Ja da se palim uzvratio bi mu istom mjerom, nego u nedostatku argumenata izmislja neke stvari. Nisam mu ja kriv sto mu u klubu sjede kamatari.MocMahale444 je napisao/la:Cire njemu sta mislis sto napadas moj tim crni Samke. On te zove seljacicom I ti se palis u 16samirr je napisao/la:POLITICAR je napisao/la:Od kako mu je uzet tajni moderator nije to više taj samir...Muha vidis sta radi taj Ikos na koji nacin da mu se odgovori ?
Valjda tajni mod ima uzvratnu ili si ispirio kaj Rifaga.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 25 jun 2016, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PitarBordo
- Kontakt:
Samir ovih dana k'o pokvarena ploča, Krleža dobio opasnu konkurenciju gore.
Samo Saraj'vo.
Sve smo kupili i Zelju cemo sa kamatom od 7 %POLITICAR je napisao/la:bolje i to nego lažni borci i kupci licenci moj samke...

samirr je napisao/la:Sve smo kupili i Zelju cemo sa kamatom od 7 %POLITICAR je napisao/la:bolje i to nego lažni borci i kupci licenci moj samke...

sporcki podpis
Mene prozivaš kad pišem neke stvari, zasto to ne uradis kad to radi Ikos navijac Zelje ?PitarBordo je napisao/la:Samir ovih dana k'o pokvarena ploča, Krleža dobio opasnu konkurenciju gore.
Nema potrebe tad vezemo zastave standardna prica.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko je Ikos? Ne može se niko upratiti sine od tvog kružnog djelovanja.samirr je napisao/la:Mene prozivaš kad pišem neke stvari, zasto to ne uradis kad to radi Ikos navijac Zelje ?PitarBordo je napisao/la:Samir ovih dana k'o pokvarena ploča, Krleža dobio opasnu konkurenciju gore.

Samo Saraj'vo.
- MocMahale444
Stakvirulah Samke, ode ti u mornare izgleda.
Nije on loš nego dva puta ban u nekoliko sedmica onda nije vise tajni mod. Onoj Aerials samo ponavlja mozda nije lijep ali zna da voli
Samkeeee care.
Nije on loš nego dva puta ban u nekoliko sedmica onda nije vise tajni mod. Onoj Aerials samo ponavlja mozda nije lijep ali zna da voli

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Samo mi odgovori ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva ? Trazio si da pišem o sportu, evo da te ispoštujem.PitarBordo je napisao/la:Ko je Ikos? Ne može se niko upratiti sine od tvog kružnog djelovanja.samirr je napisao/la:Mene prozivaš kad pišem neke stvari, zasto to ne uradis kad to radi Ikos navijac Zelje ?PitarBordo je napisao/la:Samir ovih dana k'o pokvarena ploča, Krleža dobio opasnu konkurenciju gore.
Ko je prodao utakmicu Drini na Tušnju? Uzeli pare na kladionici a momku dužni... Lažni borac još jedan kamion od tih para kupio...
sporcki podpis
Sta ces mi odgovarati, nije valjda da te je uvrijedilo to da si mali seljacic?samirr je napisao/la:POLITICAR je napisao/la:Od kako mu je uzet tajni moderator nije to više taj samir...Muha vidis sta radi taj Ikos na koji nacin da mu se odgovori ?
- PitarBordo
- Kontakt:
Menadžment kluba, slijedeće?samirr je napisao/la:Samo mi odgovori ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva ? Trazio si da pišem o sportu, evo da te ispoštujem.PitarBordo je napisao/la:
Ko je Ikos? Ne može se niko upratiti sine od tvog kružnog djelovanja.
Samo Saraj'vo.
Kad ti meni odgovoriš ko je prodao utakmicu Leotaru u Trebinju ? Namjestio sa Slavijom x zadnje kolo ? Ima tu još dosta cudnih rezultata.POLITICAR je napisao/la:Ko je prodao utakmicu Drini na Tušnju?
Odgovor na sva pitanja je Slobodasamirr je napisao/la:Kad ti meni odgovoriš ko je prodao utakmicu Leotaru u Trebinju ? Namjestio sa Slavijom x zadnje kolo ? Ima tu još dosta cudnih rezultata.POLITICAR je napisao/la:Ko je prodao utakmicu Drini na Tušnju?
sporcki podpis
seljacicu tone sloboda tone tuzlasamirr je napisao/la:Kad ti meni odgovoriš ko je prodao utakmicu Leotaru u Trebinju ? Namjestio sa Slavijom x zadnje kolo ? Ima tu još dosta cudnih rezultata.POLITICAR je napisao/la:Ko je prodao utakmicu Drini na Tušnju?
Sigurno smo prodali i Zelji na Grbavici ove godine.POLITICAR je napisao/la:Odgovor na sva pitanja je Slobodasamirr je napisao/la:Kad ti meni odgovoriš ko je prodao utakmicu Leotaru u Trebinju ? Namjestio sa Slavijom x zadnje kolo ? Ima tu još dosta cudnih rezultata.POLITICAR je napisao/la:Ko je prodao utakmicu Drini na Tušnju?
Ne znam za Grbavicu, ali u Tuzli me ne bi čudilo da je lažni borac prodao... trebalo za licencu da se kupi...
sporcki podpis
-
- Kontakt:
Kakva patnja ostecenih 

Ništa samo sam to htio da pitam, beze sam to ovdje pisao mjesecima niko nije htio da mi odgovori na to pitanje.PitarBordo je napisao/la:Menadžment kluba, slijedeće?samirr je napisao/la:Samo mi odgovori ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva ? Trazio si da pišem o sportu, evo da te ispoštujem.PitarBordo je napisao/la:
Ko je Ikos? Ne može se niko upratiti sine od tvog kružnog djelovanja.
Imam dojavu da je Majkl zapravo Dino selimovic 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.