PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samire ***** više potpis de ga promjeni para oči.
Ili stavi barem Hurtiću.
Ili stavi barem Hurtiću.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Joj kona što kontaju da će derbi uzeti..
Pa vazda šega s vama

Pa vazda šega s vama

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Veliki selam za cijelu Tuzlu!! Posebno za onog Sirovinu, banovanog! Uskoro dolazim dole na par dana, ocekujem od Ede i Pinoglavog obilazak grada i da plate pice!saltcity je napisao/la:ne treba nama tvoj selam!joker90 je napisao/la:Ja vama selame neki dan, vi meni psujete? Sad da sam ko ona pizdulja, prijavio bih ti post!saltcity je napisao/la:Jokeru popusi tuzli
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bujrum u Slavinovicejoker90 je napisao/la: Veliki selam za cijelu Tuzlu!! Posebno za onog Sirovinu, banovanog! Uskoro dolazim dole na par dana, ocekujem od Ede i Pinoglavog obilazak grada i da plate pice!

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Potpis ce da bude tu !Besic je napisao/la:Samire ***** više potpis de ga promjeni para oči.
Ili stavi barem Hurtiću.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kad nam jokera u kolicima vrate u Sarajevo
Docekala ga zasjeda, solinas iz Beca doputovao da ga suta 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Slavinovice cemo preskociti, tamo me u zasjedi ceka jedan lik!DoeTz je napisao/la:Bujrum u Slavinovicejoker90 je napisao/la: Veliki selam za cijelu Tuzlu!! Posebno za onog Sirovinu, banovanog! Uskoro dolazim dole na par dana, ocekujem od Ede i Pinoglavog obilazak grada i da plate pice!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja ti kazem da u Slav nema puno navijaca pa ti kako hocesjoker90 je napisao/la:Slavinovice cemo preskociti, tamo me u zasjedi ceka jedan lik!DoeTz je napisao/la:Bujrum u Slavinovicejoker90 je napisao/la: Veliki selam za cijelu Tuzlu!! Posebno za onog Sirovinu, banovanog! Uskoro dolazim dole na par dana, ocekujem od Ede i Pinoglavog obilazak grada i da plate pice!

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma nema ni u Tuzli brate, nemoj se oko toga sekirati. Govori mi ovaj haver da cemo ici na ona slana jezera, ja prvo cega sam se sjetio je oni klipovi sto je pastrmka postavljao, brat!!DoeTz je napisao/la: Ja ti kazem da u Slav nema puno navijaca pa ti kako hoces

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa samo takvi kao ti i idu na Panonsko 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ovaj haver je rekao da cemo ici, nigdje ja ne rekoh da sam prihvatio.DoeTz je napisao/la:Pa samo takvi kao ti i idu na Panonsko

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesam naravno ali odustao od svega toga kad se krenulo sirit i kad si mogao vidjet kakva sve bagra dolazi tu.joker90 je napisao/la:Ovaj haver je rekao da cemo ici, nigdje ja ne rekoh da sam prihvatio.DoeTz je napisao/la:Pa samo takvi kao ti i idu na PanonskoJesi se kupao ikad tamo?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Dobra ova cupava na 1.12!
Mogao bi se Joker s njom u kolo uhvatiti pa valjda budem imao vise srece nego ti sa Ariels ili kako se vec ona curica zove!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sve sto imam s tom Aerials je produkt dosade tako da molit cu lijepo izostavi me iz te price 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
Docekala na volej u 90toj, rašljejoker90 je napisao/la:Dobra ova cupava na 1.12!Mogao bi se Joker s njom u kolo uhvatiti pa valjda budem imao vise srece nego ti sa Ariels ili kako se vec ona curica zove!
![]()
[youtube][/youtube]

Nemoj I ti Jole iz TZ malu vidi sta ona uradi od Rinkija.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gtfo odvristahjoker90 je napisao/la:Dobra ova cupava na 1.12!Mogao bi se Joker s njom u kolo uhvatiti pa valjda budem imao vise srece nego ti sa Ariels ili kako se vec ona curica zove!
![]()
[youtube][/youtube]

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Cuj izgubili 6:1 da zavaraju Beitar. 

Tu prvu postavu smo dobili u prvom poluvremenu golom Veselinovica, iz prve postave Olimpije samo su falili Vilfan i Zdovc...Drugo poluvrijeme smo dobili isto sa 1-0, dok smo Velez jedva dobili sa 1-0 dakle, jedna prijateljska, druga takmicarska ......ovu protiv Olimpije sredio Vugdalic da dobijemo, nekada je branio za Zmajceke....jurisicduska je napisao/la:Vidmar; Krefl, Klinar, Zarifović; Matić, Bajrić, Mimoun, Zajc, Klinar; Wobay, Eleke. Ovi su u prvom. Ovo je dobra ekipa mada opet malo izmješana.
A ova druga je u rangu Veleža od prošle godine.
P.S. Cestitke na pobjedi protiv Vrbanjuse...
🔴⚫️
nikada se ovi pitari promijenit' nece, opet najavljuju prekucavanje lige hehe
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne seri. Niko ne najavljuje prekucavanje lige. Prestani misliti o pitarima, klub ti igra evropu.Chinaglia je napisao/la:nikada se ovi pitari promijenit' nece, opet najavljuju prekucavanje lige hehe

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.