FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2016, 19:54

yebo ih ustupci i penzionerima i rvi, koji su ih qurac uopce radili :facepalm: ima mjesec dana po pocetka prvenstva, svako moze skupiti 70 KM, a imali su i citavu proslu sezonu da skupljaju :!: sad su izazvali lancanu reakciju debila.........
Sloboda Tuzla

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 24 jun 2016, 19:56

Nego ljudi, zna li ko hoće li bit kakav stream sutra? :mrgreen: Mislim, bilo bi lijepo pogledati momke u zadnjoj pripremnoj. A onda u četvrtak pravac Bilino. Karta je tu, prevoz je tu, uzet je slobodan dan s posla sutradan i još samo da se noćenje nađe. Ja jedva čekam! :D
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Bosna_BabyBoy
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_BabyBoy » 24 jun 2016, 20:26

Sa kime sutra igramo i koja se satnica?

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 24 jun 2016, 20:38

Sutra u 19 protiv Slovenacke ekipe ja mislim Domzale.

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 24 jun 2016, 21:05

Mustafa10 je napisao/la:Cijene sezonskih su nepristupacne za 90 % studentske populacije i srednjoskolaca nek prica i sere ovdje po forumu ko sta hoce ja sam bio student i znam koliko raja trosi na izlaske cigare i ostalo sto ste nabrojali i mislim da prema toj kategoriji nisu cijene fer jer realno i ko radi dva put ce razmislit dal da uzme sezonsku il ce cuvat pare pa otic nekad na derbi sa zeljom zrinjskim i sarajevom i to je to. Druga stvar nema porodicnog paketa kako mislite da neko povede dijete na utakmicu mora dat po utakmici 20 KM za sebe i dijete ili 140 dat za sezonske a da ne govorim kad ide cijela porodica od 4 il 5 clanova nije mi to bas pametno a hocemo da popularizujemo i da idemo na masovnost i porodicni odlazak na utakmicu .
P.S. uzeo sam prosle sezone i sezonsku (sabro nekako pare odvajo od nekih drugih cejfova ) i plus od fukara clansku tako da cu nju sad vjerovatno koristit jer mi je realno puno dat 70KM i jos kup utakmice nisu uracunate :problem: ;)
E pa ne moraju ni uzimati onda sezonsku, lakše im je svakog drugog vikenda skupiti 10km. 70 km za sezonsku je smijurija i treba biti teški debil i ne iskoristiti priliku da gledaš sve utakmice na Tušnju za 70 km.
Sloboda je cijeli život moj !

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 24 jun 2016, 22:16

. . da i ja malo zaajebavam što se tiče sezonskih. Radnim danom od 10 do mislim 14 h. . . e jeebem vas ja !!!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 24 jun 2016, 22:48

Tuzlak04 je napisao/la:. . da i ja malo zaajebavam što se tiče sezonskih. Radnim danom od 10 do mislim 14 h. . . e jeebem vas ja !!!
Termin prodaje je gluho bilo, ja se samo oko toga nerviram, pa zar nisu mogli bar jedan dan u sedmici staviti radno vrijeme od 17 do 19, da možemo i mi koji radimo kupiti sezonske?!

Za cijenama me zaboli, tako je kako je, neko je to tako odredio i tako ce biti, kupit će onaj ko može i hoće i ko voli Slobodu, ne vidim razlog za dizanje frke jer se ništa ne može i neće promijeniti.

Ima li ikakve šanse da nam dođe još jedan napadač?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jun 2016, 22:58

wobly92 je napisao/la:@Beduin nemoj tako. Kad se izašlo nekima u susret, izađi svima brate. Il nemoj nikom.
Znam i ja, a znaš i ti bruku momaka sigurno koji ajd što studiraju, već ne izlaze i ne troše pare jer ih i nemaju, nije lako danas ni od roditelja tražit lovu kad trebaš na fax krenut da ti daju te za knjige te za jelo, još da tražiš od njih i za Slobodu 70 KM, puno je. Snaće se većina njih, odvajat od usta sigurno, lomit će leđa za neke minimalne dnevnice al snaći će se. Nije lako al neće kukat siguran sam, al de kad mogu i ovi što ne bi i oni imali neke privilegije, pogotovo momci sa strane koji vole Slobodu, a studiraju/idu u srednju školu u Tuzli.
Ma dobro, moze se o tome diskutovati uvijek, ali... ove olaksice su za najugrozenije slojeve, tu spadaju RVI (ako bi iko trebao imati olaksice u skoro svim sferama zivota, to su onda RVI) te pernzioneri. Bio sam i ja student, imao svakakvih perioda u zivotu, imao svoje prioritete i uzivanja, Sloboda mi nije bila primarna preokupacija u zivotu i mladosti, nebitno za sta ali sam uvijek sam nalazio nacin da ustedim, zaradim kintu.
Ako ces studentu praviti olaksicu za sezonsku, sta cemo odna sa onima koji nemaju uslove ni da studiraju? Pa tako hipoteticki mozemo milion primjera navesti. :)

