nikad derbi nisi pogledao??Rule_hz je napisao/la:nikad vas nisam gledo niti cu ba.... a nadate se nadate... hahahahahavjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
i stole jel pare od karti idu nama ili fojnici...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SpleeN_TM je napisao/la:nikad derbi nisi pogledao??Rule_hz je napisao/la:nikad vas nisam gledo niti cu ba.... a nadate se nadate... hahahahahavjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
gledo sam ih i na kosevu i na suvagici ... kazem za evropu... pa nemojte se puno nadat i veselit mozda i cak ostanete ove godine bez evrope i ostali koji su se plasirali.. ako uefa ne suspenduje NSFBIH repku i klubove ove sezone... iako prodjete sumnjam da cete se provuc preko hapoela...oslabili ste...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
zalosno je koliko su ovi likovi ljubomorni i zavidni a da ne kazem i zlobni u svojim komentarima ...
kako god nam bilo sta se to vas tice
kako god nam bilo sta se to vas tice
26.05.2010-TITULA
-
- Kontakt:
momci se dobro zezaju i uzivaju a tako se stvara homogeni duh ekipe...kad to shvatis bice ti jasno koliko se provaljujes
da malo pojasnim rijec "homogen"
to je ono sto vi nemate decko ni na terenu a bogami ni na tribinama u zadnje vrijeme
uzivaj prateci vijesti o najboljima
da malo pojasnim rijec "homogen"
to je ono sto vi nemate decko ni na terenu a bogami ni na tribinama u zadnje vrijeme
26.05.2010-TITULA
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Počelo je testiranje novajlija na Grbavici, nastavilo se uz Fojnici, a finalna glazura bit će u Međugorju. Desetak je novajlija odustalo. Iako su došli sa «snažnim» preporukama, neki nisu mogli izdržati tempo koji je nametnuo Amar Osim sa svojim saradnicima; Dinom Džurbuzovićem, Almirom Memićem, Adnanom Gušom i «tehnikom» Rusmirom Cvikom.
U Fojnici se radilo sa loptom, ali i po linijama. Željo je preko noći ostao bez iskusnih i ponajboljih, Bekrića i Bučana, a plave redove napustili su još: Bajić, Radošević, Šimić, Kovačević... Simpatizeri Želje, traže nova pojačanja, a malo ko zna da je Željo po budžetu jedan od siromašnijih na ovim prostorima. Sve je na leđima menadžera Osima, koji traži, priprema i uigrava igrače za sudar sa Hapoelom, koji ima višemilionski budžet, iskustvo, rejting... I dok se Željina Uprava odmara ili se sprema na ljetovanje po bjelosvjetskim turističkim destinacijama, Osim je na pravim mukama. Brine oko organizacije puta za Izrael, priželjkuje da evropske utakmice igra na Grbavici, traži prave igrače, a sve to u situaciji kada je klupska blagajna prazna. Vjerovatno bi i Bekrić, kao što su prije njega odlazili, prodat u bescijenje, da Osim nije podigao letvicu.
Od brojnih članova Uprave u Fojnici smo zatekli tek Džemu Bisića i Ivicu Pekića. I Nijaz Brković je bio uz «plavce», ali on je «sastavi dio» ove ekipe. Neke članove viđamo uglavnom kada se slika sa peharom.
Osim situaciju drži pod kontrolom, odlično je raspoloženje, a na terenu je maksimalna ozbiljnost. Svako od trenera radi sa nekom grupom, prati se svaki pokret, niko nije privilegovan... Adnan Gušo hrabri mlađe golmane, Faruka Hodžića (18) i Mirzu Kusturu. Prvi je došao, kao najveća golmanska nada iz Krajišnika, a drugi je klupsko dijete. Imaju šta naučiti od kapitena i reprezentativca Ibre Šehića, te od odličnog iskusnog golmana Elvisa Karića. Ipak, prednost za golmane je što za učitelja imaju Adnana Gušu, nekad vrsnog «portira».
Pripremama u Fojnici Osim je priključio najtalentovanije juniore, poput Džipa, Brkovića, Aščerića, Prutinu, Pljevljaka, Kusture... Tu je i super talentirani Suljić iz Butmira, ali i povratnik Semir Mujkanović, te novajlija Almir Šimigalović. Mujkanović i Šmigalović na trening utakmicama isticali su se golovima. No, da li će neko od pobrojanih krenuti u Međugorje i eventualno potpisati ugovore, ovisit će od mišljenja struke. Vrijedan spomena je i «probuđeni» Bajro Spahić, koji bi mogao biti osvježenje ove sezone. Prošla je premijerligaška godina adaptacije, vrijeme je da Spahić pokaže sve svoje kvalitete. Premda se novajlije nameću, mladi kidišu, ipak teret će biti na starosjediocima i najiskusnijim, kao što su Mešanović, Zeba, Mešić, Mirsad i Haris Bešlija, Ćulum, Višća, Popović. Uz Šehića, Svraku, Rovčanina, Stanića, Radovanovića, Kerlu, oni će činiti Željinu okosnicu tima.
