R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- hule_barca
- Kontakt:
Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Izgleda da i Hrvati imaju kao i svi balkanci neki luzerski mentalitet. Dovoljno se sjetiti Francuske '98, Beča 08' pa i Španije '12, a evo sada i Portugal, a bgm i Češka. Dešava se ovo svim repkama, ali ipak nije ovo za zanemariti.
Mes Que Un Club
Re: RE: Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Nije lijepo tako pisati.[/quote]JonSnow je napisao/la:Lik je rekao 100 % istinu, je li boli ?ARMINX je napisao/la:Pazi na jezik.
Šta nije lijepo pisat? Da je veći broj ljudi orgijao s turskim zastavama 2008. po državi ko da je BiH pobijedila. Hoćeš reć da ovo nije istina?[/quote]
Sta sad, mi ne smijemo navijat za Tursku? A vi smijete orgijat kad Hrvatska pobijedi?
Hrvatska jednom ozbiljnije napala i primili gol iste minute a neki pisu o nekom nedostatku muda i zelje za napadom. Ovaj antifudbal ste dobili jer je Portugal svjesno u utakmicu usao da ide na kontre, imaju dobrog trenera koji ih je dobro postavio, a Hrvatska blago napadala jer su se bojali kontre koja ih je na kraju kostala i gotovo.
Nema ovdje ko je zasluzio a ko nije po nekim vasim kriterijima, prodje dalje ko zabije i gotovo. Pa jbt ko da od juce pratite fudbal pa se svadjate ko je vise pokazao.
Nema ovdje ko je zasluzio a ko nije po nekim vasim kriterijima, prodje dalje ko zabije i gotovo. Pa jbt ko da od juce pratite fudbal pa se svadjate ko je vise pokazao.
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: RE: Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Veliki Otac.Proslavio se vecerasnji gol njegovog Portugala kao sto su se u Brazilu pothvati "njegove" Grcke slavili.badblueboylivno je napisao/la:prof. dr. sc. Fernando Santos![]()
Suze Modrica na kraju

Evo javljaju ljudi da se pucalo nakon gola

Nezasluzeno je prosao Celzi 2012-te. Ali ne i Portugal 2016-te koji, s obzirom na ekipu odnosno qrcevu odbranu, i treba igrati ovako povuceno i cekati kontre. Pogotovo protiv nadmocnijih protivnika. Yebote, kritikuje se ekipa jer je igrala povuceno. Ne, trebala se otvoriti pa da im Hrvati uvale 6 komada, buduci da su im Madjari uvalili tri.
Kao što rekoh i kolegi u nekom od upisa iznad, nije Portugal bezveze ekipa da se sa njima ide u neko ludo nadigravanje.tuzlak1987 je napisao/la:
Evo objektivno utakmica je bila dosadna 115 minuta, a izrazitih sansi iz igre nije bilo. Sudija je pustio bezbroj manjih prekrsaja bez kartoniranja i to je dodatno ubilo utakmicu jer se presjecalo svako malo tj igraci su osjetili da mogu proci nekaznjeno.
Vida je imao dobre situacije i Perisic stativu. Za to je Hrvatska bila bolja, nazalost po nju Hrvatska to nije iskoristila. Portugal je svoju iskoristio. Uglavnom vrlo malo sansi pravih i odlicno neutralisani Rakitic i Modric.
Imaju jednog od najboljih igrača današnjice plus dosta drugih pojedinaca koji u svakom momentu mogu riješiti tekmu.
Utakmica je realno bila dosadna, ali i u takvoj je Hrvatska pokazala mnogo više od Portugala koji je samo čekao penale od prvog minuta.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
1.Brzo si se skinuo s aparataLeSa je napisao/la:1. S Cavsima nemaš ništa. I meni je najdražiji fudbaler Mume pa se ne poistovjećujem sa Evertonovim uspjesima ili neuspjesima kao što ti to radiš sa Miami Heatom, Clevelandom, itd gdje god kasnije završi igrač na kojeg bacaš drkicu.L-Train je napisao/la: Jesi,nekulturan si
Ma vjeujem ti,do sljedeceg pljuvanja po LeBronu i Cavsima,za to se uvijek ima vremena
2. Na pogrešnoj temi pišeš o tome o čemu pišeš.
2.I poslije aparata i dalje si kao pokvarena ploca
3.Opet si nekulturan
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- gerdmuller
- Kontakt:
Na slici koju sam postavio su Ultrasi iz Vinkovaca a poruka je dignuta nakon sto ste ispali od Portugala 2009.godine mislim na tekmi s Dinamom,ne sjecam se tocno al bio sam na stadionu no nije to poanta vec sreca zbog ispadanja Mamiceve prcijedino-92 je napisao/la:Ima ona slika, gdje su ili ultrasi ili skripari pred nas baraz podigli zastavu portugala, e da mi je to sad naćigerdmuller je napisao/la:

Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 26 jun 2016, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Šta nije lijepo pisat? Da je veći broj ljudi orgijao s turskim zastavama 2008. po državi ko da je BiH pobijedila. Hoćeš reć da ovo nije istina?[/quote]ARMINX je napisao/la:Nije lijepo tako pisati.JonSnow je napisao/la:Lik je rekao 100 % istinu, je li boli ?ARMINX je napisao/la:Pazi na jezik.
Sta sad, mi ne smijemo navijat za Tursku? A vi smijete orgijat kad Hrvatska pobijedi?[/quote]
Koliko je tebi godina dječače? Ne orgijam ja s tuđim zastavam po vlastitoj zemlji ne brini ti ništa, ja navijam za BiH za razliku od valikih 'Rvata i Turaka iz Mostara,. Navijaj za koga hoćeš ali imam te pravo nazvat maloumnikom kad to radiš .
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovo za posjed si ti rekao, niko ga nije spomenuo niti karakterisao kao bitnu stvar u ovoj utakmici.Evander je napisao/la:Koje ba prilike?
Jedan sut Vide glavom nakon prekida. Ostalo je realno sve smijesno bilo do 115 minute.
Da se gleda jalovi posjed lopte, Barcelona bi bila prvak svega vec 10
godina zaredom.
Ajmo ba malo objektivni biti.
Ja fakat mrzim i portugal i Ronalda, ali nekorektno bi bilo reci da su nezasluzeno prosli. Dosli su sa ciljem, taj cilj su ostvarili i prosli su dalje,l.
Ljudski je cestitati.
Nekorektno je reći da su prošli zasluženo sa ovakvom igrom gdje faktički nisu ni bili u šesnaestercu Hrvatske 116 minuta.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Čitavu utakmicu su Hrvati igrali "bez rizika", što bi rekli naši komentatori. Pokušavali polako, kroz jalovi posjed, pa ako nešto prođe, ili preko prekida. Prije primljenog gola, zaletitili su se pet minuta, kao da su osjetili da mogu dati gol, ali ispostavilo se da su se dobro za.****, jer nisu imali dovoljno snage da brane kontru u zadnjim minutama produžetaka. Poslije ovakve utakmice, potpuno suludo je krenuti napadati pred kraj drugog produžetka. Ronaldo čitavu utakmicu nije čestito potrčao, i normalno da je imao snage da šprinta prema golu, dok Strinić s druge strane leži mrtav na terenu i maše rukama da je lafo fauliran.ek0 je napisao/la:Pa dovoljno i jeste pogledati samo zadnjih pet minuta da vidis ko je imao namjeru da igra, a ko da ganja guzovacu. Hrvatska je komotno mogla isto zatvoriti utakmicu pred kraj produzetaka i ici na penale, ali nisu. Ovi drugi su, cini se, sanjali penale i prije pocetka utakmice, a stvar je sto nisu neka znj ekipa, nego Portugal. Onaj Portugal "mi imamo milijarde suteva prema golu, kakva drskost od igraca Islanda (drzava od 300 000 stanovnika), vidi brane se".Evander je napisao/la: I od te sve igre, vidjeli smo jedno veliko NISTA od obje ekipe.
Portugalci se povukli, Hrvatska nije smjela napasti. I tako sve do 115 minute.
U narednih 5 minuta smo vidjeli vise nego na cijeloj tekmi do tad.
FK Željezničar 1921
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam, njima su vjerojatno krivi navijači i baklje. Nikako onaj koji je takvu, brutalnu generaciju, gdje su glavni igrači na vrhuncu, gdje su igrači koji nose najveće klubove na svijetu, koja će se teško više ponovit, dao u ruke neznalici i anonimusu. Neka sad plaču, ko ih yebe. Nenormalno se otvorio ždrijeb, anomalija kakvu nikad nisam vidio, ali eto, sudbijna je nekad puna zla i teška.SiamoNoi je napisao/la:Veliki Otac.Proslavio se vecerasnji gol njegovog Portugala kao sto su se u Brazilu pothvati "njegove" Grcke slavili.badblueboylivno je napisao/la:prof. dr. sc. Fernando Santos![]()
Suze Modrica na krajuPlaci stakore i sjeti se tko je tebi i suigracima izbio priliku generacije.Tako im se zdrijeb otvorio,ponadali se,al opet popisani idu kuci.Pa nek drugi put razmisle,ako imaju cime,jesu li im "huligani" glavni problem.
Evo javljaju ljudi da se pucalo nakon gola

