hahahaBaja_Zvjerka je napisao/la:
Je*o te pica, pa nisam malu maturu imao..![]()
![]()
![]()
Treba da se popije i zamezi..![]()
Vidi lopova a gdje je pizza...ona ide prvo najest se i u park kod Vas piti tako se to radi...ili kod nekog u stan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahaBaja_Zvjerka je napisao/la:
Je*o te pica, pa nisam malu maturu imao..![]()
![]()
![]()
Treba da se popije i zamezi..![]()
hahahahahah prejako. Moram ovo copy na EuronogometEmir_ZENICA je napisao/la:Ovo Svjetsko Prvenstvo je kao II svjetski rat:- Francuzi su izgubljeni bez borbe, SAD se probudio prekasno, a Englezima je preostalo da se bore sa Njemcima![]()
semmy je napisao/la:Jao ustao sam prije pola sata, a zaspao u 20:00, reko lafo da prilegnem malo da odmorim
Baja svaka čast, ss.ba je uz tebe
Emir_ZENICA je napisao/la:Ovo Svjetsko Prvenstvo je kao II svjetski rat:- Francuzi su izgubljeni bez borbe, SAD se probudio prekasno, a Englezima je preostalo da se bore sa Njemcima![]()
da, ali nije tvoj vicUnica_Liverpool_ je napisao/la:Pa on je to onako napisao is šale, ja slučajno vdio i doveo na ove prostore
jao smijeha u ove dvojiceomerbavarac je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Treba tebe motkom dizati iz krevetaDino_TM je napisao/la:Ja ustao prije 10 minuta.
Idol nacije!Wolverine je napisao/la:ja se probudio, nemogu oci otvorit, jedva gledam. kontam nije puno, nekih 9 il 10 sati posto je mracno, ja ze mobitel, kad na njemu 13:02
Dobar si , ja sam slozio neka drvamajestic24 je napisao/la:Ja sam oko 12 ustao,bas sam se dobro naspavao. Ofarbao sam kocne cilindre na autu,sad ode gledati kvalifikacije za formulu 1. Kod mene kisa pada,kakvo je kod Vas vrijeme??
Onda se pripremi za pravi pljusak,jer pada uhhh....bavarian_bk je napisao/la:Dobar si , ja sam slozio neka drvamajestic24 je napisao/la:Ja sam oko 12 ustao,bas sam se dobro naspavao. Ofarbao sam kocne cilindre na autu,sad ode gledati kvalifikacije za formulu 1. Kod mene kisa pada,kakvo je kod Vas vrijeme??Oblacno brate , neznam kako puse ,mozda donese kisu od vas !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.