I prošla je sezona potvrdila da Željo ima najboljeg trenera, koji predvodi moćni stručni štab, fenomenalne navijače, kvalitetne igrače, ali Željo još nije klub kakav treba biti. Osim nije u poziciji kao njegove kolege da Upravi dostavi listu želja. On je prinuđen stvarati tim, ali i rezultatima graditi klub dok pojedinci iz Uprave pripremaju pasoše za egzotična putovanja. Sa Željom ili privatno svejedno. Za kraj raporta sa Željnih priprema moramo spomenuti majstore svog posla Halima Loju i ambicioznog kondicijskog trenera Damira Gradaševića, zatim izvjesnogena, kiropraktičara i masera sa velikim iskustvom iz Švedske, a koji je sjajne preporuke zaradio brinući o bh reprezentativcima uoči utakmice sa Portugalom. Navodno bi ga Ćiro Blažević rado vidio u svom timu. U subotu Želju čeka prva prava provjera, protiv Olimpika u Fojnici.
S.S.
Čapljić, Ćurić, Mušić
Na trening utakmicama plavih sreli smo bivše asove Želje. Svratili su Vlado Čapljić i Edin Ćurić. Poželjeli su prijatelju Osimu sreću i otišli na svoje destinacije. Svratio je i Edin Mušić, godinama prvi čovjek omladinskle škole na Grbavici, koji kao trener sa dosta uspjeha radi u Švedskoj. Osimov «tehniko» Rusmir Cviko skoknuo je do Belgije, sakuplja «građu» o Hapoelu, ali traga za kvalitetnim pojačanjima. I Almir Gredić, Osimov prijatelj i bivši saigrač, unatoč obavezama oko pripremanja svadbe, stavio se «šefu» na raspolaganje. Iako je besparica ovladala Grbavicom, Osim i Željo su magnet za sve igrače. Mnogi žele odjenuti plavi dres.
U Fojnici se radilo sa loptom, ali i po linijama. Željo je preko noći ostao bez iskusnih i ponajboljih, Bekrića i Bučana, a plave redove napustili su još: Bajić, Radošević, Šimić, Kovačević... Simpatizeri Želje, traže nova pojačanja, a malo ko zna da je Željo po budžetu jedan od siromašnijih na ovim prostorima. Sve je na leđima menadžera Osima, koji traži, priprema i uigrava igrače za sudar sa Hapoelom, koji ima višemilionski budžet, iskustvo, rejting... I dok se Željina Uprava odmara ili se sprema na ljetovanje po bjelosvjetskim turističkim destinacijama, Osim je na pravim mukama. Brine oko organizacije puta za Izrael, priželjkuje da evropske utakmice igra na Grbavici, traži prave igrače, a sve to u situaciji kada je klupska blagajna prazna. Vjerovatno bi i Bekrić, kao što su prije njega odlazili, prodat u bescijenje, da Osim nije podigao letvicu.
Od brojnih članova Uprave u Fojnici smo zatekli tek Džemu Bisića i Ivicu Pekića. I Nijaz Brković je bio uz «plavce», ali on je «sastavi dio» ove ekipe. Neke članove viđamo uglavnom kada se slika sa peharom.
Osim situaciju drži pod kontrolom, odlično je raspoloženje, a na terenu je maksimalna ozbiljnost. Svako od trenera radi sa nekom grupom, prati se svaki pokret, niko nije privilegovan... Adnan Gušo hrabri mlađe golmane, Faruka Hodžića (18) i Mirzu Kusturu. Prvi je došao, kao najveća golmanska nada iz Krajišnika, a drugi je klupsko dijete. Imaju šta naučiti od kapitena i reprezentativca Ibre Šehića, te od odličnog iskusnog golmana Elvisa Karića. Ipak, prednost za golmane je što za učitelja imaju Adnana Gušu, nekad vrsnog «portira».