Hayley <3
L-Train je napisao/la:LeSa je napisao/la:1. S Cavsima nemaš ništa. I meni je najdražiji fudbaler Mume pa se ne poistovjećujem sa Evertonovim uspjesima ili neuspjesima kao što ti to radiš sa Miami Heatom, Clevelandom, itd gdje god kasnije završi igrač na kojeg bacaš drkicu.L-Train je napisao/la: Jesi,nekulturan si
Ma vjeujem ti,do sljedeceg pljuvanja po LeBronu i Cavsima,za to se uvijek ima vremena
2. Na pogrešnoj temi pišeš o tome o čemu pišeš.
Ponovit ću ti, slabo čitaš. Nisi kompetentan da pišeš o uspjesima ili neuspjesima ekipe za koju ne navijaš.
U fudbalu je možda i imaš, u košarci, (konkretno NBA-u, ne).
I dalje na pogrešnoj temi pišeš.
- hskzmostar
- Kontakt:

Placi moj Luka i igra ti je bila vecerasBoguza plakat,Madzukic los citavo prvenstvo,imam osjacaj da je Pjaca danas igrao da bi postigli gol jer je momak cudo od igraca,Rakitic i Modric standarno podbacili,Strinic nije budimo realni ni za premijer lige BiH i on je glavni krivac za gol!
Utakmica dosadna do bola jedna od dosadnijih na prvenstvu,nismo imali muda napast do kraja i to je to!
Halilovic i Perisic krila a Pjaca spica za buducnost!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Re: Odg: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Mogu samo zamislit koliko bi bolje ovoj ekipi bilo da je recimo Bilić na klupi, siguran sam da bi mogli dosta toga, ali ovakva situacija u HNS-u sve to ne dozvoljava. Primjera radi, Vida koji je toliko kritikovan uopće ne bi bio u prvih 11 već Lovren, Halilović bi bio u rosteru itd itd.
Nadam se da će mnogi sada shvatiti šta je problem jer, kao što se ovdje i pisalo, reprezentacija ne postoji samo na prvenstvima već i u međuvremenu..
Nadam se da će mnogi sada shvatiti šta je problem jer, kao što se ovdje i pisalo, reprezentacija ne postoji samo na prvenstvima već i u međuvremenu..
''Neka me mrze samo da me se boje''
Sta sad, mi ne smijemo navijat za Tursku? A vi smijete orgijat kad Hrvatska pobijedi?[/quote]
Koliko je tebi godina dječače? Ne orgijam ja s tuđim zastavam po vlastitoj zemlji ne brini ti ništa, ja navijam za BiH za razliku od valikih 'Rvata i Turaka iz Mostara,. Navijaj za koga hoćeš ali imam te pravo nazvat maloumnikom kad to radiš .[/quote]
Ne vidim sta je lose u navijanju za Tursku? O godinama necemo. I neka sam maloumnik,ali maloumnik koji nikoga ne vrijedja.
Koliko je tebi godina dječače? Ne orgijam ja s tuđim zastavam po vlastitoj zemlji ne brini ti ništa, ja navijam za BiH za razliku od valikih 'Rvata i Turaka iz Mostara,. Navijaj za koga hoćeš ali imam te pravo nazvat maloumnikom kad to radiš .[/quote]
Ne vidim sta je lose u navijanju za Tursku? O godinama necemo. I neka sam maloumnik,ali maloumnik koji nikoga ne vrijedja.

Ponovicu ti,brzo si se skinuo s aparata i poslije aparata si ostao pokvarena ploca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Voli istina da boli, potvrđeno više puta 

Zadnja izmjena: LeSa, dana/u 26 jun 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Yebla te TurskaARMINX je napisao/la:AntonChigurh je napisao/la:Rajaz je napisao/la: "Iceland only tried to defend. They had two chances and then did not try to score.''![]()
razumijem ronaldove fanove što se raduju, al' ove turskobosanske nacionaliste koji slave jer su komšije izgubile iz kompleksa nikad neću.. FUJ
Pazi na jezik.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Jel ovaj Perišić što igra za Hrvatsku ikakav rod ovom pjevaču Jovanu?
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.