Vidim objavljen je 2012 ja ga maloprije prvi put gledam .... isti sam ti ...ovo treba igracima pustit pred tekmu ....Sabinho je napisao/la:Kakav video!!! KO JE PRAVIO ZIV BIO 100 GODINA! Placem, majke mi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidim objavljen je 2012 ja ga maloprije prvi put gledam .... isti sam ti ...ovo treba igracima pustit pred tekmu ....Sabinho je napisao/la:Kakav video!!! KO JE PRAVIO ZIV BIO 100 GODINA! Placem, majke mi...
Valjalo bi da se sad doradi nakon cetiri godine, ima materijala! Da se ubaci kad je Tatko isao glavom na nogu, slavlje Krstinog gola na Grbavici, Saidov gol protiv Levskog i Leonova slika.DBR1987 je napisao/la:Vidim objavljen je 2012 ja ga maloprije prvi put gledam .... isti sam ti ...ovo treba igracima pustit pred tekmu ....Sabinho je napisao/la:Kakav video!!! KO JE PRAVIO ZIV BIO 100 GODINA! Placem, majke mi...
![]()
![]()
![]()
Ma šetamo se ligomMortemHz je napisao/la:Željezničar - Sarajevo
Sarajevo - Zrinjski
Čelik - Sarajevo
Sarajevo - Krupa
Mladost - Sarajevo
Sarajevo - Metalleghe
Radnik - Sarajevo
Vitez - Sarajevo
Sarajevo - Olimpic
Široki Brijeg - Sarajevo
Sarajevo - Sloboda
#11-0-0hz033 je napisao/la:Ma šetamo se ligomMortemHz je napisao/la:Željezničar - Sarajevo
Sarajevo - Zrinjski
Čelik - Sarajevo
Sarajevo - Krupa
Mladost - Sarajevo
Sarajevo - Metalleghe
Radnik - Sarajevo
Vitez - Sarajevo
Sarajevo - Olimpic
Široki Brijeg - Sarajevo
Sarajevo - Sloboda![]()
Sabinho je napisao/la:10. kolo: Siroki Brijeg - Sarajevo,
11. kolo: Sarajevo - Sloboda
12. kolo: Sarajevo - Zeljeznicar
13. kolo: Zrinjski - Sarajevo.
![]()
![]()
Ako ne bude kakvih promjena, poslije 11.BosnianKingdom je napisao/la:Kad bi otprilike trebalo 12. Kolo?
Reprezentativna.uNbx je napisao/la:Sabinho je napisao/la:10. kolo: Siroki Brijeg - Sarajevo,
![]()
![]()
![]()
![]()
Sreća pa ima pauza.
Mokes je napisao/la:Ako ne bude kakvih promjena, poslije 11.BosnianKingdom je napisao/la:Kad bi otprilike trebalo 12. Kolo?
Nadat se.Sabinho je napisao/la:Reprezentativna.uNbx je napisao/la:Sabinho je napisao/la:10. kolo: Siroki Brijeg - Sarajevo,
![]()
![]()
![]()
![]()
Sreća pa ima pauza.
bezveze ti priča! Ova liga i služi upravo za to da bi igali najbolji, najorganizovani i finansijski dobrostojeći klubovi, ko te pita kakav si bio prije 50 godina. Šta očekuješ da u ligi igraju samo klubovi koji imaju dugu tradiciju i da nema više ispadanja kad jednom se vrate Borac i Velež. Trenutno su i ti kako ih nazivaš "Metalci" miljama u svakom smislu ispred Borca i Veleža, pa i Čelika. Puna podrška za Metalce, Krupe i slične klubove, a za Borac, Velež, Čelik i slične mogu samo reći od tradicije i prošlosti se ne živi, neka se organizuju i bujrum u Ligu 12.fucku je napisao/la:koja ljepota kad vise nema raznih rudara, slavija, zvjezdi i slicnog u Premijer Ligi. Deset kola, al deset vrhunskih utakmica.
jos ove godine isfiltrirat ove Metalce i slicne, vratit Borac, Velez i to je to
Ma kod nas ce biti promjena, nadam se da ce 12. poslije 14. doćiSabinho je napisao/la:Mokes je napisao/la:Ako ne bude kakvih promjena, poslije 11.BosnianKingdom je napisao/la:Kad bi otprilike trebalo 12. Kolo?![]()
![]()
![]()
Logika nalaze tako.
@Kingdom bez ljutnje.
amin ja rabbi, svaka mu cast. kao da gledam istorijski spektakl. dajte omladini koja se ovim bavi, recite da se ubace novi momenti koje neko maloprije spomenu.Sabinho je napisao/la:Kakav video!!! KO JE PRAVIO ZIV BIO 100 GODINA! Placem, majke mi...
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.