FK Željezničar (opšte diskusije)

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Memara » 25 jun 2016, 19:01

Ikos je napisao/la: Naravno da se zna, za razliku od malo partijskog kluba za koji navijas.
Hvala sto me slatko nasmija, hehe znaci sve se zna :lol: Zivio care :salut:

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Rokoko87 » 25 jun 2016, 19:03

Evander je napisao/la:Nesto ga ne vidim u zadnje vrijeme. Od price dijeca i slicno, pa dovodjenja svega i svacega, pa tjeranja istih, pa dovodjenjem novih, anonimnijih, pritom ona djeca sto ih pomenuh na pocetku izgubise svaki smisao pominjanja u prboj ekipi. Ali vas klub, vi znate najbolje.
Vrijeme ce pokazati, vrijeme uvijek pokaze...
Fakultetlija. :puke:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 19:04

POLITICAR je napisao/la:
Evander je napisao/la:Nesto ga ne vidim u zadnje vrijeme. Od price dijeca i slicno, pa dovodjenja svega i svacega, pa tjeranja istih, pa dovodjenjem novih, anonimnijih, pritom ona djeca sto ih pomenuh na pocetku izgubise svaki smisao pominjanja u prboj ekipi. Ali vas klub, vi znate najbolje.
Vrijeme ce pokazati, vrijeme uvijek pokaze...
Šta misliš o vašim pojačanjima?
Dodji na temu opste diskusije FKS, pa cu ti reci.
Mislim da ova tema nije predvidjena za to.
Ali generalno, vecina vas je upoznata sa mojim stavom.

Ikos

Post Postao/la Ikos » 25 jun 2016, 19:11

Memara je napisao/la:
Ikos je napisao/la: Naravno da se zna, za razliku od malo partijskog kluba za koji navijas.
Hvala sto me slatko nasmija, hehe znaci sve se zna :lol: Zivio care :salut:
Ti si mene nasmijao, mali navijac jos manjeg kluba. :lol: :lol: :lol: koji je odgojio jedng ratnog zlocinca

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 19:16

Ikos je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Hvala sto me slatko nasmija, hehe znaci sve se zna [emoji38] Zivio care :salut:
Ti si mene nasmijao, mali navijac jos manjeg kluba. [emoji38] [emoji38] [emoji38] koji je odgojio jedng ratnog zlocinca
Rece navijac kluba koji je sa Seseljom dijelio tribinu svojevremeno.
Navijac kluba cija je najveca legenda osudjena za namjestaanje i kao trener i kao igrac. Navijac kluba kojem je bivsi sistem pomogao i poklonio stadion jer su bili poslusnici.
Nemoj da otvaramo ovu temu...

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 25 jun 2016, 19:19

pitarski mitovi i laži epizoda 2384586054838398
sporcki podpis

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 jun 2016, 19:19

Evander ti stvarno poglup jarane halali al' jesi..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Ikos

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Ikos » 25 jun 2016, 19:22

Evander je napisao/la: Navijac kluba cija je najveca legenda osudjena za namjestaanje i kao trener i kao igrac. Navijac kluba kojem je bivsi sistem pomogao i poklonio stadion jer su bili poslusnici.
Seselj nije isao na utakmice to je i izjavio javno. Niko nama nije poklonio stadion vec smo ga sami izgradili. Ivica Osim je bio optuzen, ne i osudjen.

Javlja se navijac kluba koji je odgojio, placao i skolovao najveceg ratnog zlocinca od Hitlera pa do danas u Europi. Navijac kluba koji je osnovan od partije, nakon partije hranjen od SDA i kriminalaca kao Cele, do danas kada je prodan svjetskom hostapleru koji ih koristi kravu muzaru dok mu ne dosadi.

Razumijem zasto ne zelis, ne ide vam u prilog...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 19:25

POLITICAR je napisao/la:pitarski mitovi i laži epizoda 2384586054838398
Ne zelim ulaziti u ove rasprave po hiljaditi put, ponavaljamo se kao dosadni papagaji. Ovo je bio samo preventivni odgovor na pokusaj omalovazavanj drugog kluba.
Ali kad vec kazes da su lazi, odgovori sta je laz.

