Bas mi vas je zao.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma ko te yebe onda necemo ni pricatPOLITICAR je napisao/la: Evo opet. A fakat buraz ti ne znaš bez ovih vrijeđanja![]()
![]()
Ma ne dotiče mene to, samo mi je glupo pričati sa nekim ko ne može da obrazloži svoje stavove bez uvreda.
A od krleže me ništa ne iznenađuje.
Momciluk je napisao/la:Ma ko te yebe onda necemo ni pricatPOLITICAR je napisao/la: Evo opet. A fakat buraz ti ne znaš bez ovih vrijeđanja![]()
![]()
Ma ne dotiče mene to, samo mi je glupo pričati sa nekim ko ne može da obrazloži svoje stavove bez uvreda.
A od krleže me ništa ne iznenađuje.![]()
@debela koga "vas" .. ja bgm svaki put pustim suzu na tvoje zalopojke
A opet si ga procitala, jer kako bi znala da je tebi upucenrasavoje je napisao/la:
Znaci ima ?POLITICAR je napisao/la:Alejkumu selam, ne znam šta da ti kažemhodža je napisao/la:Selam alejk imal pivi ?POLITICAR je napisao/la:.
![]()
Generalni direktor koji prima pozive samostalno bez sekretarice da spoji poziv, kakva je to propala firma?rasavoje je napisao/la:Kakva je to (ne)dobrodoslica, m?
Koji sam ja peh. Danas okrenula kolegicu na telefon, i umjesto 7 utipkam 4, i ni manje ni vise to bude broj od generalnog direktora (koji je btw pravo opasan po pricama drugih zaposlenika, zivio u Njemackoj i ima taj njihov prgav karakter citaj Hitler 2). To je bilo odmah spustaj slusalicu. I cekaj svakog trenutka kad ce nazvati on da me nariba. Nije me nazvao, sto ne mora da znaci da nece, ili me prebacilo na njegovu sekretaricu. Bog sami zna kakva se tu fizika i hemija desila.
Samo probleme pravisrasavoje je napisao/la:Kakva je to (ne)dobrodoslica, m?
Koji sam ja peh. Danas okrenula kolegicu na telefon, i umjesto 7 utipkam 4, i ni manje ni vise to bude broj od generalnog direktora (koji je btw pravo opasan po pricama drugih zaposlenika, zivio u Njemackoj i ima taj njihov prgav karakter citaj Hitler 2). To je bilo odmah spustaj slusalicu. I cekaj svakog trenutka kad ce nazvati on da me nariba. Nije me nazvao, sto ne mora da znaci da nece, ili me prebacilo na njegovu sekretaricu. Bog sami zna kakva se tu fizika i hemija desila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.