FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Cijene sezonskih ako ne budu skuplje, jeftinije neće sigurno.
niko?fucku je napisao/la:Vozdra raja, zanima me ovo ramazansko snizenje u fanshopu, tacnije oni dresovi za djecu. Na stranici pise bordo dres 40 a bijeli 25km. Koja je razlika? Ako je taj bordo kao i onaj za odrasle radije bi kupio neku majicu za dijete, ako je ima naravno?
Mislim da je taj od 40 identican proslogodisnjem takmicarskom dresu.
Dok je taj od 25 ona neka varijacija kao dresa za djecu, sto su je pravili na polusezoni. Nesto izmedju majice i dresa.
Dok je taj od 25 ona neka varijacija kao dresa za djecu, sto su je pravili na polusezoni. Nesto izmedju majice i dresa.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Cekaj da izadjem iz hale pa cu ti vidjetfucku je napisao/la:niko?fucku je napisao/la:Vozdra raja, zanima me ovo ramazansko snizenje u fanshopu, tacnije oni dresovi za djecu. Na stranici pise bordo dres 40 a bijeli 25km. Koja je razlika? Ako je taj bordo kao i onaj za odrasle radije bi kupio neku majicu za dijete, ako je ima naravno?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
hvala. znaci kupujem bijelu majicu!AdiFKS je napisao/la:Mislim da je taj od 40 identican proslogodisnjem takmicarskom dresu.

i da, ako je od 1.7. NIKE, da li ce odmah u fanshopu bit i NIKE djecijih artikala da sacekam sa kupovinom?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako nas je Đidić odbio zato što nas ne može, onda da mu reknemo koju prigodnu kad bude dolaziomiky_hz je napisao/la: Nije Hurtic odbio Dzidica,koliko god imali ovakvo ili onako mišljenje o Hurticu ipak nije tolika "neznalica" da kaže da mu netreba takav igrač.Kontakt je bio sa Aldinom i trebao je doći ,na kraju se zahvalio i rekao da ide u Slobodu,istina na početku je bilo hoće neće,ali je dogovor bio postignut ali čovjek je odlučio na kraju da ide u Tuzlu,zahvalio se našim a mi do dan danas ne nadjosmo stopera.

A ako je zbog one priče da su oni debili vršili pritisak na njega da ne dođe ovde, onda da poželim Šekiju Adiloviću da se što lakše obračuna sa bagrom i odvede zenički ponos na pravi put - NK Čelik 1945

Mada je najrealnija priča koju je on sam ispričao, mi se nećkali, valjda čekali i onog Brazilca, Husić bio konkretan i to je to. Al' da mi je on bio najveća želja ovaj prelazni rok, jeste.
Evo, gura seMokes je napisao/la: Pa gdje si ti lutko, nema te k'o trofeja na Grbavici![]()
Nek' si se vratio. Jos @Totti i svi smo na okupu. U pravu si, dosta trolova je okupiralo temi, pa se nema nista za procitati

Uzvraćam poyyovebelosevic28 je napisao/la:Poyy braco, posebno za BSV, odbjeglog brata koji se ukaza kao Gospa u Medjugorju.
O administraciji necu palamuditi, ispricane sve price. Sto se prelaznog roka tice, po meni dobro odradjen. Jedino zalim za Dzidicem, jer su nasi cekali Edsona, ovom dosadilo i zavrsi u Slobodi. Nadam se ostanku Benka, i uz jednog stopera, ova ekipa ima potencijal da se ravnopravno bori za titulu...
Stivi Dzi, a Krupi?!

Ma Ćetković će biti pravo pojačanje, vjeruj bratu. Znaš da smo se ja i ti vazda slagali, dotle da su nas neki dušmani bili počeli prozivati za nastranostuNbx je napisao/la:@BSV
Pročitah ja post u fullu i, to je to, suma sumarum. Tačno mi je mrsko bilo kilometarski post pisat, tako da ovaj potpisujem. Samo me zanima otkud toliki optimizam po pitanju Ćetkovića?Meni nit smrdi nit miriše, molim Boga da se ne desi novi Emerson (ako ne uhvati formu).
Btw, baš te spominjemo neku noć @Beli, @Totti i ja. Totti je dobio kartu u jednom smijeru... Al' vratićemo brata, trenutno ga malo smirujemo.

1946
Pa i jeste nastrani gotivite Amera opsesivno 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ljepotani

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Đe'š na projekta
Gledma neki dan izvještaje redom iz ove sezone, pa naletih na one topovske udarce u Banjaluci
U dilemi sam da li su mi jače po živcima igrali njegovi šutevi ili Nermina Bilbije

Gledma neki dan izvještaje redom iz ove sezone, pa naletih na one topovske udarce u Banjaluci

U dilemi sam da li su mi jače po živcima igrali njegovi šutevi ili Nermina Bilbije
1946
Čuj u BLu tu je i dobar bio, dobri moj kako si propustio one šuteve protiv Mladsost iz yebenog Doboja 
Bilbija je imao svojih momenata i pozitivnih mora se priznat.

Bilbija je imao svojih momenata i pozitivnih mora se priznat.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Oni iz DK ostaju k'o legende, njih se nemam šta prisjećati 
A Nerminu **** znate koga ako ništa za onaj gol i proslavu u Mostaru

1946
E nije više s njom nećeš vjerovat, možemo samo **** u praznoBitiSrcemVezan je napisao/la:Oni iz DK ostaju k'o legende, njih se nemam šta prisjećati

Bolje ti je da cekasfucku je napisao/la:Vozdra raja, zanima me ovo ramazansko snizenje u fanshopu, tacnije oni dresovi za djecu. Na stranici pise bordo dres 40 a bijeli 25km. Koja je razlika? Ako je taj bordo kao i onaj za odrasle radije bi kupio neku majicu za dijete, ako je ima naravno?

- Evolution87
- Kontakt:
Bordo bijela planeta!!! 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Doso je Novakovic jucer ,da ne mislite da sam slagao,valjda ce danas predstaviti https://youtu.be/1vqJNiHOu1U
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Komsije, stigaao vam je novakovic.
EDIT: Eto Majkl me je preduhitrio.
EDIT: Eto Majkl me je preduhitrio.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Samo provjereno,moja deviza
A i bude pjesma uvijek prije 

ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amazon [Bot], Amidzaa, Anex, BeHighirly, Beli98, bhfanatic14, boki86, bordospartanac, Bosniacum Lilium, Confiance, Direktorcic, Dobrinja12345, egocentrik, Fudo, Gomis99, Haksss, hazarder, Hazre, iliyaa8, insimadop, James1987, johntravolta123, JuricaSpindl, karama10, Lavcina, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MokraKifla, Morgen19, napoleon72, Posejdon, Proximic, rimljanin90, StevieG8, stokastoka23, tajsamja, Taree, zagorski, zemuntrg i 485 gostiju.