Prestao sam se sekirati. Ocito jePantarei79 je napisao/la:5. put mu je ovo da starta sa ledja. Pa sta treba za zuti karton???

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Prestao sam se sekirati. Ocito jePantarei79 je napisao/la:5. put mu je ovo da starta sa ledja. Pa sta treba za zuti karton???
Kad već mozga nemaš. Taman bi ti dobro došle.Mouse je napisao/la:Kako bi volio da imam plocice ko ronaldo
A) guše ga saigrači,messilla je napisao/la:Da nije povrijedjen?Sarmelino je napisao/la:Jel mi neko moze objsasnit sta je sa CR? Nit trci nit sta pokusava sam kad vidi da igra sa panjevima.Valjda jednostavno nema motiva vise
Portugal nije razocarao jer nisam puno ni ocekivao od njih.brig je napisao/la:Pa sta bi trebali protiv ovakvog antinogometa PortugalaEvander je napisao/la:Jako, jako losa i nekvalitetna utakmica. Hrvatska razocarala.
Najgore sto ce i vecina preostalih utakmica buti slicne ovoj.
Definitivno nema favorita niti neke ekipe koja odskace kvalitetom.
Portugal nije razocarao?
D) trener kurchina i takticka neznalicaKumar je napisao/la:A) guše ga saigrači,
B) nema s kim da igra i
C) igra na neprirodnoj poziciji.
Ja fakat ne znam koju utakmici vi gledate?Pantarei79 je napisao/la:Ni UFC borci se nebi postidili ovolikog broja low kickova koliko su ih portugalci napravili. Samo udarajubrig je napisao/la:Pa sta bi trebali protiv ovakvog antinogometa PortugalaEvander je napisao/la:Jako, jako losa i nekvalitetna utakmica. Hrvatska razocarala.
Najgore sto ce i vecina preostalih utakmica buti slicne ovoj.
Definitivno nema favorita niti neke ekipe koja odskace kvalitetom.
Portugal nije razocarao?
Ljepsi si ne briniMouse je napisao/la:Kako bi volio da sam lijep ko ronaldo
Čuj nema s kim da igraKumar je napisao/la:A) guše ga saigrači,messilla je napisao/la:Da nije povrijedjen?Sarmelino je napisao/la:Jel mi neko moze objsasnit sta je sa CR? Nit trci nit sta pokusava sam kad vidi da igra sa panjevima.Valjda jednostavno nema motiva vise
B) nema s kim da igra i
C) igra na neprirodnoj poziciji.
Plus i plus daju minusScholl je napisao/la:DANAS SVI OSULI PALJBU O LOSOJ UTAKMICI JER ETO IGRALI SU TAMO NEKI WELS I NEKA S. IRSKA.
A EVO SAD IMAMO EVROPSKI BRAZIL I HRVATSKU(KOJA JE IGRALA NAJLJEPSI NOGOMET DO SADA NA EURU PO NEKIMA)
I ŠTA SU NAM PRUZILI???
NAJGORU UTAKMICU U HISTORIJI EURA
Hvala ti brt, puno mi to znaciSarmelino je napisao/la:Ljepsi si ne briniMouse je napisao/la:Kako bi volio da sam lijep ko ronaldo
Izbacuju ovo Poljaci.tuzlak1987 je napisao/la:I jedni i drugi vidjeli Poljska na stolu do polufinala pa zele do polufinala na penale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.