FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Euzebio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Euzebio » 24 jun 2016, 17:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zalili su se Blagojevic i Kjosevski. Apelaciona potvrdila odluku Disciplinske.
Kako onda klub nije jos uvijek dobio tu odluku apelacione komisije ako je vec ista donesena.
Odakle da ja znam odgovor na to pitanje.
Pa kontam ako vec znas da je donesena odluka onda bi nesto i ovome trebao znati....
helem nejse

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 jun 2016, 17:25

Slazem se SA imenima tribina.Istok za starije zene i djecu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 jun 2016, 18:25

Euzebio je napisao/la: Pa kontam ako vec znas da je donesena odluka onda bi nesto i ovome trebao znati....
helem nejse
Isto gdje si ti cuo da je raskinuta sa radnja s portalom, jesi bio na pijaci?? A vijesti o nama svakih dva sata hahah
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 24 jun 2016, 18:34

amazon je napisao/la:
Euzebio je napisao/la: Pa kontam ako vec znas da je donesena odluka onda bi nesto i ovome trebao znati....
helem nejse
Isto gdje si ti cuo da je raskinuta sa radnja s portalom, jesi bio na pijaci?? A vijesti o nama svakih dva sata hahah
A bojim se da tebe nisam nista pitao.Sa Acom komuniciram.

JoseTreci
Kontakt:

Post Postao/la JoseTreci » 24 jun 2016, 18:35

amazon je napisao/la:
helem nejse
raskinuli sradnju? vidis to sam fulio :mrgreen:

a opet i ako je raskinuta to veze nema sa tim sto oni objavljuju vijesti, jbg o kome ce ako nece o nama jer u top 5 "prihoda" su vijesti o zelji sigurno :mrgreen:

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 24 jun 2016, 20:34

Rukovodstvo FK Željezničar obavještava javnost da je danas na adresu Kluba pristigla urbanistička saglasnost za radove na istočnoj i zapadnoj tribini Stadiona Grbavica.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 24 jun 2016, 22:35

TikTak je napisao/la:Jel stigao Grk?
Nije platio kaznu za parkiranje pa nece da mu Heleni izdaju novi pasos ;). Ne zna niko sta se desava, bice nesto na zvanicnoj garant.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 24 jun 2016, 23:01

Pišanje u facu :shh: :shh: :shh:

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 24 jun 2016, 23:02

aleksandar_veliki je napisao/la: Ne znam ni da je ugovor raskinut od bilo koga. Znam da istice nekad brzo i da nece biti produzen. A, oko Apelacione, mislim da se ne zali klub nego igraci imenom i prezimenom. Odluka je donesena, da li su duzni obavijestiti ako nije bilo promjena ne znam.
Boga mi admin drugacije kaze sto se tice tog ugovora.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jun 2016, 00:25

Koga demantuju? Gdje su izasli tekstovi?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jun 2016, 00:27

plavousrcu je napisao/la:
na ovom portalu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jun 2016, 00:29

irfo je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
na ovom portalu
Aha, nije mi jasno sto ne napisu onda na SportSport.ba.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 jun 2016, 00:50

Stvarno se ovi nasi iz kluba ponasaju ko kakva djeca iz obdanista.Objavi brate drage nesto normalno, napravi neki klip s priprema.Sta me briga sta pisu portali, pa kad bi tako citao sve portale i forume Zeljo bi bio obdaniste a klub koji vode ozbiljni ljudi jbt.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 jun 2016, 00:54

JoseTreci je napisao/la:
a opet i ako je raskinuta to veze nema sa tim sto oni objavljuju vijesti, jbg o kome ce ako nece o nama jer u top 5 "prihoda" su vijesti o zelji sigurno :mrgreen:
Ne vidim razlog da se raskida ugovor, kad je ovo trenutno najbolji sportski portal, htio to neko priznati ili ne. Ima i sportsport gresaka, nekad pisu gluposti, ali su najbolji. Kako god bude, opet ce ti isti citati ovdje vijesti, prenositi dalje. Ali vec se zna da saradnja nece biti produzena, a tu gubi klub a i portal. Ali to isto ne znaci da cu naprimjer evo ja klikati taj neki drugi portal koji je kao u saradnji, bas me libo neka stvar. Ja klikam ovaj jer mi je najbolji kad ne bude, citat cu neki bolji, a Boga mi mislim da bolji nema.Bili smo u saradnju s onom turistuckom agenciju, nekakvih obecanja, autobasa, putovanja kluba, a na kraju corak. Sve su to ublehasi.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 jun 2016, 00:56

Aco reci ime izvora ali nek obecaju da mu nece dati otkaz :). Pitarluk opet na djelu, stoti put to ponavljam. Preslikani smo anamo oni. I oni neki dan deamtovase nesto slicno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 jun 2016, 01:04

zeljoooooooooo je napisao/la:
Pišanje u facu :shh: :shh: :shh:
I tebi sad ovo kao neki dozivljaj, dijete drago idi pojedi jednu jabuku, dobra je pred spavanje.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 jun 2016, 01:08

TikTak je napisao/la:Kakvim se ponekad glupostima mi bavimo. Stvarno mislimo da mozemo zaustaviti protok informacija u medije i da ce mediji, pogotovo ovi veci, objavljivati samo ono sto nama ide u prilog?
Nas i anamo njih mediji jos i paze. Zamisli kako bi rascerecili Partizan i Zvezdu ili Hajduk i Dinamo da nisu Evropu izborili i da su jos u godinu dana doveli po 30 igraca i otpustili ko jos zna koliko.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 jun 2016, 01:12

Kod nas objavis tako neki tekst koji istinit. pojavi se ajzea s 10 naloga na svim portalima, forumima ovog svijeta pocne da trrola. Takvih ima jos more.Nazalost, rijetko se kod nas pogleda nekad realna situacija. Evo ja garantujem ako Kostic bude na pocetku izgubio ovaj derbi, i gostovanje, njemu je noga 3 kolo. Kakav istok(da se razumijemo drago mi je kao da sam dobio trece dijete)kakvi bakraci.Na stadionu ce sljedeca derbi utakmica biti hiljada gledalaca. Dosao neki stoper Boga pitaj kakvo smece talijansko, a Bogdanovic dajem glavu bolji stoper 200 puta. Tiago fol se vraca u Brazil, a on zavrsio u Hr. ligi. Ko koga ovdje ba hebe.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 jun 2016, 01:17

amazon je napisao/la:Kod nas objavis tako neki tekst koji istinit. pojavi se ajzea s 10 naloga na svim portalima, forumima ovog svijeta pocne da trrola. Takvih ima jos more.Nazalost, rijetko se kod nas pogleda nekad realna situacija. Evo ja garantujem ako Kostic bude na pocetku izgubio ovaj derbi, i gostovanje, njemu je noga 3 kolo. Kakav istok(da se razumijemo drago mi je kao da sam dobio trece dijete)kakvi bakraci.Na stadionu ce sljedeca derbi utakmica biti hiljada gledalaca.
Njemu je noga u tom slucaju uz obrazlozenje da je imao sve uslove za pripreme, da su mu dovedeni igraci koje je trazio. Vec vidjeno na slucaju Mulalica i jos ce po eventualnom odlasku biti popljuvan od Uprave i "pravih" navijaca. Ali svi se nadamo da necemo gledati taj film. Dobit cemo pitice bez problema jer su i oni u kurcu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, NazorUso i 55 gostiju.