Jest onaj Perišićev udarac pa ošla u stativu kasnije.. I onda kontra na drugoj strani.badblueboylivno je napisao/la:Objektivno, jako jalova dominacija (iako je ova moja tvrdnja nonsensLeSa je napisao/la:Hrvatska je bila bolja, pobjeda Portugala nije zaslužena. To je činjenica za svakoga ko je objektivno gledao ovu utakmicu.
Dečko ti realno može biti otac.). Imali su posjed i par polušansi. Koliko sam upratio, Patricio nije ništa obranio.
Portugal nije imao ništa prema naprijed, rutinski se branili, čekali penale, ali imali su taj jedan, jedini, ali pravi šut.
R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vidin zicer na prazan gol glavom ne zna pospremit' u mrežu kada se golman Portugala sapleo od svog stopera + ona stativa prije gola.badblueboylivno je napisao/la:Objektivno, jako jalova dominacija (iako je ova moja tvrdnja nonsensLeSa je napisao/la:Hrvatska je bila bolja, pobjeda Portugala nije zaslužena. To je činjenica za svakoga ko je objektivno gledao ovu utakmicu.
Dečko ti realno može biti otac.). Imali su posjed i par polušansi. Koliko sam upratio, Patricio nije ništa obranio.
Portugal nije imao ništa prema naprijed, rutinski se branili, čekali penale, ali imali su taj jedan, jedini, ali pravi šut.
Zadnja izmjena: LeSa, dana/u 26 jun 2016, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Re: RE: Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
AntonChigurh je napisao/la:Rajaz je napisao/la: "Iceland only tried to defend. They had two chances and then did not try to score.''![]()
razumijem ronaldove fanove što se raduju, al' ove turskobosanske nacionaliste koji slave jer su komšije izgubile iz kompleksa nikad neću.. FUJ
Pazi na jezik.
Ima ona slika, gdje su ili ultrasi ili skripari pred nas baraz podigli zastavu portugala, e da mi je to sad naćigerdmuller je napisao/la:

Po cemu je Hrvatska bila bolja?LeSa je napisao/la:Hrvatska je bila bolja, pobjeda Portugala nije zaslužena. To je činjenica za svakoga ko je objektivno gledao ovu utakmicu.Clutch je napisao/la:Znaci Portugal je dobio iskljucivo jer je Hrvatska losa bila?LeSa je napisao/la: Ovo večeras je inače bila nogometna lekcija Portugalaca.
Ako se dobro sjecam logike s pocetka turnira: kakve komplekse ti imas prema drzavi Portugal, popusti malo s hejtom decko
Dečko ti realno može biti otac.
Ne kazem da je Portugal bio bolji, alI ne znam cemu tako subjektivan zakljucak.
Po meni, dvije lose ekipe veceras, sretnija prosla.
ZASLUZENO!
Drkotine nacionalističke koje su 2008. klanjale na turske zastave izlaze sad iz svojih rupa, niste ništa bolji od ovih drkotina što pale zastave.
Što se tiče same igre, Santos je pojeo Čačića taktičkom postavkom a ovaj debil ubacuje igračinu kakav je Pjaca na 1o minuta, stvarno nevjerovatno. Šteta jedna sjajne generacije, neće dugo imati ovako otvoren put do finala.
Što se tiče same igre, Santos je pojeo Čačića taktičkom postavkom a ovaj debil ubacuje igračinu kakav je Pjaca na 1o minuta, stvarno nevjerovatno. Šteta jedna sjajne generacije, neće dugo imati ovako otvoren put do finala.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nisam htio radi administracije da serema, a opet moram..AntonChigurh je napisao/la:razumijem ronaldove fanove što se raduju, al' ove turskobosanske nacionaliste koji slave jer su komšije izgubile iz kompleksa nikad neću.. FUJ
Ne radujem se radi Hrvatske, građanima Hrvatske i suverenoj državi Hrvatskoj svaka čast, samo eto radi ovih naših što pale zastave u Hercegovini, ne zaslužuju ništa bolje od provokacija.
-
- Kontakt:
Lik je rekao 100 % istinu, je li boli ?ARMINX je napisao/la:AntonChigurh je napisao/la:Rajaz je napisao/la: "Iceland only tried to defend. They had two chances and then did not try to score.''![]()
razumijem ronaldove fanove što se raduju, al' ove turskobosanske nacionaliste koji slave jer su komšije izgubile iz kompleksa nikad neću.. FUJ
Pazi na jezik.
-
- Kontakt:
Nema se sta ekipi zamjeriti. Ovo je bas peh da prvo imas stativu a onda iz glupe kontre popusis gol. Mozda je trebalo malo hrabrije napasti Portugal, ali to je sad u sferi sbbkbb pa nema smisla razglabati. Steta zbog ove odlicne generacije i prilike koja se otvarala jer tesko da ce se opet ovako sve posloziti.
Ali nogomet je takav i kad covjek to prihvati lakse zivi i sa ovakvim porazima.
Ali nogomet je takav i kad covjek to prihvati lakse zivi i sa ovakvim porazima.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- badblueboylivno
- Kontakt:
LeSa je napisao/la:Vidin zicer na prazan gol glavom ne zna pospremit' u mrežu kada se golman Portugala sapleo od svog stopera + ona stativa prije gola.
Sve je to tanko da bi se Hrvatska okarakterizirala kao bolja i, još gore, da je nezasluženo ispala. Viđeno iks puta što se tiče hrvatskih sportskih kolektiva.Lillard je napisao/la: Jest onaj Perišićev udarac pa ošla u stativu kasnije.. I onda kontra na drugoj strani.
