1921 je napisao/la:Mali doprinos...
![]()
(desni klik >> View image)
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
1921 je napisao/la:Mali doprinos...
![]()
(desni klik >> View image)
Sto jel to nekom nogu sloomio?Stole iz Bora je napisao/la:Cijene karata za sutrasnju utakmicu izmedju Zelje i Olimpika su 2 KM.
Izgleda da je Savic danas na treningu pokazao zasto je doveden. Zeba opet nastavio sa majstorijama. Seha se povrijedio ali kazu da nije nista ozbiljno.
Eto malo informacija sa orga.
U Fojnici se igra utakmica.goldboy je napisao/la:sta 2 km ulaznice.Je li to na grbavici se igra,nisam upucen oko olimpika:D
19TM87 je napisao/la:da mi je tvoj mozak malo da odmorim
otpravnik_vozova je napisao/la:Postavio sam ti na temi ponovo zadatak koji rješavate već nekoliko mjeseci i ništa!
vjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
i stole jel pare od karti idu nama ili fojnici...
nikad vas nisam gledo niti cu ba.... a nadate se nadate... hahahahahavjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
nauci pisatRule_hz je napisao/la:nikad vas nisam gledo niti cu ba.... a nadate se nadate... hahahahahavjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
Jel ti razumijes da to nije njihov stadion ?slavko njegus je napisao/la:Plavi narode... znace li vam ista podatak da su napisane ukupno 1852 stranice o nasem najdrazem klubu???? Doduse kad se sve sabere ima tu par stranica "provokatora" , mislim na one koji razbijaju vlastiti stadion, udaraju vlastite igrace, policiju, redare, prodavace kospica... ali mislim da ova brojka dovoljno pokazuje ko je kakav ..
Auuuuuuu... sorry... Moja greska. Zaboravio sam da je njihov stadion na Sokocu....TeroweNth je napisao/la:Jel ti razumijes da to nije njihov stadion ?slavko njegus je napisao/la:Plavi narode... znace li vam ista podatak da su napisane ukupno 1852 stranice o nasem najdrazem klubu???? Doduse kad se sve sabere ima tu par stranica "provokatora" , mislim na one koji razbijaju vlastiti stadion, udaraju vlastite igrace, policiju, redare, prodavace kospica... ali mislim da ova brojka dovoljno pokazuje ko je kakav ..
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hansestadt, Proximic, ristagrad i 25 gostiju.