R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Kako uzivam u 'igri' Seferovica 

Jbt pa kao da gledam africki cup nacija a ne euro 2016.god. ta je ovo jbt patak,kakav je ovo kvalitet nogometa
Arjen Robbensajo10 je napisao/la:To stoji ali je sebican nesto ne normalno. Doduse kao i vecina albanca njegovog tipa radije ce probati sam proci kroz cetvoricu nego igrati pas. A takav mentalitet ne uspjeva u klubu tipa Bayerna. Just sayin.SiamoNoi je napisao/la:Shaqiri valjda jedini u ovom ofenzivnom dijelu Svicaraca da ima koliko toliko pristojan ucinak.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Re: RE: Re: R16: Švicarska - Poljska / Hrvatska - Portugal
Bas dobra tekma danastajger je napisao/la:Jbt pa kao da gledam africki cup nacija a ne euro 2016.god. ta je ovo jbt patak,kakav je ovo kvalitet nogometa
Nikad Sacir nece biti ko Robben. Ni blizu. Ima slisna uporedjenje tvoje ali ne bas toliko. Da ne kazem nikako.S-Y-L-A-R je napisao/la:Arjen Robbensajo10 je napisao/la:To stoji ali je sebican nesto ne normalno. Doduse kao i vecina albanca njegovog tipa radije ce probati sam proci kroz cetvoricu nego igrati pas. A takav mentalitet ne uspjeva u klubu tipa Bayerna. Just sayin.SiamoNoi je napisao/la:Shaqiri valjda jedini u ovom ofenzivnom dijelu Svicaraca da ima koliko toliko pristojan ucinak.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Generalno, loše prvenstvo. Nema nijedne baš dobre utakmice. Grupna faza SP 2014 je ne nadmašiva.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije ni cudo pa su sve golove dali nakon kornera. Kakav nedostatak ideje u igri Svicarske 
eit: ne znam o cemu lupate, odlicna tekma danas

eit: ne znam o cemu lupate, odlicna tekma danas

Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 25 jun 2016, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda jesu individualno slabiji Poljaci,ali su svakako dosta poslozenija i smislenija ekipa od Svicaraca.Ne vidim kako bi im moglo izmaci 1/4 finale.
Opet je ovo pojam kvalitete za sva ostala kontinentalna takmicenja.tajger je napisao/la:Jbt pa kao da gledam africki cup nacija a ne euro 2016.god. ta je ovo jbt patak,kakav je ovo kvalitet nogometa
Nisam ga ni uporedio, da Bog sačuva. Nego ne stoji priča o tom "mentalitetu". Drugi su razlozi što on nije uspio u Bayernu.sajo10 je napisao/la:Nikad Sacir nece biti ko Robben. Ni blizu. Ima slisna uporedjenje tvoje ali ne bas toliko. Da ne kazem nikako.S-Y-L-A-R je napisao/la:Arjen Robbensajo10 je napisao/la: To stoji ali je sebican nesto ne normalno. Doduse kao i vecina albanca njegovog tipa radije ce probati sam proci kroz cetvoricu nego igrati pas. A takav mentalitet ne uspjeva u klubu tipa Bayerna. Just sayin.

41.21.1.
Jedine dvije koje su dobile prolaz po meni su Cro-Spa i Hung-Por. Ovo ostaloUnofficialpage je napisao/la:Generalno, loše prvenstvo. Nema nijedne baš dobre utakmice. Grupna faza SP 2014 je ne nadmašiva.

Uveo Petkovic Embola da razigra malo a od njega nista . Jap Stam je za njeg Pirlo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
[/quote]Nisam ga ni uporedio, da Bog sačuva. Nego ne stoji priča o tom "mentalitetu". Drugi su razlozi što on nije uspio u Bayernu.
[/quote]
Sigurno si u pravu. U to ne sumnjam. Dva sasvim drugcija mentaliteta. Da me neko ne shvati lose, ne mislim da je los igrac. Ali subjektivno ja ne volim ovakve tipove igrace. Mozda jer sam kroz svoje godine bavljenjem fudbala igrao sa mnogo ovakvih albanaca koji ni rodjenoj mater nebi dodali

Sigurno si u pravu. U to ne sumnjam. Dva sasvim drugcija mentaliteta. Da me neko ne shvati lose, ne mislim da je los igrac. Ali subjektivno ja ne volim ovakve tipove igrace. Mozda jer sam kroz svoje godine bavljenjem fudbala igrao sa mnogo ovakvih albanaca koji ni rodjenoj mater nebi dodali

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 25 jun 2016, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
kakva odbrana
Kakva odbrana
Idemo Spaha ofanziva na Ardene
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
dobar lewandowski
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Copa Americamuamerc je napisao/la:Opet je ovo pojam kvalitete za sva ostala kontinentalna takmicenja.tajger je napisao/la:Jbt pa kao da gledam africki cup nacija a ne euro 2016.god. ta je ovo jbt patak,kakav je ovo kvalitet nogometa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.