Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ubio bi je makazamaDANTES je napisao/la: smijem se zakleti da bi bagrcavi platio za priliku da te ošiša.

:*rasavoje je napisao/la:Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja ne mogu da pojmim toliku mrznju prema nekome. Fakat. Malo je reci da me mrzi. 

Evo još malorasavoje je napisao/la:A pile. Jesi se ozenio?Dex je napisao/la:
Meni već vrijeme spavat, kad sam ustao u 5

Imal smisla da se ja oženim prije nego što se ti udaš

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IlFantasista
- Kontakt:
I meni je vrijeme za šišanje, ali ne smijem žensku pod ruke dok je Ramazan, moram kod brice.

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ako budes cek'o da se ja udam, nikad se ti ozeniti neces.

Ne šišam ovce brate.DANTES je napisao/la:smijem se zakleti da bi bagrcavi platio za priliku da te ošiša.rasavoje je napisao/la:Trebam se sisat', a mrko mi pokrenuti se do frizerskog.
sporcki podpis
Kakav touch down hahahahhahahahahahahhaha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
I dalje sam tu ne predajem se nikada!
Koji acc izabrati sad pitanje je...

ako te ne prozivam, onda te gotivim
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nisam dobar bio prema tebi jaaaaaa 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
POLITICAR je napisao/la:Ne šišam ovce brate.DANTES je napisao/la:smijem se zakleti da bi bagrcavi platio za priliku da te ošiša.rasavoje je napisao/la:Trebam se sisat', a mrko mi pokrenuti se do frizerskog.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:

WHAT-A-DUNK!

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma je l' to on mene kao prosuo? Moj zivot vise nema smisla, analogno tome ni njegov bez mene. Tuzno je to.
Nož>vene
I ne mrzim ja tebe ovčice, nego se ti u svakom postu namjestiš na volej ko Zidanu što je naletila u finalu 2002. protiv Leverkuzena i ja to ponekad iskoristim.

sporcki podpis
Sad i ofišli mozes sam sa sobom da pricas.

Budi maticar podsjecas me na buduci naljepsi dan u zivot.
- alan_kardec
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Ma je l' to on mene kao prosuo? Moj zivot vise nema smisla, analogno tome ni njegov bez mene. Tuzno je to.
nemoj tako, mlada si ti, čitav život je pred tobom.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Relativno mlada* 

Relativno ces ti biti mrtav, kad te dohvatim. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.