Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pile87
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la pile87 » 25 jun 2010, 20:58

steve-o je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
steve-o je napisao/la:ode mudonja u zidove :lol: . ovim sto ga pljuju, mislite li vi stvarno da je njemu stalo do vaseg misljenja ili love koju ce pokupiti u tel avivu?
TI ga nesto posebno volis popljuvat, a koliko sam upratio i ti dijasporce a veci bosanac od svih nas ovdje zajedno!
ja ga pljujem radi ponasanje prema repki prije(a ne sto ide da zaradi u izraelu), ako ti to smeta nemoj citati moje komentare i kraj price. kapiras?
Ne kampiram, svoje frustracije lijeci negdje drugo a ne ovdje recimo tamo u dijaspori i nemoj svegati ti da sudis koliki je ko patriota!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jun 2010, 22:39

pile87 je napisao/la: Ne kampiram, svoje frustracije lijeci negdje drugo a ne ovdje recimo tamo u dijaspori i nemoj svegati ti da sudis koliki je ko patriota!
ti si skroz izgubljen covjece, pljuvat cu koga ja hocu. a bas me boli ako tebi to smeta..

ps: bola idi lijeci te komplekse svoje sto se tice dijaspore, nije ti to zdravo :lol:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 25 jun 2010, 22:50

steve-o je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Ne kampiram, svoje frustracije lijeci negdje drugo a ne ovdje recimo tamo u dijaspori i nemoj svegati ti da sudis koliki je ko patriota!
ti si skroz izgubljen covjece, pljuvat cu koga ja hocu. a bas me boli ako tebi to smeta..

ps: bola idi lijeci te komplekse svoje sto se tice dijaspore, nije ti to zdravo :lol:
Pa nemoj pljuvat covjeka koji radi nesto za ovu drzavu igra za nju !!!

Sta ti radis da mi je znati kad dodzes vamo, jel odes u prvu kafanu ,parkiras audia kojeg ce ti otplacivat i unuk i napijes se za cvaju i tamo kad se vratis pricas bio na odmoru u Turskoj i sl...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 25 jun 2010, 22:54

SemPer_fi je napisao/la:
steve-o je napisao/la:

Sta ti radis da mi je znati kad dodzes vamo, jel odes u prvu kafanu ,parkiras audia kojeg ce ti otplacivat i unuk i napijes se za cvaju i tamo kad se vratis pricas bio na odmoru u Turskoj i sl...

Niste nam dragi , sami ste to zasluzili,da vas sem majke i oca ne voli niko u Bosni...
Kakve ti gluposti pišeš? To se ne smije napisati za nekoga da nije kapacitet za reprezentacije? Što ti sastavljaš ekipu bez Muratovića? Hej, pa taj je više uradio za državu negoli ti sam, a ti si sebi dao za pravo da kažeš kako on ne može trčati, kako griješi, bla, bla, bla.

@Steve-o je samo napisao da Medunjanin nije za reprezenatacije. A, valjda si i ti to shvatio. Mada, ako su tebi dobri igrači koji samo stoje na terenu i potrče 2 metra, to je tvoja stvar. Naravno, ne moram ni pisati da dotični igra na poziciji na kojoj smo pokriveni više nego odlično: Miske, Pjana, Ibričić, pa čak i Štilić.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jun 2010, 22:57

SemPer_fi je napisao/la:
steve-o je napisao/la:

Niste nam dragi , sami ste to zasluzili,da vas sem majke i oca ne voli niko u Bosni...
nemoj bola da se blamiras ovdje, znaci samo vi mega/ultra patrioti iz BiH smijete kritkovati igrace!? slusaj beckhamu da ti kazem nesto, procitaj prvo sta sam ja napisao pa onda seruckaj kasnije!

ps: zao je i meni takvi poput tebe, mislim nije lahko zivjeti gdje covjek jedino ima u zivotu komplekse gdje mrzis raju iz inostranstva ;)

