SiamoNoi je napisao/la:Pozdrav od orjune.
#PRC

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
SiamoNoi je napisao/la:Pozdrav od orjune.
#PRC
Sedorf ! Zbog fizicke spreme.. cvrst, stamenit.Celtic je napisao/la:Mene ovaj Sanchez malo podsjeća na Edgara Davidsa .samo još naočale da stavi
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nekad me stid s kakvom zaostalom populacijom zivim ( ne vecina ).
isti svega mi...Saurman je napisao/la:Renato Sanches a.k.a predator.
Nitro je napisao/la:Fenomenalna taktika Portugalaca presudila nedoraslim i bahatim susjedima. Fenomenalni Portugal, napadačka ekipa koja može odigrati i solidnu defanzivu iako u svom timu imaju najboljeg fudbalera svijeta. Nevjerovatno! Svaka čast.
Jesi navijo i u barazima.. te oni a ti njiharelinho je napisao/la:Takticka dominacija Fernanda Santosa.![]()
![]()
Idemo po polufinale.
Da se zna da navijam za Portugal od pocetka prvenstva da ne bi citirali i govorili kako navijam za njih jer su izbacili Hrvatsku.![]()
Nisam dobro procitao tvoj prvi post, mislio sam da se odnosio na Portugal.Donnie Darko je napisao/la:E pa taktika im je onda za qurac. Protiv ekipe u kojoj igra Ronaldo, ni u jednom trenutku ne smiješ se otvoriti ovako kako su se oni otvorili na kraju. U redu je napasti na kraju, ali ovima Strinić glumi Dani Alvesa u 116. minuti utakmiceClutch je napisao/la:Jbg to im je i taktika bila. Svaka cast Santosu jer je skontao da ne moze igrat s Hrvatskom i da ce nayebat ako se otvori. Mozda kukavicki ali koga briga, isplatilo se.Donnie Darko je napisao/la:115 minuta igraju oprezno i onda iz nekog yebenog razloga svi bezglavo krenu u napad.Stvarno nevjerovatno.
A bili su duplo bolji večeras. Prilično loši, ali opet duplo bolji od užasnih Portugalaca. Ali eto, ako će već poklanjati Portugalcima kontre u zadnjim minutama, neka su i izgubili.
Vidi ovogaLeSa je napisao/la:Nitro je napisao/la:Zasluženo Portugal ide dalje.
Fantasticni su, na trenutke sam mislio da gledam Brazil iz 1970.Rajaz je napisao/la:Nitro je napisao/la:Fenomenalna taktika Portugalaca presudila nedoraslim i bahatim susjedima. Fenomenalni Portugal, napadačka ekipa koja može odigrati i solidnu defanzivu iako u svom timu imaju najboljeg fudbalera svijeta. Nevjerovatno! Svaka čast.
Je.bi ga druze tada stvarno nisam mogao protiv nase drzave.FliX je napisao/la:Jesi navijo i u barazima.. te oni a ti njiharelinho je napisao/la:Takticka dominacija Fernanda Santosa.![]()
![]()
Idemo po polufinale.
Da se zna da navijam za Portugal od pocetka prvenstva da ne bi citirali i govorili kako navijam za njih jer su izbacili Hrvatsku.![]()
Komsija samo da te citiram. Slusaj starijeg i iskusnijeg. Ipak si ti mali berač maslina iz Gornjeg Ograđenika4040deuce je napisao/la:E moj Denijale zavist je gadna stvarCocaine je napisao/la: 25.06.2016. 21:00 Hrvatska - Portugal 2
krivi navod. bosanci nikad nisu bili hrvatsko cvijeće. već bošnjaci. a odyebi sa politikom.Sissoko je napisao/la:Bosanac na aparatima...izgubljena jos jedna prilika da bude hrvatsko cvijece.
No felacio tonight just haparati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.