Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
E pa ne moraju ni uzimati onda sezonsku, lakše im je svakog drugog vikenda skupiti 10km. 70 km za sezonsku je smijurija i treba biti teški debil i ne iskoristiti priliku da gledaš sve utakmice na Tušnju za 70 km.Mustafa10 je napisao/la:Cijene sezonskih su nepristupacne za 90 % studentske populacije i srednjoskolaca nek prica i sere ovdje po forumu ko sta hoce ja sam bio student i znam koliko raja trosi na izlaske cigare i ostalo sto ste nabrojali i mislim da prema toj kategoriji nisu cijene fer jer realno i ko radi dva put ce razmislit dal da uzme sezonsku il ce cuvat pare pa otic nekad na derbi sa zeljom zrinjskim i sarajevom i to je to. Druga stvar nema porodicnog paketa kako mislite da neko povede dijete na utakmicu mora dat po utakmici 20 KM za sebe i dijete ili 140 dat za sezonske a da ne govorim kad ide cijela porodica od 4 il 5 clanova nije mi to bas pametno a hocemo da popularizujemo i da idemo na masovnost i porodicni odlazak na utakmicu .
P.S. uzeo sam prosle sezone i sezonsku (sabro nekako pare odvajo od nekih drugih cejfova ) i plus od fukara clansku tako da cu nju sad vjerovatno koristit jer mi je realno puno dat 70KM i jos kup utakmice nisu uracunate![]()
Termin prodaje je gluho bilo, ja se samo oko toga nerviram, pa zar nisu mogli bar jedan dan u sedmici staviti radno vrijeme od 17 do 19, da možemo i mi koji radimo kupiti sezonske?!Tuzlak04 je napisao/la:. . da i ja malo zaajebavam što se tiče sezonskih. Radnim danom od 10 do mislim 14 h. . . e jeebem vas ja !!!
Ma dobro, moze se o tome diskutovati uvijek, ali... ove olaksice su za najugrozenije slojeve, tu spadaju RVI (ako bi iko trebao imati olaksice u skoro svim sferama zivota, to su onda RVI) te pernzioneri. Bio sam i ja student, imao svakakvih perioda u zivotu, imao svoje prioritete i uzivanja, Sloboda mi nije bila primarna preokupacija u zivotu i mladosti, nebitno za sta ali sam uvijek sam nalazio nacin da ustedim, zaradim kintu.wobly92 je napisao/la:@Beduin nemoj tako. Kad se izašlo nekima u susret, izađi svima brate. Il nemoj nikom.
Znam i ja, a znaš i ti bruku momaka sigurno koji ajd što studiraju, već ne izlaze i ne troše pare jer ih i nemaju, nije lako danas ni od roditelja tražit lovu kad trebaš na fax krenut da ti daju te za knjige te za jelo, još da tražiš od njih i za Slobodu 70 KM, puno je. Snaće se većina njih, odvajat od usta sigurno, lomit će leđa za neke minimalne dnevnice al snaći će se. Nije lako al neće kukat siguran sam, al de kad mogu i ovi što ne bi i oni imali neke privilegije, pogotovo momci sa strane koji vole Slobodu, a studiraju/idu u srednju školu u Tuzli.
Ako oni ne htjednu, onda mozes sa mnom i Midom.DarioTZ je napisao/la:@Beduin Zenica away nego sta samo jos nisam siguran kako cu i sta cu , cekam ovih par jarana sto sam ih nafuro da idu i oni hehe .
sumnjiv si jaraneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Yebo vas studenti, jeste se uhvatili njih. Da je tako, ja bi dao uslov, a ne bi obnavljao zbog toga sto nemam platiti ispite :D Kako god, Zenica ce cekati, ostavljamo pare za sezonsku, jer prema prostor racunici, bolje citava sezona nego jedna u Europi :D
Rece mu lik sto fura fake profil na fbChinaglia je napisao/la:sumnjiv si jaraneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Yebo vas studenti, jeste se uhvatili njih. Da je tako, ja bi dao uslov, a ne bi obnavljao zbog toga sto nemam platiti ispiteKako god, Zenica ce cekati, ostavljamo pare za sezonsku, jer prema prostor racunici, bolje citava sezona nego jedna u Europi
Evo Chini brate, nemoj jest **** ozbiljno.Chinaglia je napisao/la:sumnjiv si jaraneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Yebo vas studenti, jeste se uhvatili njih. Da je tako, ja bi dao uslov, a ne bi obnavljao zbog toga sto nemam platiti ispiteKako god, Zenica ce cekati, ostavljamo pare za sezonsku, jer prema prostor racunici, bolje citava sezona nego jedna u Europi