Ionako mi ne zivimo fudbal u nasem gradu, onaj ko toliko voli Slobodu on ce uvijek naci dinar za sezonsku ili da placa kartu, a tu spada vrlo mali broj nas.

PS. Kod Mide ide fino prodaja, veceras sam ga bas pitao. A vecina nas jos nije ni kupila kartu, kao i u Zenici sto ce neki kupiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jun 2016, 23:01

DarioTZ je napisao/la:@Beduin Zenica away nego sta samo jos nisam siguran kako cu i sta cu , cekam ovih par jarana sto sam ih nafuro da idu i oni hehe .
Ako oni ne htjednu, onda mozes sa mnom i Midom. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 24 jun 2016, 23:18

Vidim vecina na forumu je s parama il radi al trebate ljudi shvatit da su studenti veca socijalna kategorija nego penzioneri jer zive na racun roditelja dok penzioneri koji idu na utakmice imaju svi najmanje jedan redovan izvor primanja i to dobar ne idu sigurno ovi sto jedva imaju 300 KM . A treba malo se osvrnut na tribini jel vise omladine il penzionera ;) Toliko na ovu temu :)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jun 2016, 23:19

TREBA NAPRAVITI JEDNO 40 KATEGORIJA, DA SVI BUDU ZADOVOLJNI, MAJKE MI.

Ali i tada bi neko bio nezadovoljan

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 24 jun 2016, 23:30

Ljudi gdje se ima kupiti ulaznica za Jug, jel i toga ima kod Mide il će preko Fukara ići ta prodaja ?

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 24 jun 2016, 23:42

Ti sto potrose po 50 km svakog ili svakog drugog vikenda nikad nisu krocili na Tusanj kada se na njemu odrzava neki sportski dogadjaj.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 25 jun 2016, 00:00

Ma najbolje da bude besplatan ulaz....i opet nas nebi bilo vise od 3000 pritiv Viteza; Mladosti, Krupe i slicnih....

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 25 jun 2016, 00:02

Cijena da je 10 maraka kod nas u Tuzli bi se nasao neko da kaze sto li je to tako skupo. Svakom ba svacije, ko moze nek uzme ko ne moze nek kupuje pojedinacne ili nek ne dolazi. Vrlo jednostavno.

Bitno je da svi volimo Slobodu i da nas sto vise aBd ode u Zenicu. Ja vec uzeo kartu. Dok nije nestalo :mrgreen:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 jun 2016, 01:03

Yebo vas studenti, jeste se uhvatili njih. Da je tako, ja bi dao uslov, a ne bi obnavljao zbog toga sto nemam platiti ispite :D Kako god, Zenica ce cekati, ostavljamo pare za sezonsku, jer prema prostor racunici, bolje citava sezona nego jedna u Europi :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2016, 01:06

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Yebo vas studenti, jeste se uhvatili njih. Da je tako, ja bi dao uslov, a ne bi obnavljao zbog toga sto nemam platiti ispite :D Kako god, Zenica ce cekati, ostavljamo pare za sezonsku, jer prema prostor racunici, bolje citava sezona nego jedna u Europi :D
sumnjiv si jarane

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 25 jun 2016, 01:10

Chinaglia je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Yebo vas studenti, jeste se uhvatili njih. Da je tako, ja bi dao uslov, a ne bi obnavljao zbog toga sto nemam platiti ispite :D Kako god, Zenica ce cekati, ostavljamo pare za sezonsku, jer prema prostor racunici, bolje citava sezona nego jedna u Europi :D
sumnjiv si jarane
Rece mu lik sto fura fake profil na fb :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2016, 01:13

profil je pravi, ime takodjer, samo nije moje :kafa:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 jun 2016, 01:15

Chinaglia je napisao/la:
sumnjiv si jarane
Evo Chini brate, nemoj jest **** ozbiljno.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Slobodas i 3 gosta.