NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
bosnianbeast23
- Kontakt:
Re: NBA draft
Ovaj Kinez Wang Zhelin je dobar igrač ako gledamo da je izabran kao 57. pick.Nije bio na mock draftovima ali je momak odličan centar.2012. ili 2013. kad se igrao onaj Nike Hope Summit izdominirao Noela.Sjećam se banana nad Gary Harrisom.Sve u svemu dobar pick koji će se,vjerujem,dokazati preko Ljetne lige.
Mislim da je to stariji brat koji igra za Real Madrid i na kojeg Knicksi imaju prava ako se ne varam. Ovaj mlađi bi kao volio još jednu sezonu u Evropi.JHam je napisao/la:Ovaj Hernangomez davno rekao da zeli odma u NBA, svakako mu je istekao ugovor, tako da bas imamo viska i sigurno ce biti neki trade...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
koliko rvati rekalmirase zubca, na kraju zavrsi kao 32 pik u povijesno losem draftu
cito sam da je trazio da ga se odma ove godine dovede u nba to vecini ekipa nije odgovaralo htjeli ga valjda u europi ostaviti zato je pao do 32 mjestabaglama je napisao/la:koliko rvati rekalmirase zubca, na kraju zavrsi kao 32 pik u povijesno losem draftu
hebi ti to, da je takva kvaliteta ne bi ni bilo potrebe za stashovanjem
imace sansu da se pokaze na ljetnoj ligi...ali vjerovatno lakersi love whitesidea....a u rezervi su mahinmi, ezeli , biyombo..
imace sansu da se pokaze na ljetnoj ligi...ali vjerovatno lakersi love whitesidea....a u rezervi su mahinmi, ezeli , biyombo..
nuggetsi moraju vrsit trejd, prenakrcani su spolja, a i pod kosem nije puno bolje
nek uzmu lovea, u zamjenu za nurkica i bartona, mozda jos nesto zamotat (ovaj spanac)....king james
bi od nurka napravio zvjer
nek uzmu lovea, u zamjenu za nurkica i bartona, mozda jos nesto zamotat (ovaj spanac)....king james
Da to nije malo puno za Lovea? Faried+Barton+Lauvergne recimo je neto realno za nekoga ko nije odigrao dvije dobre od kako je u Cavsima...baglama je napisao/la:nuggetsi moraju vrsit trejd, prenakrcani su spolja, a i pod kosem nije puno bolje
nek uzmu lovea, u zamjenu za nurkica i bartona, mozda jos nesto zamotat (ovaj spanac)....king jamesbi od nurka napravio zvjer
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svidja mi se pravo ovo od Memphisa, energicni i agresivni Baldwin i odlican bloker Davis ...
Trebala im je svjezina, imaju dosta veterana i sa ovim pickovima nisu mogli bolje odraditi
Trebala im je svjezina, imaju dosta veterana i sa ovim pickovima nisu mogli bolje odraditi
rodjen i odrastao u Australiji, otac Amer(igrao u Aus. ligi), majka Australkafilip13 je napisao/la:simmons je australac?
vec je igrao za Australiju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:rodjen i odrastao u Australiji, otac Amer(igrao u Aus. ligi), majka Australkafilip13 je napisao/la:simmons je australac?
vec je igrao za Australiju
jaki su na visokim poziocijama
Ma Memphis je odradio vrhunski posao,fenomenalna dva igraca,potencijalni buducu starteri,pogotovo Davis koji je pao bas nisko obzirom na potencijal,nije puno igrao na Michiganu,ali kad je dobijao priliku opravdavao je pogotovo defanzivno,stvarno je yeben potencijal i ako dobije pristojne minute pored Gasola / Z Bo-a mogao bi biti u kategoriji steel.tuzlak1987 je napisao/la:Svidja mi se pravo ovo od Memphisa, energicni i agresivni Baldwin i odlican bloker Davis ...
Jako dobar skakac i bloker,pokretan,nije operisan od ofanzive,moze pogoditi sut,pristojan post up...ima sve samo treba to usavrsiti,i bas sam ovog igraca prizeljkivao u Orlandu,ali jbg islo se drugim putem,putem koji vodi do max ugovora za Fourniera
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Thon Maker, veliki potencijal koji se direktno iz srednje skole odvazio za odlazak u NBA, je srednju skolu zapravo zavrsio
waaaaaait for it
I onda dosao u USA dominirati djecurliju po srednjoj skoli
Sad ima 22 ili 23. Bucksi
waaaaaait for it
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa mojne meClutch je napisao/la:Thon Maker, veliki potencijal koji se direktno iz srednje skole odvazio za odlazak u NBA, je srednju skolu zapravo zavrsio
waaaaaait for it
I onda dosao u USA dominirati djecurliju po srednjoj skoli![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
hajde ko da je bitno hoćel znat košarke igrat, bitan je wingspanClutch je napisao/la:Thon Maker, veliki potencijal koji se direktno iz srednje skole odvazio za odlazak u NBA, je srednju skolu zapravo zavrsio
waaaaaait for it
I onda dosao u USA dominirati djecurliju po srednjoj skoli![]()
slabo je to za ovog momcinu
High school basketball star claims he didn't know he was 29, details emerge on how he got busted
http://www.pennlive.com/sports/index.ss ... ar_cl.html
High school basketball star claims he didn't know he was 29, details emerge on how he got busted
http://www.pennlive.com/sports/index.ss ... ar_cl.html
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sto je zanimljivo, i Ilyasova i Yi Jianlian onaj su slagali godine, a i oni kao i Thon izabrani od strane MIL xD
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je zavrsio 2010 ne bih rekao da ima 23, znam po sebi 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ispast ce da je Thon svoj otac
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.