1. Seselj nije bio navijac Zeljeznicara?

2. Ivan Osim nije bio osudjen za namjestanje i kao igrac i kao trener?

3. Bivsa drzava nije SD Zeljeznicar poklonila zemlju i nije napravila stadion?

Ikos

Post Postao/la Ikos » 25 jun 2016, 19:27

Evander je napisao/la:
POLITICAR je napisao/la:pitarski mitovi i laži epizoda 2384586054838398
Ne zelim ulaziti u ove rasprave po hiljaditi put, ponavaljamo se kao dosadni papagaji. Ovo je bio samo preventivni odgovor na pokusaj omalovazavanj drugog kluba.
Ali kad vec kazes da su lazi, odgovori sta je laz.

1. Seselj nije bio navijac Zeljeznicara?

2. Ivan Osim nije bio osudjen za namjestanje i kao igrac i kao trener?

3. Bivsa drzava nije SD Zeljeznicar poklonila zemlju i nije napravila stadion?
Seselj je simpatisao Zeljeznicar kao i Sarajevo, ali mu je drazi bio Zeljo. Rekao je u vise intervjua da nikad nije isao na tribine. Spominjem jer si spomenuo da je "dijelio tribine". Radovan vas je ucio psihologiji kao Gebels.

Osim nije bio osudjen vec optuzen.

Jugoslavija jeste poklonila zemlju, ali nije napravila stadion.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 19:28

Ikos je napisao/la:
Evander je napisao/la: Navijac kluba cija je najveca legenda osudjena za namjestaanje i kao trener i kao igrac. Navijac kluba kojem je bivsi sistem pomogao i poklonio stadion jer su bili poslusnici.
Seselj nije isao na utakmice to je i izjavio javno. Niko nama nije poklonio stadion vec smo ga sami izgradili. Ivica Osim je bio optuzen, ne i osudjen.

Javlja se navijac kluba koji je odgojio, placao i skolovao najveceg ratnog zlocinca od Hitlera pa do danas u Europi. Navijac kluba koji je osnovan od partije, nakon partije hranjen od SDA i kriminalaca kao Cele, do danas kada je prodan svjetskom hostapleru koji ih koristi kravu muzaru dok mu ne dosadi.

Sve same lazi.

1. Seselj je izjavio da je isao na utakmice za vrijeme srednjskolskih dana.

2. Nije optuzen nego je OSUDJEN i odradio je svoju kaznu koju je dobio radi namjestanja, dva puta.

3. Drzava vam je poklonila zemlju na Grbavici. Da je niste kupilu slucajno?
Poslije olimpijade znam da su vam poklonili materijal i sredstva za izgradnju sjeverne tribine.

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 25 jun 2016, 19:29

Jel ti to dedo pričo?
sporcki podpis

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 jun 2016, 19:30

Zabrinjavas me Evander,uhvatio se price ciji je tata jaci.. :tokralju: Sta kome zelis uopste dokazati :?: :facepalm:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Ikos

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Ikos » 25 jun 2016, 19:32

Evander je napisao/la:
Ikos je napisao/la:

Sve same lazi.

1. Seselj je izjavio da je isao na utakmice za vrijeme srednjskolskih dana.

2. Nije optuzen nego je OSUDJEN i odradio je svoju kaznu koju je dobio radi namjestanja, dva puta.

3. Drzava vam je poklonila zemlju na Grbavici. Da je niste kupilu slucajno?
Poslije olimpijade znam da su vam poklonili materijal i sredstva za izgradnju sjeverne tribine.
Nije istina, ovo sto sam ja napisao su cinjenice same, to sto ti pises su tvoje zelje i lazi obicne.

