Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Ovo neka zezancija 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pa hajd znaj mozda i ima tu istine,,,, Miske je najbolji asistent svih vremena u BL... i i sad je bio prvi sa Mesudom...odlazak Balacka otvorila su mu se vrata.... vidjet cemo joss.... jest da su male sanse,a jbg nema ni Chelsea sad puno para,da baca ko prije....
Ako ovaj trabant predje u Chelsey ja cu promijeniti spol

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
jesi arane glup... de reci da ne valja...... bezze samo pricas.... ako Chelsea trazi jednog igraca koji igra iskljucivo mozgom nisu pogrijesili....
-
- Kontakt:
@Kimbo
Kako si djevojčice?
Kako si djevojčice?

-
- Kontakt:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
I jos stavi umjetnicko ime Simonida.....Puhalo.kimbo je napisao/la:Ako ovaj trabant predje u Chelsey ja cu promijeniti spol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
i meni je nesto smrdilo protiv Portugala, a onda sam se okrenuo i vidio da jaydoo82 sjedi iza mene 

Zvat cu se Zvjezdicaharishp je napisao/la:I jos stavi umjetnicko ime Simonida.....Puhalo.kimbo je napisao/la:Ako ovaj trabant predje u Chelsey ja cu promijeniti spol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
To Fat Franku treba drustvo u pizzeriji? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije, hoce Misko da bude blize klempi ShrekuCartman je napisao/la:To Fat Franku treba drustvo u pizzeriji?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemogu da vjerujem da se neko sprda s covjekom koji za godinu dana zaradi koliko vjerovatno od nas niko nece za citav zivot!!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Pa necemo zezat nekog ulicara. Ako vec zaradjuje tolike pare, onda mora podnosit i malo kritike.SemPer_fi je napisao/la:Nemogu da vjerujem da se neko sprda s covjekom koji za godinu dana zaradi koliko vjerovatno od nas niko nece za citav zivot!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
traze zamjenu za ballcka. ne bi se cudio da dovedu upravo misketa.
calcio je napisao/la:i meni je nesto smrdilo protiv Portugala, a onda sam se okrenuo i vidio da jaydoo82 sjedi iza mene

A ja sto se ismija...
Rotor Volgograd...
Jako dobar igrač ali 12 mil. za Misimovića? Pa isplativije im je za iste pare dovesti Ozila...
a sta mislis da ce werder dati Ozila poslije svjetskog za 12 miliona,smjesan si!!
...nisu mogli da te ugase!!!
Oće za 20-25. Više ni ne vrijedi.chichak je napisao/la:a sta mislis da ce werder dati Ozila poslije svjetskog za 12 miliona,smjesan si!!
Prema strucnjacima sa foruma Misimovic je bolji od Ozila
covjek ima 22 asistencije 

Kad vec strucnjake spominjes.Misimovic ima najvise asistencija ikad napravljenih u BL.kimbo je napisao/la:Prema strucnjacima sa foruma Misimovic je bolji od Ozila![]()
covjek ima 22 asistencije
A ne samo od Ozila.Garant ih nije napravio,cackajuci nos.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu