Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Veceras u20 igra tekmu sa poljacima pa cemo vidjeti u kakvom je stanju atic i ekipa 

Mehic #1 od 2001. godista po Eurohopes-u.
Stumeho2 je napisao/la:Veceras u20 igra tekmu sa poljacima pa cemo vidjeti u kakvom je stanju atic i ekipa
Stupio sam u kontakt sa Muminovicem i reko mi je da ce pozvati naknadno Lazica(mislim da je vec stigao na pripreme)

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Bas mi je drago ako je istina. Jedan od boljih momaka iz onih dana kad smo tek nekako počinjali.Lotus je napisao/la:Stumeho2 je napisao/la:Veceras u20 igra tekmu sa poljacima pa cemo vidjeti u kakvom je stanju atic i ekipa
Stupio sam u kontakt sa Muminovicem i reko mi je da ce pozvati naknadno Lazica(mislim da je vec stigao na pripreme)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Može li malo vise o tom Lazicu za nas koji nismo upoznati? LPTracy3McGrady je napisao/la:Bas mi je drago ako je istina. Jedan od boljih momaka iz onih dana kad smo tek nekako počinjali.Lotus je napisao/la:Stumeho2 je napisao/la:Veceras u20 igra tekmu sa poljacima pa cemo vidjeti u kakvom je stanju atic i ekipa
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Lotus je napisao/la:

Znas li ti sta je sa Penavom, meni se on kao igrac jako svidja? Je li nesto slicno kao i sa Hadzicem, tj. obaveze sa klubom.
Kako sam cuo stigli su i lazic i saric 

Ziggs je napisao/la:Mehic #1 od 2001. godista po Eurohopes-u.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Znaci da bi mi mogli ozbiljnu ulogu igrati na nadolazecem u-16?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Biberovic rodjen u Novom Pazaru ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Otac mu je iz Novog Pazara, a Tarik i mladji njegov brat Faruk su rodjeni zenicani.Bassha je napisao/la:Biberovic rodjen u Novom Pazaru ?

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Jako dobar atleta i imao je izgrađeno tijelo za 16 godišnjaka. Znao i pogoditi sa poludistance i dobar defanzivan. Nešto kao Kovačević ako se sjećaš iz A repke, ima preduge ruke za svoju visinu (205cm) čini mi se. Uz to lijepo kuca, ne znam sta su mu mane iskreno, možda nije bio pretjeran scorer ali ostalo je bilo top.Anatomija je napisao/la:Može li malo vise o tom Lazicu za nas koji nismo upoznati? LPTracy3McGrady je napisao/la:Bas mi je drago ako je istina. Jedan od boljih momaka iz onih dana kad smo tek nekako počinjali.Lotus je napisao/la:Stu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nadolazece U16 je 1999. i mladji, tako da bi sljedece ili one tamo mogli opet biti kandidati za medalju ako sve bude islo po planu..irfo je napisao/la:Znaci da bi mi mogli ozbiljnu ulogu igrati na nadolazecem u-16?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Valjda 2000 i mladji sa Djakovicem u rolu kapitena?Ethel je napisao/la:Nadolazece U16 je 1999. i mladji, tako da bi sljedece ili one tamo mogli opet biti kandidati za medalju ako sve bude islo po planu..irfo je napisao/la:Znaci da bi mi mogli ozbiljnu ulogu igrati na nadolazecem u-16?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja ocekujem slican scenarij kao sa proslom generacijom.Znaci ove gotine top8,a vec sljedece abd prvaci 

Upravu si, moja greskasajo10 je napisao/la:Valjda 2000 i mladji sa Djakovicem u rolu kapitena?Ethel je napisao/la:Nadolazece U16 je 1999. i mladji, tako da bi sljedece ili one tamo mogli opet biti kandidati za medalju ako sve bude islo po planu..irfo je napisao/la:Znaci da bi mi mogli ozbiljnu ulogu igrati na nadolazecem u-16?

Ja sve u nekom tripu da je Djakovic 1999. pa se po tome vodio..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Atic opet najbolji. Previse je on dobar i talentovan da propadne, samo da ga povrede zaobidju ako Bog da, daleko od toga da se ne mora uozbiljiti.
Dobro ce mu doci ovaj period i utakmice sa u20 reprezentacijom, mora povratiti formu i pokazati neki napredak.
Dobro ce mu doci ovaj period i utakmice sa u20 reprezentacijom, mora povratiti formu i pokazati neki napredak.
70-56 pobjeda protiv Poljske.
Atić ponovo lider.
Atić ponovo lider.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.