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 25 jun 2010, 23:00

Trenutno nije kapacitet za reprezentaciju kao sto ti kazes @ Bečki Kongres jer smo pokriveni na toj poziciji,a sigurno je vise dao za BiH neg doticni koji ga pljuje ... Muratovic je vec stariji tako da ni na njeg ne treba racunati,a nikad nisam reko da nije za reprezentaciju ako nista treba ga drzati na klupi radi njegovog iskustva,a narvno da je dao vise od mene za BiH pa on je poznatiji i svak ko slucajno pogleda na wikipediji ili na Transfermarket pise da je doticni BOsanac sto je dovoljno za promovisanje drzave,i ni jednog naseg reprezentativca nikad ama bas nikad nisam popljuvao ili uvrijedio .....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 25 jun 2010, 23:04

imam prijedlog ,neka dijaspora ostane tamo gdje je, i neka suti....kupite sebi jos koje gacice i carapice sa ljiljanima i uzivajte, a nas iskompleksirane ostavite na miru -MOLIM VAS(barem jedno ljeto)... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 25 jun 2010, 23:06

nemoj bola da se blamiras ovdje, znaci samo vi mega/ultra patrioti iz BiH smijete kritkovati igrace!? slusaj beckhamu da ti kazem nesto, procitaj prvo sta sam ja napisao pa onda seruckaj kasnije!

ps: zao je i meni takvi poput tebe, mislim nije lahko zivjeti gdje covjek jedino ima u zivotu komplekse gdje mrzis raju iz inostranstva ;)
hahaha tugo moja za tebe sam ULTRA/MEGA/GIGA kako god hoces jer sam ostao ovdje,otac mi je branio BiH dok si ti piskio u pelene,a mrzim svu amnestiju niste vi dobrodosli ovdje samo pravite nama probleme napijete se pa idete da dokazivate svoj patriotizam pa napadate gradzane druge nacinoalnosti a nama ostaje da s njima zivimo ostalih 365 dana u godini .....
Ja komleksa nemam sigurno , a u zivotu imam vise neg ti , kucu,vikendicu , auto i plus voli me moj komsiluk vole me moji sugradzani ;) ...

P.s.

Medunjanin je za tebe gospodin ustani kad ga budes spominjao ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jun 2010, 23:07

Ziku sada satro domaci-dijaspora.
Sta cemo sa repkom,svi dijasporci. :shock: Hocemo li i njima kompet tangica. :roll: Osim Sehica koji svejedno ne igra. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jun 2010, 23:10

SemPer_fi je napisao/la:

hahaha tugo moja za tebe sam ULTRA/MEGA/GIGA kako god hoces jer sam ostao ovdje,otac mi je branio BiH dok si ti piskio u pelene,a mrzim svu amnestiju niste vi dobrodosli ovdje samo pravite nama probleme napijete se pa idete da dokazivate svoj patriotizam pa napadate gradzane druge nacinoalnosti a nama ostaje da s njima zivimo ostalih 365 dana u godini .....
Ja komleksa nemam sigurno , a u zivotu imam vise neg ti , kucu,vikendicu , auto i plus voli me moj komsiluk vole me moji sugradzani ;) ...

P.s.

Medunjanin je za tebe gospodin ustani kad ga budes spominjao ...
jeftino vrijedjanje nepije vode kod mene decko. al' dobro je nek ti znas ko' sam ja i kakav je moj background.. a za ovo boldirano se mogu samo nasmijati :lol: , razmisljanje ti je pravo ono malo-gradjansko al' sta ces kad bole kompleksi ;)
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 25 jun 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 25 jun 2010, 23:11

harishp je napisao/la:Ziku sada satro domaci-dijaspora.
Sta cemo sa repkom,svi dijasporci. :shock: Hocemo li i njima kompet tangica. :roll: Osim Sehica koji svejedno ne igra. :lol:
moze , al tangice sa ljiljanima,,,,,da se zna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: igrali ovi ili oni na kraju ista prica.... :oops: :oops: :oops:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jun 2010, 23:16

jok bola, trebaju igrati samo domoljupci. out miske, pjana i ostali :lol:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 25 jun 2010, 23:20

steve-o je napisao/la:
Haj jadan reci posto si ti proso svijeta sta kokretno uradi za Bosnu???

jesi mozda koju bakljicu upalio????
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 25 jun 2010, 23:20

steve-o je napisao/la:
pssssst, ni jedne vishe .....idi obuci svoju svilenu pidzamu sa ljiljanima i na spavanje,i samo da znas Mile Kitic vishe nije u modi :lol: :lol: :lol: :lol:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 jun 2010, 23:21

ovaj bekam pravi bekan :roll:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jun 2010, 23:22

SemPer_fi je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Haj jadan reci posto si ti proso svijeta sta kokretno uradi za Bosnu???

jesi mozda koju bakljicu upalio????
nisam tip da se hvalim ko' najobicniji s.upak po forumima, ko' sto ti ocigledno radis ;)

neznalica: duhovit si nema sta :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jun 2010, 13:29