Hayley <3
Pazi na jezik.[/quote]
Lik je rekao 100 % istinu, je li boli ?[/quote]
Nije lijepo tako pisati.
Lik je rekao 100 % istinu, je li boli ?[/quote]
Nije lijepo tako pisati.
Nema ništa subjektivno u mom komentaru s obzirom na događanja na terenu. Portugal za cijelu utakmicu imao pokušaj Pepea glavom i kontru koju su pretvorili u gol koji je i odlučio utakmicu.Evander je napisao/la:
Ne kazem da je Portugal bio bolji, alI ne znam cemu tako subjektivan zakljucak.
Po meni, dvije lose ekipe veceras, sretnija prosla.
ZASLUZENO!
Subjektivno bi bilo izjednačavati partiju dvije ekipe u kojoj je jedna barem stvarala prilike a druga stajala iza lopte.
Od tih prilika kao što već rekoh, jedan je bio zicer na prazan gol glavom a drugi stativa netom prije gola.
Budi pozdravljen.
Ma naravno da je Portugal zasluženo prošao dalje, zabili su gol, a mi nismo i kraj priče. Ali bolji nisu bili. Neko će reći luzerski metalitet, ali ne bi ja rekao da je to bilo u pitanju danas. Danas baš nismo imali sreće. Navikli smo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jesi,nekulturan siLeSa je napisao/la:Nisam nekulturan ako kažem istinu. Ispravi me ako griješim. Da imao sam obaveza i nisam pogledao ni jedan prijenos, samo snimke.L-Train je napisao/la:A obaveza do 5 utakmice nije bilo,evo ako smijem primjetiti nema obaveza ni u zadnja 2,3 dana,zanimljivoLeSa je napisao/la:Ima se i obaveza. Nije samo sjedit kući i drkat kitu na jednog igrača , a piskarati na forumu u smislu kao da navijaš za jednu ekipu![]()
Sto si nekulturan?
Ma vjeujem ti,do sljedeceg pljuvanja po LeBronu i Cavsima,za to se uvijek ima vremena

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa nije Portugal bezveze repka, imaju sjajne pojedince.badblueboylivno je napisao/la: Sve je to tanko da bi se Hrvatska okarakterizirala kao bolja i, još gore, da je nezasluženo ispala. Viđeno iks puta što se tiče hrvatskih sportskih kolektiva.
Ovaj antitrener je dobro postavio taktiku jer nije se sa njima nadigravati previše prema naprijed.
Ono što debilu zamjeram su jako kasne izmjene, ali to već ponavlja kroz cijeli turnir.
Pjaca pa i Kale su morali ranije ući.
Re: RE: Re: RE: Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 26 jun 2016, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo objektivno utakmica je bila dosadna 115 minuta, a izrazitih sansi iz igre nije bilo. Sudija je pustio bezbroj manjih prekrsaja bez kartoniranja i to je dodatno ubilo utakmicu jer se presjecalo svako malo tj igraci su osjetili da mogu proci nekaznjeno.LeSa je napisao/la:
Hrvatska je bila bolja, pobjeda Portugala nije zaslužena. To je činjenica za svakoga ko je objektivno gledao ovu utakmicu.
Dečko ti realno može biti otac.
Vida je imao dobre situacije i Perisic stativu. Za to je Hrvatska bila bolja, nazalost po nju Hrvatska to nije iskoristila. Portugal je svoju iskoristio. Uglavnom vrlo malo sansi pravih i odlicno neutralisani Rakitic i Modric.
Lik je rekao 100 % istinu, je li boli ?[/quote]ARMINX je napisao/la:Pazi na jezik.
Nije lijepo tako pisati.[/quote]
Šta nije lijepo pisat? Da je veći broj ljudi orgijao s turskim zastavama 2008. po državi ko da je BiH pobijedila. Hoćeš reć da ovo nije istina?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
1. S Cavsima nemaš ništa. I meni je najdražiji fudbaler Mume pa se ne poistovjećujem sa Evertonovim uspjesima ili neuspjesima kao što ti to radiš sa Miami Heatom, Clevelandom, itd gdje god kasnije završi igrač na kojeg bacaš drkicu.L-Train je napisao/la: Jesi,nekulturan si
Ma vjeujem ti,do sljedeceg pljuvanja po LeBronu i Cavsima,za to se uvijek ima vremena
2. Na pogrešnoj temi pišeš o tome o čemu pišeš.
Koje ba prilike?
Jedan sut Vide glavom nakon prekida. Ostalo je realno sve smijesno bilo do 115 minute.
Da se gleda jalovi posjed lopte, Barcelona bi bila prvak svega vec 10
godina zaredom.
Ajmo ba malo objektivni biti.
Ja fakat mrzim i portugal i Ronalda, ali nekorektno bi bilo reci da su nezasluzeno prosli. Dosli su sa ciljem, taj cilj su ostvarili i prosli su dalje,l.
Ljudski je cestitati.
Jedan sut Vide glavom nakon prekida. Ostalo je realno sve smijesno bilo do 115 minute.
Da se gleda jalovi posjed lopte, Barcelona bi bila prvak svega vec 10
godina zaredom.
Ajmo ba malo objektivni biti.
Ja fakat mrzim i portugal i Ronalda, ali nekorektno bi bilo reci da su nezasluzeno prosli. Dosli su sa ciljem, taj cilj su ostvarili i prosli su dalje,l.
Ljudski je cestitati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.