FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

idma75
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la idma75 » 24 jun 2016, 16:03

32 kola ukupno, znaci 16 kod kuce. Isplati se kupiti sezonsku.
BALL DON'T LIE

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jun 2016, 16:07

idma75 je napisao/la:32 kola ukupno, znaci 16 kod kuce. Isplati se kupiti sezonsku.
To trebaš pitat studente. :mrgreen:

Sent from my D6503 using Tapatalk
075

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 24 jun 2016, 16:29

Joj sad se treba i Kurta i Murta pitat kako njima odgovaraju cijene. Kakvi studenti kakvi bakraci, ti sto se zale oni i ne dolaze na tekme ni kad je dzaba ulaz. Ako ne mozes u 15 dana 7 KM ustedit od kafa, skripti, Tome, Vive i ostali zajebancija onda si nesposoban.
P.s. vi studenti sto hocete neka prava, budite clan i dio Fukara i eto Vam pogodnosti bolje nego penzionerima.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jun 2016, 16:33

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ko će vam ugodit j e b o vas kamen i Sezonska...btw,studenti skrse svaki vikend najmanje jednu sezonsku na partijanje... SVAKI VIKEND
Skrse ku*ac moj
Znam ja odlično kolko skrse... Bez pedesana se ne izlazi za vikend
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 jun 2016, 16:37

staragarda je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ko će vam ugodit j e b o vas kamen i Sezonska...btw,studenti skrse svaki vikend najmanje jednu sezonsku na partijanje... SVAKI VIKEND
Skrse ku*ac moj
To mozda babini i mamini sincici. Ogroman je to trosak za " srednju klasu ".

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 jun 2016, 16:38

Skrse ku*ac moj
Na dnevnoj bazi pojedini skrše cvaju u kladži na bingo, cigare pa koje pivo. A kad zoveš na utakmicu skupa karta, skupa sezonska. :puke:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 jun 2016, 16:39

Dobar raspored, samo bi volio da smo izbjegli Široki na pocetku sezone, velike su vrucine kod njih.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jun 2016, 17:05

NYKnicks Fan je napisao/la:Treba dzaba dijeliti sezonske ha ya.
**** me svak' ako bi i tad uzeli vise od hiljadu sezonskih, jer bi uvijek nesto drugo dolazilo do izrazaja.

U biti, pristojne cijene s obzirom da se ove sezone igra vise utakmica, a ujedno i kvalitetnijih utakmica. Mozda su mogli izaci u susret i demobilisanim borcima i/ili njihovoj djeci, kao nagrada sto su rizikovali svoj zivot za odbranu ovoga grada i drzave, ali...

Cuj srednjoskolcima i studentima trebalo sniziti, pa to je skoro pa svima u gradu/TK jbt, ili jos pohadjaju Srednju skolu ili studiraju vecinom. :urnebes: Kad sam ja kao srednjoskolac cijelu sedmicu ne jesti sendvice i piti sokove da bih kupio za vikend sebi paket-dva vutrice, mogu i oni skupiti za sezonsku ako gotive Slobodu. Ne mozes svakoj kategoriji stanovnistva sniziti sezonsku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

BiHpl
Kontakt:

Post Postao/la BiHpl » 24 jun 2016, 17:35

E stvarno ovaj portal SS.ba i Avaz ......Pa u svakom ebenom tekstu se mora spomenuti "velikani" seljo i sarajevo....čak i kad se radi o golmanu koji je branio u Borcu ....fuj
Niko,niko samo Sloboda !!!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 jun 2016, 17:36

Skrse ku*ac moj
Ja evo izadjem s cenkijem kad je u pitanju zensko, ovako s drustvom imam peticu :)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jun 2016, 17:55

@Beduin nemoj tako. Kad se izašlo nekima u susret, izađi svima brate. Il nemoj nikom.
Znam i ja, a znaš i ti bruku momaka sigurno koji ajd što studiraju, već ne izlaze i ne troše pare jer ih i nemaju, nije lako danas ni od roditelja tražit lovu kad trebaš na fax krenut da ti daju te za knjige te za jelo, još da tražiš od njih i za Slobodu 70 KM, puno je. Snaće se većina njih, odvajat od usta sigurno, lomit će leđa za neke minimalne dnevnice al snaći će se. Nije lako al neće kukat siguran sam, al de kad mogu i ovi što ne bi i oni imali neke privilegije, pogotovo momci sa strane koji vole Slobodu, a studiraju/idu u srednju školu u Tuzli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2016, 17:59

pa ja znam naprimjer veliki broj rvi-a koji imaju dosta para! nit sam student, nit invalid dat cu 70 KM jer mi se daje za Slobodu! ko god bude htio ustedit ce te pare do pocetka prvenstva......
Sloboda Tuzla