Kao sto napisah:

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 25 jun 2016, 19:32

imam osjećaj da ovaj evander kad nema s kim da se posvađa on stane ispred ogledala i sam sebi yebe mater. :rol:
sporcki podpis

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 19:46

Ako laze koza, ne laze rog:

Disciplinski sud FSJ-a je 27. kolovoza 1965. izrekao oštru presudu. »Željezničar«, »Hajduk« i »Trešnjevka« su izbačeni iz Prve lige. Funkcionari »Želje«, među kojima i predsednik kluba Nusret Mahić, doživotno su isključeni iz nogometa, a slavnim majstorima sarajevskih »plavih« Ivici Osimu i Dragi Smajloviću je zabranjeno igranje godinu dana.

https://en.wikipedia.org/wiki/1965%E2%8 ... rst_League
FK Željezničar's players Ivica Osim and Mišo Smajlović each got a one-year ban from football.

Stadion?

Na cijoj zemlji je napravljen?
Jeste li kupili tu zemlju ili ste je dobili na poklon od vlasti?
Jeste li zapadnu tribinu uzeli sa stadiona Slavije, uz amin tadasnje vlasti?
Jeste li nakon olimpijade dobili sredstva od drzave da se gradi sjeverna tribina?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 19:48

socrates je napisao/la:Zabrinjavas me Evander,uhvatio se price ciji je tata jaci.. :tokralju: Sta kome zelis uopste dokazati :?: :facepalm:
a

Ok, tebi ne smeta kad ti neko dodje i kaze da ti je klub iznjedrio Radovana Karadjica.
Ok, to je tvoj stav, postujem.

JoseTreci
Kontakt:

Post Postao/la JoseTreci » 25 jun 2016, 19:49

ojj al si naporan majke mi opra ti idi peri po temi sarajeva raju svoju, a vi ne znam sta se kacite paceniku na postove vidite da je doso radi nekog cudnog razloga da se prepucava ne zna covjek ni ljetnu pauzu napraviti izgleda ;)

Ikos

Post Postao/la Ikos » 25 jun 2016, 19:50

Evander je napisao/la:Ako laze koza, ne laze rog:

Disciplinski sud FSJ-a je 27. kolovoza 1965. izrekao oštru presudu. »Željezničar«, »Hajduk« i »Trešnjevka« su izbačeni iz Prve lige. Funkcionari »Želje«, među kojima i predsednik kluba Nusret Mahić, doživotno su isključeni iz nogometa, a slavnim majstorima sarajevskih »plavih« Ivici Osimu i Dragi Smajloviću je zabranjeno igranje godinu dana.

https://en.wikipedia.org/wiki/1965%E2%8 ... rst_League
FK Željezničar's players Ivica Osim and Mišo Smajlović each got a one-year ban from football.

Stadion?

Na cijoj zemlji je napravljen?
Jeste li kupili tu zemlju ili ste je dobili na poklon od vlasti?
Jeste li zapadnu tribinu uzeli sa stadiona Slavije, uz amin tadasnje vlasti?
Jeste li nakon olimpijade dobili sredstva od drzave da se gradi sjeverna tribina?
To sto pise na wikipediji nije istina, svako moze editovati wikipediu, ne bih se cudio da si ti to sad editovao, pa ce biti promjenjeno kada neko procita.

Zemlja je dobijena od Jugoslavije, a stadion smo mi napravili.

Tako ti je moj druze iz Pule. Sramotan ste vi klub, odgojen na psihologovim postulatima i normama ponasanja. Nije ni cudo sto ste zbrisali.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 19:53

Nije ovaj tekst sa wiki. Wiki sam samo dodatno postavio.
U sustini, ukucaj na google afera tresnjevka i sve ce gi biti jasno.
Takodje, ukucaj aferu oko titlu Partizan-Vardar, opet ce ti sve biti jasno.

Ne znam radi cega zelis progurati neku tvrdnju, ako je istorija zabiljezila da nisi u pravu?
Svima su nam dostupni i google i sve moguce informacije na netu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MikiPirs, Noke995, Tatamata1946 i 50 gostiju.