Djesi junak, kako je? Imal vrucine?Ikos je napisao/la:Valjda si ti seljacic, obzirom da si iz sela koje se naziva Tuzlom? Selo koje tone.WolfOfWallStreet je napisao/la:Valjda si ti seljacic, s obzirom da navijas za Selju?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PitarBordo
- Kontakt:
- elamalakia
- Kontakt:
brao inteligencijoWolfOfWallStreet je napisao/la:Valjda si ti seljacic, s obzirom da navijas za Selju?
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Samo miran budi, nista ti vise ne trazim.Ikos je napisao/la: Tone sloboda samire seljacicu maleni.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
OVO JE OPASNIJE OD REFLEKTORA.
Čuvajte se smartphone sljepila

Medicinski časopis “The New England Journal of Medicine” objavio je da su dvije žene prošle kroz prolazno smartphone sljepilo, jer su stalno provjeravale telefone u mraku.
Smartphone sljepilo kod ovih žena trajalo je mjesecima, a žalile su se na epizode privremenog gubitka vida od 15 minuta. One su podvrgnute raznim medicinskim pregledima, magnetnoj rezonanci, testovima srca, ali ljekari nisu mogli da nađu uzrok za njihovo stanje.

Međutim, onog trenutka kad su posjetile oftalmologa, misterija je riješena. Specijalista za očne bolesti Gordon Plant ih je pitao šta su radile u trenutku kada su prvi put doživjele ovu neprijatnost. Obje žene su u mraku ležale i jednim okom gledale u smartphone dok je drugo oko bilo prekriveno jastukom.
“Jedno oko se adaptiralo na svjetlost jer je bilo usmjereno ka ekranu telefona dok se drugo adaptiralo na mrak”, rekao je Plant i dodao da kada su spustile telefon, na oko kojim su gledale u ekran nisu mogle da vide jer je oku potrebno nekoliko minuta da se adaptira na mrak. On je rekao i to da je privremeno sljepilo bezopasno i lako može da se izbjegne.
Izvor: Oslobođenje
Čuvajte se smartphone sljepila

Medicinski časopis “The New England Journal of Medicine” objavio je da su dvije žene prošle kroz prolazno smartphone sljepilo, jer su stalno provjeravale telefone u mraku.
Smartphone sljepilo kod ovih žena trajalo je mjesecima, a žalile su se na epizode privremenog gubitka vida od 15 minuta. One su podvrgnute raznim medicinskim pregledima, magnetnoj rezonanci, testovima srca, ali ljekari nisu mogli da nađu uzrok za njihovo stanje.

Međutim, onog trenutka kad su posjetile oftalmologa, misterija je riješena. Specijalista za očne bolesti Gordon Plant ih je pitao šta su radile u trenutku kada su prvi put doživjele ovu neprijatnost. Obje žene su u mraku ležale i jednim okom gledale u smartphone dok je drugo oko bilo prekriveno jastukom.
“Jedno oko se adaptiralo na svjetlost jer je bilo usmjereno ka ekranu telefona dok se drugo adaptiralo na mrak”, rekao je Plant i dodao da kada su spustile telefon, na oko kojim su gledale u ekran nisu mogle da vide jer je oku potrebno nekoliko minuta da se adaptira na mrak. On je rekao i to da je privremeno sljepilo bezopasno i lako može da se izbjegne.
Izvor: Oslobođenje
Ja volim FK Tuzla City
- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije to nista dok te ne udari Nokia 3310 

- MocMahale444
OVO JE OPASNIJE OD REFLEKTORA. Fontele u mraku.
Sloboda72 tacno tako, ovo nije laž covjek je istinu prenio
Sloboda72 tacno tako, ovo nije laž covjek je istinu prenio

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zasto FK Zeljescar nije ispunjavao obaveze prema ovom portalu?
Djesi junak, moze li se tonuti? Jeste li dosli do kanalizacije?DoeTz je napisao/la:Djesi junak, kako je? Imal vrucine?Ikos je napisao/la:Valjda si ti seljacic, obzirom da si iz sela koje se naziva Tuzlom? Selo koje tone.WolfOfWallStreet je napisao/la:Valjda si ti seljacic, s obzirom da navijas za Selju?
Tone sloboda samire seljacicu maleni.samirr je napisao/la:Samo miran budi, nista ti vise ne trazim.Ikos je napisao/la: Tone sloboda samire seljacicu maleni.
Kakav si s glavom?Ikos je napisao/la: Djesi junak, moze li se tonuti? Jeste li dosli do kanalizacije?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
Merhabenzi paša, sta ti imas protiv Zelje? Samo iskren I posten odgovor. Bez neke šale.samirr je napisao/la:Nije to taj Zeljo sto je nekad bio..
Moze li tuzla dalje od kanalizacije?DoeTz je napisao/la:Kakav si s glavom?Ikos je napisao/la: Djesi junak, moze li se tonuti? Jeste li dosli do kanalizacije?
Nije to taj Zeljo Muha vidis i sam ne moram ti ja otvarati oci..MocMahale444 je napisao/la:Merhabenzi paša, sta ti imas protiv Zelje? Samo iskren I posten odgovor. Bez neke šale.samirr je napisao/la:Nije to taj Zeljo sto je nekad bio..
- MocMahale444
Ja kao sto vidis sam maksuzile napisao iskren i posten odgovor jos naveo bez šale. Sta ti uradis? Ponovis glupost. Samire ako hoces odgovori normalno ako ne batali budalastine, unistava ti mozdane celijesamirr je napisao/la:Nije to taj Zeljo Muha vidis i sam ne moram ti ja otvarati oci..MocMahale444 je napisao/la:Merhabenzi paša, sta ti imas protiv Zelje? Samo iskren I posten odgovor. Bez neke šale.samirr je napisao/la:Nije to taj Zeljo sto je nekad bio..

Stvarno si rega ali care de popusti ili daj navedi sto mrziš Sarajevske klubove, posebno Želju ovih dana.
POLITICAR je napisao/la:Od kako mu je uzet tajni moderator nije to više taj samir...

Zadnja izmjena: samirr, dana/u 25 jun 2016, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Cire njemu sta mislis sto napadas moj tim crni Samke. On te zove seljacicom I ti se palis u 16samirr je napisao/la:POLITICAR je napisao/la:Od kako mu je uzet tajni moderator nije to više taj samir...Muha vidis sta radi taj Ikos na koji nacin da mu se odgovori ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.