Niko vama nista ne prigovara tacnije i ne zanimate nikog al eto navodite vodu na svoj mlin kao nekom smetate.Ono sto pokusavam da ti obrazlozim da neko ko nema dodirnih tacaka sa ovom zemljom sudi o necijem patriotizmu a to ne rade ni ljudi koji su ovdje, u najmanju ruku je neukusno da ne kazem bezobrazno.
Ono se zove pljuvanje po nekom a ne kritike na racun lose igre.Ja imam utisak da ti je trebu j.e.b.o pa ga toliko mrzis kao on nije dostojan da igra za BiH .
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 jun 2010, 14:38

pile87 je napisao/la:Niko vama nista ne prigovara tacnije i ne zanimate nikog al eto navodite vodu na svoj mlin kao nekom smetate.Ono sto pokusavam da ti obrazlozim da neko ko nema dodirnih tacaka sa ovom zemljom sudi o necijem patriotizmu a to ne rade ni ljudi koji su ovdje, u najmanju ruku je neukusno da ne kazem bezobrazno.
Ono se zove pljuvanje po nekom a ne kritike na racun lose igre.Ja imam utisak da ti je trebu j.e.b.o pa ga toliko mrzis kao on nije dostojan da igra za BiH .
opet "vi" i "mi" :roll: ko je ko ovdje? a sto se tice mudonje, opet kazem imam pravo da ga kritikujem i to pravo cu naravno da iskoristim kad mi bude potrebno.. tu je ujedno i kraj ove smijesne diskusije sto se mene tice, a ti ako hoces nastavi po miloj volji.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 jun 2010, 16:13

harishp je napisao/la:Ziku sada satro domaci-dijaspora. Sta cemo sa repkom,svi dijasporci. :shock: Hocemo li i njima kompet tangica. :roll:
:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 26 jun 2010, 17:09

pile87 je napisao/la:Niko vama nista ne prigovara tacnije i ne zanimate nikog al eto navodite vodu na svoj mlin kao nekom smetate.Ono sto pokusavam da ti obrazlozim da neko ko nema dodirnih tacaka sa ovom zemljom sudi o necijem patriotizmu a to ne rade ni ljudi koji su ovdje, u najmanju ruku je neukusno da ne kazem bezobrazno.
Napraviću izuzetak pa se umiješati u ovu kontraproduktivnu diskusiju zato što imam jednu malu repliku na ovo obojeno iznad, a to je: "Ko je taj ko će presuditi ko ima, a ko nema dodirnih tačaka sa BiH?".

Po meni, jedna od dodirnih tačaka je samo to što ljudi dolaze na ovaj bosanski forum da čitaju i diskutuju o bosanskoj reprezentaciji koja ih nesumljivo veže za BiH. A druga, još bitnija tačka je i jezik. Npr. na ovom forumu ima dosta korisnika iz dijaspore koji njeguju svoj maternji jezik i poštuju pravopis. Za usporedbu se može navesti slijedeći post korisnika koji bi po nekoj logici trebao biti više Bosanac od Bosanaca iz dijaspore:
SemPer_fi je napisao/la:hahaha, tugo moja, za tebe sam ULTRA/MEGA/GIGA, kako god hoces, jer sam ostao ovdje,otac mi je branio BiH dok si ti piskio u pelene,a mrzim svu amnestiju. niste vi dobrodosli ovdje. samo pravite nama probleme. napijete se pa idete da dokazivate svoj patriotizam pa napadate gradzane druge nacinoalnosti, a nama ostaje da s njima zivimo ostalih 365 dana u godini .....
Ja kompleksa nemam sigurno , a u zivotu imam vise neg´ ti , kucu,vikendicu , auto i plus voli me moj komsiluk, vole me moji sugradzani ;) ...

P.s.

Medunjanin je za tebe gospodin. ustani kad ga budes spominjao ...
Mislim da je cijela ova diskusija i podjela na ove ili one nepotrebna. Tražimo zajedništvo od momaka u repki, a sami se dijelimo na razne grupacije kao navijači... :( Nisam za to.

I na kraju, nadam se da će mod./adm. (ili ko već...) izbrisati ove postove koji nemaju veze sa temom Harisa M., pa tako i ovaj moj jer bez veze samo spammujemo temu... Lično želim da Haris pređe u bilo koji klub gdje će imati bolju minutažu i doći u bolju formu nego što je trenutno slučaj. Od toga repka može samo da profitira (ukoliko bude ponovo pozvan), a to je najvažnije.

P.S. Kako je to @harishp rekao, i većina igrača u našoj reprezentaciji su dijaspora. Još jedan argument zašto bilo kakva podjela (a pogotovo uvrede) nema(ju) smisla...
Definitions belong to the definers, not the defined

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.