Moderator/ica: rio_Ferdy88
Al' fakat. Ni meni nije jasno ovo.Raonffa je napisao/la:Po ovoj slici gore ja bih prije rekao da je Tuka drugi
Ašćare je noga od ovog crnje prva kroz cilj prošla...moustapha je napisao/la:Al' fakat. Ni meni nije jasno ovo.Raonffa je napisao/la:Po ovoj slici gore ja bih prije rekao da je Tuka drugi
Mozda se gleda glavaRaonffa je napisao/la:Ašćare je noga od ovog crnje prva kroz cilj prošla...moustapha je napisao/la:Al' fakat. Ni meni nije jasno ovo.Raonffa je napisao/la:Po ovoj slici gore ja bih prije rekao da je Tuka drugi
Rokoko87 je napisao/la:Novi prvak Balkana!
1:47.70filip13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Novi prvak Balkana!
koji rezultat?
Rokoko87 je napisao/la:1:47.70filip13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Novi prvak Balkana!
koji rezultat?
RZ88Adnan je napisao/la:jel istina da za Bajram Tuka trći na Evropskom?
Valjda 2. I 3.7filip13 je napisao/la:RZ88Adnan je napisao/la:jel istina da za Bajram Tuka trći na Evropskom?
kad pocinje evropsko?
6.7. pocinje EP, a Amel trci 7.(kvale) 8.(polufinale) i 10.tog(finale)RZ88Adnan je napisao/la:Valjda 2. I 3.7filip13 je napisao/la:RZ88Adnan je napisao/la:jel istina da za Bajram Tuka trći na Evropskom?
kad pocinje evropsko?
6.7. pocinje EP, a Amel trci 7.(kvale) 8.(polufinale) i 10.tog(finale)[/quote]firefirefirely je napisao/la:Valjda 2. I 3.7filip13 je napisao/la:RZ88Adnan je napisao/la:jel istina da za Bajram Tuka trći na Evropskom?
kad pocinje evropsko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.