FK Željezničar (opšte diskusije)
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Necemo je ni sad izboriti jer dovodimo neke levate vecinom. Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Sta bi vi da vam je svaki novi igrac tipa Stevanovic,Zahirovic,Ibricic,Salihovic ,ovi igraci sto dolaze ce se pokazati na terenu i vjerujem da ce biti pojacanjaamazon je napisao/la:Necemo je ni sad izboriti jer dovodimo neke levate vecinom. Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.
- amazon
- Kontakt:
Vidjet cemo sve. Ja imam pravo da kazem i da mislim da ovo klincu ne valja. Prelazni rok odradjen dovodjenjem igraca istog kvaliteta od onih otjerani.krajina87 je napisao/la:Sta bi vi da vam je svaki novi igrac tipa Stevanovic,Zahirovic,Ibricic,Salihovic ,ovi igraci sto dolaze ce se pokazati na terenu i vjerujem da ce biti pojacanjaamazon je napisao/la:Necemo je ni sad izboriti jer dovodimo neke levate vecinom. Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Teren je mjerilo,naravno svak ima pravo da iznese svoje misljenje,a po meni svaki sto je dosao je "upgarde" na onog proslog sto je igrao na tim pozicijama.amazon je napisao/la:Vidjet cemo sve. Ja imam pravo da kazem i da mislim da ovo klincu ne valja. Prelazni rok odradjen dovodjenjem igraca istog kvaliteta od onih otjerani.krajina87 je napisao/la:Sta bi vi da vam je svaki novi igrac tipa Stevanovic,Zahirovic,Ibricic,Salihovic ,ovi igraci sto dolaze ce se pokazati na terenu i vjerujem da ce biti pojacanjaamazon je napisao/la:Necemo je ni sad izboriti jer dovodimo neke levate vecinom. Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.
Stevo Nikolic je dobar igrac, pojacali ste napad optimalno, mislim da bolje nije moglo...iskusan napadac, veteran ove lige....naravno ako bude igrao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za uci sa klupe zadnji 20-30 minuta kad ganjas rezultat u LP nema boljeg.DenchiNL je napisao/la:Stevo Nikolic je dobar igrac, pojacali ste napad optimalno, mislim da bolje nije moglo...iskusan napadac, veteran ove lige....naravno ako bude igrao...
broj tekmi, trofeja, klupskih, licnih.... I profesionalac, nema skandala, gluposti, dobar i tehnicki, pogledaj kakve golove je davao, lobovanje golmana,itdPOLITICAR je napisao/la:kako veteran sa 31 godinom?
Cak i da bude rezerva , kad udje s klupe npr. Za Lendrica ne gubi se na kvaliteti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zna li ko od vas ko je menadžer braći Sadiković?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne gledaju se samo godine igraca, vec i staz u ligiPOLITICAR je napisao/la:kako veteran sa 31 godinom?
npr., Kevin Durant ce biti zvanicno veteran u NBA sa 28god
Don't believe the hype.
Konzerva je napisao/la:sramota,pervezija teska
![]()
bit ce prava engleska atmosfera

Salim se, svaka cast na radu

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- MocMahale444
Hvala!Mokroguz je napisao/la: Salim se, svaka cast na radu
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Al ste i vi poceli ove anonimuse iz sesira izvlaciti, svaka vam cast.
Ne znam situaciju, ali ovo sve smrdi na uvaljene menadzerske igrace koji blage veze nemaju.
Joj poznata mi ova prica od nekud
Bit ce raskida ugovora na zimu
Ne znam situaciju, ali ovo sve smrdi na uvaljene menadzerske igrace koji blage veze nemaju.

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ono, vi ste doveli i dovodite iskljucivo plentarno popularna imena.Evander je napisao/la:Al ste i vi poceli ove anonimuse iz sesira izvlaciti, svaka vam cast.
Igrac koji je u zadnja 2-3 mjeseca 8 utamica odigrao po 90min pod palicom naseg trenera ne moze biti anonimus kao mijanmarci i slicni..Evander je napisao/la:Al ste i vi poceli ove anonimuse iz sesira izvlaciti, svaka vam cast.
-
- Kontakt:
Mozda bude i produzenjaEvander je napisao/la:Al ste i vi poceli ove anonimuse iz sesira izvlaciti, svaka vam cast.
Ma pustite pitare. Ukoliko nisu u stanju da nas uzmu u prvom kolu, a mi bez Vedrana Kjosevskog, Jovana Blagojevića i Miroslava Stevanovića, mogu se odmah pripremati za Ligu za opstanak.
- ASD
- Kontakt:
samocelik je napisao/la:Zna li ko od vas ko je menadžer braći Sadiković?
http://www.transfermarkt.de/m-ogat-spor ... rater/2703
????
-
- Kontakt:
.ASD je napisao/la:samocelik je napisao/la:Zna li ko od vas ko je menadžer braći Sadiković?
http://www.transfermarkt.de/m-ogat-spor ... rater/2703
????
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Hocemo pricati o nama ili o vama? Ovo je koliko znam, vasa tema.Thetraphak1921 je napisao/la:Ono, vi ste doveli i dovodite iskljucivo plentarno popularna imena.Evander je napisao/la:Al ste i vi poceli ove anonimuse iz sesira izvlaciti, svaka vam cast.
Ako kazem da su taj neki grk, talijan, spanac smijesni igraci i da su vjerovatno dovedeni nekakvim menadzerskim linijama, obrazlozi mi da grijesim, nemoj mijanmarce pominjati da bi dokazao da ovi tvoji nisu ublehe.
O mijanmarcima i slicnim mozemo na temi Sarajeva. O ostim, kao i o mnogim drugim, ja sam se vec izjasnio.
Trenutno korisnika/ca: rishovski, svrakino1921, ultrazonfa, Zigazaga i 36 gostiju.