Pripremama u Fojnici Osim je priključio najtalentovanije juniore, poput Džipa, Brkovića, Aščerića, Prutinu, Pljevljaka, Kusture... Tu je i super talentirani Suljić iz Butmira, ali i povratnik Semir Mujkanović, te novajlija Almir Šimigalović. Mujkanović i Šmigalović na trening utakmicama isticali su se golovima. No, da li će neko od pobrojanih krenuti u Međugorje i eventualno potpisati ugovore, ovisit će od mišljenja struke. Vrijedan spomena je i «probuđeni» Bajro Spahić, koji bi mogao biti osvježenje ove sezone. Prošla je premijerligaška godina adaptacije, vrijeme je da Spahić pokaže sve svoje kvalitete. Premda se novajlije nameću, mladi kidišu, ipak teret će biti na starosjediocima i najiskusnijim, kao što su Mešanović, Zeba, Mešić, Mirsad i Haris Bešlija, Ćulum, Višća, Popović. Uz Šehića, Svraku, Rovčanina, Stanića, Radovanovića, Kerlu, oni će činiti Željinu okosnicu tima.
I prošla je sezona potvrdila da Željo ima najboljeg trenera, koji predvodi moćni stručni štab, fenomenalne navijače, kvalitetne igrače, ali Željo još nije klub kakav treba biti. Osim nije u poziciji kao njegove kolege da Upravi dostavi listu želja. On je prinuđen stvarati tim, ali i rezultatima graditi klub dok pojedinci iz Uprave pripremaju pasoše za egzotična putovanja. Sa Željom ili privatno svejedno. Za kraj raporta sa Željnih priprema moramo spomenuti majstore svog posla Halima Loju i ambicioznog kondicijskog trenera Damira Gradaševića, zatim izvjesnogena, kiropraktičara i masera sa velikim iskustvom iz Švedske, a koji je sjajne preporuke zaradio brinući o bh reprezentativcima uoči utakmice sa Portugalom. Navodno bi ga Ćiro Blažević rado vidio u svom timu. U subotu Želju čeka prva prava provjera, protiv Olimpika u Fojnici.
S.S.
Čapljić, Ćurić, Mušić
Na trening utakmicama plavih sreli smo bivše asove Želje. Svratili su Vlado Čapljić i Edin Ćurić. Poželjeli su prijatelju Osimu sreću i otišli na svoje destinacije. Svratio je i Edin Mušić, godinama prvi čovjek omladinskle škole na Grbavici, koji kao trener sa dosta uspjeha radi u Švedskoj. Osimov «tehniko» Rusmir Cviko skoknuo je do Belgije, sakuplja «građu» o Hapoelu, ali traga za kvalitetnim pojačanjima. I Almir Gredić, Osimov prijatelj i bivši saigrač, unatoč obavezama oko pripremanja svadbe, stavio se «šefu» na raspolaganje. Iako je besparica ovladala Grbavicom, Osim i Željo su magnet za sve igrače. Mnogi žele odjenuti plavi dres.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
"Al' sve dok igra Zeljo,
_____________ja znam da ima boga"

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:"Al' sve dok igra Zeljo,
[youtube][/youtube]

Seyo_TM je napisao/la:Jos 18 dana 19 sati i 5 minuta
Jos 17 dana 17 sati i 12 minuta

Samo ?Seyo_TM je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Jos 18 dana 19 sati i 5 minuta
Jos 17 dana 17 sati i 12 minuta

"Samo jedna stvar nikada neće biti zaboravljena. Morbidna koincidencija ili, opet, božije proviđenje koje je, u borbi sa opakom bolešću, podarilo Pjevaču toliko dana života da vidi kako njegov grad diše u ritmu "Željine" himne, a svaka boja ovih junskih dana u Sarajevu vuče na njegovu - plavu. Jedna od posljednjih objavljenih fotografija prikazuje ga u bolničkom dvorištu s kapom. Na kapi piše: FK Željezničar, Sarajevo."
18. 06. 2001 - R.I.P. Davorin Popovic - Pimpek (pjevac)
18. 06. 2001 - R.I.P. Davorin Popovic - Pimpek (pjevac)
BAS NIKAD???????????????????????Rule_hz je napisao/la:nikad vas nisam gledo niti cu ba.... a nadate se nadate... hahahahahavjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
??? Ti decko apsolutno nisi dobar...ako je ijedna navijacka grupacija homogenija i organizovanija na ovim prostorima, onda se zna ko je to...sto se terena tice, tacne je da je pocelo opadati, ali se to vraca dolaskom novog trenera, i nekih kljucnih stvari, tako da....opet ponavljam sretno u Izraelu, da nas ne obrukate kao drzavu...sandokan_TM87 je napisao/la: da malo pojasnim rijec "homogen"
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Divi Blekića, ni on ne može bez nas.Pristalice bordo boje posebno interesuje jedno pitanje – da li će biti pojačanja?
