btw. jopa druze

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozda je ovo i znak da im je rekao da ide??Epidaurus je napisao/la:Ok, ljudi dali Ibaku za Oladipa, Ilyasovu i prava na Sabonisa Jr. Durant je lud ako ne ode.
Ako on ne ode Russ sigurno odlazi sljedeće. Oladipa doveli da se tuče s Russom za loptu.Epidaurus je napisao/la:Ok, ljudi dali Ibaku za Oladipa, Ilyasovu i prava na Sabonisa Jr. Durant je lud ako ne ode.
A ja cu im igrati odbranu uz Adamsa.IlCapitano je napisao/la:Odličan potez OKC-a. Dipo će biti legitimna dvojka umjesto Robersona i stretch 4 u Ilyasovi.
Znaci ljudi daju skoro perfektnog igraca za strech kosarku i koji je odradio odlicnu rolu u ovom PO za igraca koji je beskoristan bez lopte, Ilyasovu koji mene cuvat ne moze i Domantasa koji ce im novi Collinson bit. Ne mogu da vjerujem stvarno.Kawhi je napisao/la:Ako on ne ode Russ sigurno odlazi sljedeće. Oladipa doveli da se tuče s Russom za loptu.Epidaurus je napisao/la:Ok, ljudi dali Ibaku za Oladipa, Ilyasovu i prava na Sabonisa Jr. Durant je lud ako ne ode.Boston i Portland čekaju Duranta.
Igrat će je Durant protiv ozbiljnih ekipa kao i Playoffu ove godine.NEZALAGANJE je napisao/la:A ja cu im igrati odbranu uz Adamsa.IlCapitano je napisao/la:Odličan potez OKC-a. Dipo će biti legitimna dvojka umjesto Robersona i stretch 4 u Ilyasovi.
Dubsi i Spursi će samo zbog FOa još deceniju vladati zapadom.Epidaurus je napisao/la:Znaci ljudi daju skoro perfektnog igraca za strech kosarku i koji je odradio odlicnu rolu u ovom PO za igraca koji je beskoristan bez lopte, Ilyasovu koji mene cuvat ne moze i Domantasa koji ce im novi Collinson bit. Ne mogu da vjerujem stvarno.Kawhi je napisao/la:Ako on ne ode Russ sigurno odlazi sljedeće. Oladipa doveli da se tuče s Russom za loptu.Epidaurus je napisao/la:Ok, ljudi dali Ibaku za Oladipa, Ilyasovu i prava na Sabonisa Jr. Durant je lud ako ne ode.Boston i Portland čekaju Duranta.
A Oladipo će biti koristan bez lopte.IlCapitano je napisao/la:Igrat će je Durant protiv ozbiljnih ekipa kao i Playoffu ove godine.NEZALAGANJE je napisao/la:A ja cu im igrati odbranu uz Adamsa.IlCapitano je napisao/la:Odličan potez OKC-a. Dipo će biti legitimna dvojka umjesto Robersona i stretch 4 u Ilyasovi.
[Aldridge] FWIW, told strongly in the last 2 minutes there is “no chance” of a Bulls-Wolves trade involving Jimmy Butler.IlCapitano je napisao/la: Discussion between the Bulls and Wolves have reached an advanced stage, **** say, with a real chance now for a Thibodeau/Butler reunion
Korisniji od Robersona svakako, a mlad je itekako da popravi šut.Kawhi je napisao/la: A Oladipo će biti koristan bez lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.