic nam ima mu-da da puca i iz kornera
Zarathustra

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 jul 2016, 10:26

Raonffa je napisao/la:Po informacijama neki skauti iz Njemačke večeras gledaju Memiševića u Bugarskoj. Vjerovatno dosta zasluge u tome ima i Mladen Krstajić predsjednik Radnika iz Bijeljine koji je skoro desetak godina u Bundesligi nastupao za Werder i Schalke.

Edit: Ne viđoh ovaj post od @Edola, al' nema veze od viška glava ne boli :mrgreen:
ss.ba kaze radnik doveo bajica kao zamjenu za memisevica koji gotovo sigurno odlazi ,kakav je bio jucer ?
Zarathustra

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jul 2016, 12:10

Moggi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Po informacijama neki skauti iz Njemačke večeras gledaju Memiševića u Bugarskoj. Vjerovatno dosta zasluge u tome ima i Mladen Krstajić predsjednik Radnika iz Bijeljine koji je skoro desetak godina u Bundesligi nastupao za Werder i Schalke.

ss.ba kaze radnik doveo bajica kao zamjenu za memisevica koji gotovo sigurno odlazi ,kakav je bio jucer ?
Nisam gledao tekmu, ne znam fakat kakav je bio al' pretpostavljam da je bio dobar dok nisu primili gol.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jul 2016, 12:20

Budimir u Sampdoriji. Dobar transfer.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 05 jul 2016, 20:08

Kae pozovi igrace iz PL BiH. Ima tu kvaliteta. :rol: :rol: :rol:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, hurem, Kaunas, Majestic-12 [Bot] i 50 gostiju.