Ali Kingsi, uzese jos jednog centra i krilnog centra

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I ja sam misljenja da su dobro prosli jer Ibaka stagnira odnosno nazaduje plus ga cesto ignorisu u napadu a ima velika primanja. Nije svako Gilbert da baca pare.dscile je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini koji smatra da je OKC bolje prosao u ovom trejdu sa Orlandom..
Ali Kingsi, uzese jos jednog centra i krilnog centra![]()
Nisi jedini,pisao ja na temi Orlando,ne da je bolje prosao nego je Orlando nategnut bas onako kvalitetnodscile je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini koji smatra da je OKC bolje prosao u ovom trejdu sa Orlandom..
Normalno da stagnira kad je igrao sa 2 superstara koji moraju opaliti 40 šuteva prosječno. Kad god je jedan falio on je pokazao šta zna. Ima će više slobode i očekujem ga na nekih 17pts. 10rvs i oko 3blsadriano_leite je napisao/la:I ja sam misljenja da su dobro prosli jer Ibaka stagnira odnosno nazaduje plus ga cesto ignorisu u napadu a ima velika primanja. Nije svako Gilbert da baca pare.dscile je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini koji smatra da je OKC bolje prosao u ovom trejdu sa Orlandom..
Ali Kingsi, uzese jos jednog centra i krilnog centra [emoji38]
Ima vremena i za to ne briniBIHfan je napisao/la:Katastrofalni dani za biti navijac Bullsa. Koji raspad sistema, bez ikakvog plana, iceg.
Da su Butlera za kikiriki trejdali kupio bi kartu za Chicago i naso kucu paxa i gara i posro im se pored kapije.
Pa Oladipu i ne treba bolja uloga.. Bice starter i dobice svojih 10+ plus poena po utakmici, njemu odlicno, njima odlicno.Tracy3McGrady je napisao/la:Normalno da stagnira kad je igrao sa 2 superstara koji moraju opaliti 40 šuteva prosječno. Kad god je jedan falio on je pokazao šta zna. Ima će više slobode i očekujem ga na nekih 17pts. 10rvs i oko 3blsadriano_leite je napisao/la:I ja sam misljenja da su dobro prosli jer Ibaka stagnira odnosno nazaduje plus ga cesto ignorisu u napadu a ima velika primanja. Nije svako Gilbert da baca pare.dscile je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini koji smatra da je OKC bolje prosao u ovom trejdu sa Orlandom..
Ali Kingsi, uzese jos jednog centra i krilnog centra [emoji38]
1 na 1 smo dobili boljeg igrača. Oladipo neće imati bolju ulogu od Diona ako KD ostane
Slazem se da se ne zna gdje ide fransiza, ali Butler za Lavinea i Dunna uopste ne bi bio los deal.BIHfan je napisao/la:Katastrofalni dani za biti navijac Bullsa. Koji raspad sistema, bez ikakvog plana, iceg.
Da su Butlera za kikiriki trejdali kupio bi kartu za Chicago i naso kucu paxa i gara i posro im se pored kapije.
Dobro je Durantu, Lebron je pokazao sta trebas uraditi da bi dosao do prvog prstena..bugojanac1234 je napisao/la:ja ne razumijem kome je zanimljiva kosarka da se sav kvalitet lige strpa u 3 ekipe lige ?
cuj najbolje durant u SAS ili GSW..kome je to dobro majke vam eto ?
Scof1eld je napisao/la:Dobro je Durantu, Lebron je pokazao sta trebas uraditi da bi dosao do prvog prstena..bugojanac1234 je napisao/la:ja ne razumijem kome je zanimljiva kosarka da se sav kvalitet lige strpa u 3 ekipe lige ?
Pa dobro Nezalaganju, epiju i njihovim poklonicimabugojanac1234 je napisao/la:ja ne razumijem kome je zanimljiva kosarka da se sav kvalitet lige strpa u 3 ekipe lige ?
Scof1eld je napisao/la:Dobro je Durantu, Lebron je pokazao sta trebas uraditi da bi dosao do prvog prstena..bugojanac1234 je napisao/la:ja ne razumijem kome je zanimljiva kosarka da se sav kvalitet lige strpa u 3 ekipe lige ?
A, odakle to da ce bilo gdje ici? Glasine neke ozbiljnije?Sarmelino je napisao/la:Bas jebote, nadam se da nije takva debilcina i da ima imalo ponosa da ne ide u GSW ili Spurse.Valjda mu je zanimljivije pravit svoj legacy.
Sarmelino je napisao/la:Bas jebote, nadam se da nije takva debilcina i da ima imalo ponosa da ne ide u GSW ili Spurse.Valjda mu je zanimljivije pravit svoj legacy.
ne bih imao nista protiv tog rasspleta, ali znajući kakve gluposti danny radi vec petu sezonu onda je to samo sanak pustiBernardBarnjak je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Bas jebote, nadam se da nije takva debilcina i da ima imalo ponosa da ne ide u GSW ili Spurse.Valjda mu je zanimljivije pravit svoj legacy.
Nek' dodje u Boston. Jeste da ne bi mogao nositi svoj broj ali mislim da bi ga baneri itekako motivisali.
Ovog ljeta ipak NE.Sarmelino je napisao/la:Ima vremena i za to ne briniBIHfan je napisao/la:Katastrofalni dani za biti navijac Bullsa. Koji raspad sistema, bez ikakvog plana, iceg.
Nisi, totalna kradja, samo sad nemaju pravog shotblockera al' Adams ce biti jos boljidscile je napisao/la:Izgleda da sam ja jedini koji smatra da je OKC bolje prosao u ovom trejdu sa Orlandom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.