Svakako. Taj dio posla odradit će stručni ljudi, ja se neću petljati. Želim jako i lepršavo “Sarajevo”. Moramo stvoriti tim koje će godinama biti primjer ostalim klubovima. Ubijeđen sam da ćemo u tome uspjeti. Poručio bih svojim prijateljima iz “Želje” da nas neće gledati u leđa nego u pete. Postavit ćemo nove kriterije i vjerujem da će navijači doživiti dosta ugodnih trenutaka. Prepoznat će borbeno “Sarajevo”, ekipu koja će na svakoj utakmici pružati maksimum. Izuzetno nam je bitna prva sezona. Uspjeh donosi injekciju samopouzdanja, potvrdu snage i nedvojbene poticaje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas me zanima koje nepismen bleeeekic ili novinarVirtu4l je napisao/la:Divi Blekića, ni on ne može bez nas.Pristalice bordo boje posebno interesuje jedno pitanje – da li će biti pojačanja?
Svakako. Taj dio posla odradit će stručni ljudi, ja se neću petljati. Želim jako i lepršavo “Sarajevo”. Moramo stvoriti tim koje će godinama biti primjer ostalim klubovima. Ubijeđen sam da ćemo u tome uspjeti. Poručio bih svojim prijateljima iz “Želje” da nas neće gledati u leđa nego u pete. Postavit ćemo nove kriterije i vjerujem da će navijači doživiti dosta ugodnih trenutaka. Prepoznat će borbeno “Sarajevo”, ekipu koja će na svakoj utakmici pružati maksimum. Izuzetno nam je bitna prva sezona. Uspjeh donosi injekciju samopouzdanja, potvrdu snage i nedvojbene poticaje.
Prvaci SRBIH :1946
-
- Kontakt:
admine!
briši postove,briši,jer j... se Miši!
IPAK,ČUVA BOG ŽELJU SVOG!
briši postove,briši,jer j... se Miši!

Izjava Blekica je jos jedan dokaz pitarskog kompleksa koji imaju prema domicilnom klubu ovoga grada.gavran je napisao/la:Bas me zanima koje nepismen bleeeekic ili novinarVirtu4l je napisao/la:Divi Blekića, ni on ne može bez nas.Pristalice bordo boje posebno interesuje jedno pitanje – da li će biti pojačanja?
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ovaj nas grad je najspecificniji na svijetu.U njemu su prvo nakad davno zivjeli papci i seljaci i osnovali nasega Zelju,pa su nam se onda doselili "gradjani" sa Romanije ,Sokolca iz Cacka,Uzica i ostalih metropola i Udbaskom direktivom stvorili gradjanski klub Sarajevo i istom takvom Udbaskom direktivom napravili stadion na groblju gdje i danas ima masa neizvadjenih kostiju.Pravom Sarajevskog carsijom koja je postojala do 1945(onda su komunjare uradile svoje) mogli su hodati samo navijaci i igraci Zelje jer fudbalski klub (3 in 1) to jest (Sloga,Udarnik,Torpedo=Sarajevo)jos je plivao po udbaskim jajima i tek mu se odredzivalo kodno ime.Raja ne komentarisite nista sa njima niti se obazirite na njihove komentare,volimo i navijajmo sa svoga Zelju ma kakve god rezultate imao(pa makar bio i zadnji na tabeli).I jos nesto treba da pocnemo da se pripremamo za proslavu DEVEDESET godina postojanja,takvu privilegiju i cast nema niko u ovome gradu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zeba: Sa Željom želim duplu krunu naredne sezone
Pred početak priprema za narednu sezonu ekipa Željezničara ostala je bez svog ponajboljeg igrača iz prošle sezone, Samira Bekrića koji je otišao u korejski Incheon United pa je na njegovoj poziciji ostala praznina.
Međutim, čelnicima tima sa Grbavice nije trebalo dugo da pronađu alternativu za Bekrića pa se u plavi dres nakon nekoliko godina odsustva vratio pouzdani veznjak, Zajko Zeba.
Zeba je proteklu sezonu igrao za ekipu ruske Alanije, ali je nezadovoljan statusom u toj ekipi odlučio promjeniti sredinu pa je kao najbolju soluciju izabrao povratak na Grbavicu.