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 24 jun 2016, 18:25

Uvijek ista prica. Dobijes sezonsku za 4,3 KM po utakmicu i opet skupo. Svako od tih studenata moze za 5 dana bez problema zaradit 70 KM. Uslov je da to stvarno hoce da zaradi. Pa majku mu, ljudi toliko truda ulazu da dignu klub na noge a nama nikad dovoljno - daj jos jeftinije!!! Kriticari, morate skontat da kvalitet ima svoju cijenu. Morate skontat da svi klubovi na svijetu zive od ulaznica. Sto vise para u klubu, to bolje tribine, igraci, kobasice i pivo, parkinzi, web stranica... Ne mozete ocekivat da klub raste svakodnevno, a da pri tom necete da platite.
Za teze socijalne slucajeve ce se sigurno naci rjesenje. U najgorem slucaju se moze pogledat tekma i na tv-u. Al ne mozemo uvijek srat i prozivat kad se dotakne nas dzep.
A sad adio...

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 24 jun 2016, 18:32

Nije se rodio ko je ljudima ugodio, ne kaze se dzaba. Hocemo Evropsku Slobodu a žao nam dati pare za sezonsku, cijena sezonske je po meni čak i jeftina obzirom na ambicije u narednoj sezoni! Malo je 4,3 KM po utakmici da gledaš možda i najbolju ekipu poslije rata na Tušnju koja se bori za titulu poslije godina i godina borbe za opstanak...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 jun 2016, 18:38

Skrse ku*ac moj
de ba ne serite ja sam student i 50 skrsim za mjesec dana na izlaske ... serete djaba na osnovu par babinih sinova sve nas svrstavate u isti kos, taj sto skrsi 50 na jednu noc ne ide sigurno na utakmice. :thumbdown:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 24 jun 2016, 18:48

Onaj ko zeli uzeti sezonsku ce je uzeti tamam bila 100 KM a ne 70. Ja ne bih popuste davao nikome, jer te pare idu direktno klubu, ali eto, uprava se odlucila dati odredjenim kategorijama i hajde neka su. Ne generelizirajte dzabe studente/srednjoskolce, vecina ih nema za sendvica, a kamoli da sprzi 50 KM za vikend. Ove sto vidite da izlaze na taj nacin sigurno necete vidjeti da dolaze na utakmice, a o fakultetu/skoli da ne pricamo. Kao sto rekoh, mislim da nikome nije trebalo dati popust, pa ni studentima.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 jun 2016, 18:54

Nije se rodio ko je nama ugodio.Cijena sezonske je mizerna!Po 4,nešto gledas svaku domaću tekmu i skupo ti to?????Nabijem na qarinu sve te st lafo kukaju:kad neće sezonsku,kad im sve to smeta neka fino kupuju pojedinačne karte po 10Km na dan utakmice.Ovaj tim košta,borba za prvaka košta,svaka dobra stvar iole bolja kosta,skupa je.Kome je skupa neka gleda na tv jer ce i ove godine skoro svaka naša tekma biti na tv.Ko voli klub naći će način da kupi sezonsku.Ima jos mjesec do početka prvenstva vala svako može skupiti novac do tada!!
Razumijem da penzioneri nemaju ali evo im karte sa popusto kao i za RVI.
Da se ja pitam i da sam npr ja odgovoran za cijenesezonske karte ona bila bi 100Km najmanje,srećom ja se ne pitam!!
DRŽAVA TUZLA!!

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 24 jun 2016, 18:54

@Beduin Zenica away nego sta samo jos nisam siguran kako cu i sta cu , cekam ovih par jarana sto sam ih nafuro da idu i oni hehe .

A **** ti nas , svi bi se **** a da im ne udje.
Cijenu su takve i po meni realne.
Da ne svrstavamo sve u isti kos izuzetaka ima sa teskom materijalnom situacijom ali vecina i srednjoskolaca i studenata , nek odbace koji bingic , i kutiju cigara u 7 dana , i eto parica da se udje na sjever .Plus sto neko napisa postanite clan grupe i imate najpovoljnije ulaznice.

Evo ja prvi nisam imao sezonsku prosle sezone , i opet sam bio na vecini domacih tekmi . Kad se nije imalo isprati se pored tv a ne kuka po forumu .
Zato je ko je zelio i mislio na slobodu mogao je ustediti za ovu sezonu , kod mene spreman dres , sal , pare za zenicu i sezonsku spremne , al ko ima malo mozga da razmislja.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 24 jun 2016, 18:56

hocemo da budemo prvaci a skupe nam sezonske e ne ide to tako da bi gledo sampione mora se i platiti

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2016, 19:02

mislim da nije problem u cijeni sezonske kao takve, nego sto neki ne mogu taj novac nabavit' u odredjenom vremenu, ali ima tu i druga strana medalje.. imali su citavu proslu sezonu da stede, ako nisu mogli ustedit' 70 KM, onda pisaj ga

izbacis dva planirana izlaska mjesecno, gdje potrosis po peticu, malo izbacis kladzu ili na sta vec trosis pare i ustedi se, ko god je htio, uradio je.. sve drugo je suplja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 0 gostiju.