Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne vadiš ga jel', malo bula malo Dantes, kakav prijelaz, iz keca u dvicuDonnie Darko je napisao/la:Ja sam ga barem nekome metn'orio_Ferdy88 je napisao/la:Znači ponosan si što si mu ga metn'oDonnie Darko je napisao/la:Ponosan sam na sebe svaki put kad vidim Dantesa i njegov avatar
nejma, sad bacaju bombesamo_lijevo je napisao/la:
Imal siptarki? nekad si nudio legendi.
i u nas vamo, pa šta je ono jbt , te kod vas su sigurno neke doseljenice iz IB ili studentice iz IB, čuj sarajka da blistaIlFantasista je napisao/la:
Ali zato Sarajke blistaju, to je nevjerovatno.
Iz dvice u dvicu, veće su šanse da oplodim Dantesa nego da stavim prst buli, kamoli nešto višerio_Ferdy88 je napisao/la: Ne vadiš ga jel', malo bula malo Dantes, kakav prijelaz, iz keca u dvicu
Vidiš nisam još stigao pogledati, hoćel mi trebati maramice?Puma je napisao/la:Kanye majstore![]()
![]()
![]()
Kakav spot sunce ti, velikan.![]()
i u nas vamo, pa šta je ono jbt , te kod vas su sigurno neke doseljenice iz IB ili studentice iz IB, čuj sarajka da blista[/quote]legenda reala je napisao/la: Ali zato Sarajke blistaju, to je nevjerovatno.
Šerijatska veza jel'Donnie Darko je napisao/la: Iz dvice u dvicu, veće su šanse da oplodim Dantesa nego da stavim prst buli, kamoli nešto više![]()
It's complicatedrio_Ferdy88 je napisao/la:Šerijatska veza jel'Donnie Darko je napisao/la: Iz dvice u dvicu, veće su šanse da oplodim Dantesa nego da stavim prst buli, kamoli nešto više![]()
nek ti znašIlFantasista je napisao/la:
'ta ti znaš šta su Sarajake.![]()
Ali nažalost, ne mogu te demantovati, uh samo kad se vratim u prošlost.![]()
Upoznali smo ovu jednu iz Goražda, nije loša uopšte, ali mlada realno, slavila rođendan večeras, izvela drugarice na šišu.
moraš sutra glasati za svastikurio_Ferdy88 je napisao/la: Šerijatska veza jel'
Ok, neočekivan broj bradavica definitivnoPuma je napisao/la:@DD
Ja pogledao sad, i dalje sam pod snaznim utiskom.
Ma cvaja brat bratu, ubila sa za onog Bešića malog. Jest nekakva kao on, samo što studira Ekonomiju, ne znam kakav je sa knjiženjem i t-računima.legenda reala je napisao/la:
nek ti znaš![]()
Šta to ostala ti neka iz IB u sjećanju
Kolko je mlada
Joj mecaveDonnie Darko je napisao/la:Ja sam ga barem nekome metn'orio_Ferdy88 je napisao/la:Znači ponosan si što si mu ga metn'oDonnie Darko je napisao/la:Ponosan sam na sebe svaki put kad vidim Dantesa i njegov avatar
Kontam cvaja stara za mene kad gle čuda tu smo mi negdjeIlFantasista je napisao/la:
Ma cvaja brat bratu, ubila sa za onog Bešića malog. Jest nekakva kao on, samo što studira Ekonomiju, ne znam kakav je sa knjiženjem i t-računima.![]()
A jeste. Fine su od tamo djevojke inače, i brat mi se oženio iz IB. :thumbup :
Ma kakve te, ne razmišljam ja na taj način o ženama, što se tiče duše i ljudskosti najbolje su ove iz Visokog i okolice.Besic je napisao/la: Kontam cvaja stara za mene kad gle čuda tu smo mi negdje![]()
Nema cura do Zavidovićanki da se zna![]()
Čuj jest nekakva kao on![]()
![]()
![]()
Ne pominji mi Visoko.IlFantasista je napisao/la:
Ma kakve te, ne razmišljam ja na taj način o ženama, što se tiče duše i ljudskosti najbolje su ove iz Visokog i okolice.![]()
Pa ja, mlada, zelena, nezrela, naivna i slično.![]()
Ma ti si lutka moja, beg moj. Vidim se u tebi u tvojim godinama.![]()
Jesi li ovo dobio naređenje da promovišeš neku od forumašica?
Trenutno korisnika/ca: Quartararo, Rosicky i 13 gostiju.