Dobio sam certifikat od Alanije i više nemam ništa sa njima, treniram sa Željezničarom od početka priprema, ovdje se osjećam odlčno i nadam se da ću vrlo brzo potpisati ugovor sa Željezničarom, kazao je Zeba
U dresu Željezničara Zebu očekuje igranje u ligi prvaka protiv izraelskog prvaka Hapoel Tel Aviva. Zeba je mišljenja da plavi u dvomeču sa Izraelcima nisu bez šansi.
Hapoel je apsolutni favort i mi smo svi toga svjesni, znamo da će biti teško da prođemo u 3. pretkolo ali se nećemo unaprijed predati. Iznenađenja su u fudbalu moguća, pogledajte samo rezultate na ovom Svjetskom prvenstvu, danas nema favorita i mi protiv Hapoela nismo bez šansi. Bilo bi dobro da u prvom susretu u Izraelu ostvarimo dobar rezultat pa da onda uz 100% svojih mogućnosti na domaćem terenu izborimo prolaz dalje.
Željezničar se protekle sezone okitio titulom prvaka BiH, malo je nedostajalo i za osvajanje kupa. Zeba smatra da se to može ispraviti već u narednoj sezoni.
Imamo dobar tim, Željo je svoj kvalitet pokazao u protekloj sezoni i nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti i naredne. Mi moramo misliti samo na vrh, očekivanja se znaju, sada idemo na duplu krunu i vjerujem da je ova ekipa na klupi sa Amarom Osimom spremna to i ostvariti, kazao nam je Zajko Zeba.
Pred početak priprema za narednu sezonu ekipa Željezničara ostala je bez svog ponajboljeg igrača iz prošle sezone, Samira Bekrića koji je otišao u korejski Incheon United pa je na njegovoj poziciji ostala praznina.
Međutim, čelnicima tima sa Grbavice nije trebalo dugo da pronađu alternativu za Bekrića pa se u plavi dres nakon nekoliko godina odsustva vratio pouzdani veznjak, Zajko Zeba.
Zeba je proteklu sezonu igrao za ekipu ruske Alanije, ali je nezadovoljan statusom u toj ekipi odlučio promjeniti sredinu pa je kao najbolju soluciju izabrao povratak na Grbavicu.
Dobio sam certifikat od Alanije i više nemam ništa sa njima, treniram sa Željezničarom od početka priprema, ovdje se osjećam odlčno i nadam se da ću vrlo brzo potpisati ugovor sa Željezničarom, kazao je Zeba
U dresu Željezničara Zebu očekuje igranje u ligi prvaka protiv izraelskog prvaka Hapoel Tel Aviva. Zeba je mišljenja da plavi u dvomeču sa Izraelcima nisu bez šansi.
Hapoel je apsolutni favort i mi smo svi toga svjesni, znamo da će biti teško da prođemo u 3. pretkolo ali se nećemo unaprijed predati. Iznenađenja su u fudbalu moguća, pogledajte samo rezultate na ovom Svjetskom prvenstvu, danas nema favorita i mi protiv Hapoela nismo bez šansi. Bilo bi dobro da u prvom susretu u Izraelu ostvarimo dobar rezultat pa da onda uz 100% svojih mogućnosti na domaćem terenu izborimo prolaz dalje.
Željezničar se protekle sezone okitio titulom prvaka BiH, malo je nedostajalo i za osvajanje kupa. Zeba smatra da se to može ispraviti već u narednoj sezoni.
Imamo dobar tim, Željo je svoj kvalitet pokazao u protekloj sezoni i nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti i naredne. Mi moramo misliti samo na vrh, očekivanja se znaju, sada idemo na duplu krunu i vjerujem da je ova ekipa na klupi sa Amarom Osimom spremna to i ostvariti, kazao nam je Zajko Zeba.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Situacija je takva da nazalost niko nije zadovoljio ukuse strucnog staba od juniora kao postoji jos neka dilema oko par igraca ali najvjerovatije nece niko sarnuti za prvi tim!!!vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
ma brate vjeruj mi od juniora,mozda samo pljevljak moze nesto napraviti,znam kako igraju i sta rade van terena...a ima li naznaka za jos kakva pojacanja,od onog petrovica ipak nista,ode u slaviju valjda...mislim da nam treba jedan lijevi bek i napadac...pile87 je napisao/la:Situacija je takva da nazalost niko nije zadovoljio ukuse strucnog staba od juniora kao postoji jos neka dilema oko par igraca ali najvjerovatije nece niko sarnuti za prvi tim!!!vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.