Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
amazon
-
Kontakt:
TikTak je napisao/la:Ja sam tek sad vidio da Grk nije na pripremama. Je li stvarno nema pasos ili se neko zajebava?
Ma Cenan je prelud

Usao u drzavu neko mu dao punomoc

Kazu prikljucit se pred prvenstvo

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
Rooney88
-
Kontakt:
Jel ovo znaci da Lendric ide? Moje informacije govore da ostaje 100% ali ona ne kontam transfer Nikolica.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
krajina87
-
Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Jel ovo znaci da Lendric ide? Moje informacije govore da ostaje 100% ali ona ne kontam transfer Nikolica.
Lendric ostaje.
Stevo je igrac koji ce sjediti na klupi, i ulaziti zadnjih 20tak minuta kada ganjamo rezultat.
-
samoplavi
-
Kontakt:
osgood je napisao/la:Preozbiljno vi forum shvatate ljudi

meni licno nikad ljudi nisu bili jasni koji neciju uvredu na forumu shvataju preozbiljno i previse licno

pišete i prepirete se oko kluba kao da ste na kraju vi ti koji odlučujete, kao da se vaš glas broji za dovođenje nekih igrača ili trenera. izvinite, ali je meni to glupost. polako ljudovi, ovo je samo forum, mi smo samo navijači, punimo kasu kluba ali u konačnici ni za šta se ne pitamo i zato malo lakše jedni prema drugima bar na forumu...
I da, šta vam znači u pravom životu, na kraju krajeva, ako neko nekom spusti na forumu ili slično?

Yebo nas, problem je sto kod nas u klubu preozbiljno to shvataju. Forumi i komentari na sluzbenom facebooku su im mjerilo svega. Samo da sve ovo izdobri, rumenko iz civcije je mila majka za ove nase sto vode brigu oko transfer politike.
-
zeljoooooooooo
Postao/la zeljoooooooooo » 23 jun 2016, 16:17
Neopisivo mi je drago za Stevu! Uz Lendrića, definitnivno sada imamo najjači napad lige.
Koliko vidim, slažu se kockice i pretpostavljam da će biti još najviše 2 odlaska i 1 dolazak, i to bi trebalo biti to.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Dino Bevab je super igrac. Odlicno pojacanje za Zeljeznicar, ako se nastavi razvijati potencionalni reprezentativac.
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 23 jun 2016, 17:03
Ti jedno onaj ultras drugo. Kome vjerovati? Vidjet cemo sta ce Dino kod nas pokazati i onda cemo ocjenu dati.
-
zeljoooooooooo
Postao/la zeljoooooooooo » 23 jun 2016, 17:22
Po meni, dosta tu ima i do trenera. Kako će pripremiti i motivisati igrače.
Imaš evo kod nas recimo igraće koji su u svojim karijerama prošlo mnogo toga (Bekrić, Nikolić),
i sada je na treneru kako će ih motivisati i spremiti da i u našim redovima pokažu kvalitet, a imaju ga.
Isto tako i sa tim Dinom...
-
Alipasino
-
Kontakt:
Sta smo mi centar za rehebilitaciju centar za dizanje iz mrtvih polumrtvih bio nekad dobar bio potencijal bio talenat bio nekad Zeljo sampion jel il nije jest Muberemi e pa nije vise a ni ove godine nece.Mozda dogodine more bit a i nemora.
-
amazon
-
Kontakt:
Cenan jadan ni kriv, ni duzan ce na kraju biti kriv za losu transfer politiku. Pa nisu ga postavili da skautira, sta ce on skautirat imao karijeru 4,5 godine

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
Signore
-
Kontakt:
Nije Bevab los, bio je standardan u Zagrebu, mada je taj Zagreb ispao iz lige. Ne moze se reci da ce biti neki ekstra igrac, jer vec ima 23 godine i igrao bi u najmanju ruku u Austriji, a ne u BiH ako ce vec postati igrac. Prije bih rekao da ce se uklopiti u prosjek ekipe nego sto ce se izdvajati, mada bih bio sretan da grijesim. U svakom slucaju mislim da nece raditi neke greske koje ce Zelju skupo kostati.
-
AzaKamikaza
-
Kontakt:
Postao/la AzaKamikaza » 23 jun 2016, 20:09
Još štopera dovesti i transfer rok je fenomenalan.
Na svim pozicijama imamo zdravu konkurenciju, uz dobre pripreme,u što ne sumnjam,krećemo po duplu

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
-
perodeformero
-
Kontakt:
Postao/la perodeformero » 23 jun 2016, 20:14
amazon je napisao/la:Cenan jadan ni kriv, ni duzan ce na kraju biti kriv za losu transfer politiku. Pa nisu ga postavili da skautira, sta ce on skautirat imao karijeru 4,5 godine

Završio karijeru u 25-toj, a godinama nije otisao na utakmicu

-
amazon
-
Kontakt:
perodeformero je napisao/la:amazon je napisao/la:Cenan jadan ni kriv, ni duzan ce na kraju biti kriv za losu transfer politiku. Pa nisu ga postavili da skautira, sta ce on skautirat imao karijeru 4,5 godine

Završio karijeru u 25-toj, a godinama nije otisao na utakmicu

Ma kakav on i fudbal. Jedino da se druzi s menadžerima, igračima, ali da se razumije, nidje veze.
-
Hrasno1921
-
Kontakt:
Postao/la Hrasno1921 » 23 jun 2016, 20:58
Allaha mi ja prezadovoljan i Bevabom i Nikolicem, Bevab perspektivan, odlican centarsut ima, a Nikolic dobar za zadnnjih 15 tak 20 tak minuta da ganja rezultat, iskusan golgeter, jos jedan ultra mega giga veznjak i alajhmanet Safija ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
amazon
-
Kontakt:
Za Bevaba sam mislio da je imao povredu misica ili ligamenata, nisam nikako znao da je imao lom noge. Samo uzmimo primjer Zolotica i sve ce nam biti jasno. Ali da je Bevab bio dobar igrac, itekako jeste.
-
dzabula
-
Kontakt:
Hrasno1921 je napisao/la:Allaha mi ja prezadovoljan i Bevabom i Nikolicem, Bevab perspektivan, odlican centarsut ima, a Nikolic dobar za zadnnjih 15 tak 20 tak minuta da ganja rezultat, iskusan golgeter, jos jedan ultra mega giga veznjak i alajhmanet Safija ...
Evo ga,prije 21 sat.Bravo
-
nellic07
-
Kontakt:
Signore je napisao/la:Nije Bevab los, bio je standardan u Zagrebu, mada je taj Zagreb ispao iz lige. Ne moze se reci da ce biti neki ekstra igrac, jer vec ima 23 godine i igrao bi u najmanju ruku u Austriji, a ne u BiH ako ce vec postati igrac. Prije bih rekao da ce se uklopiti u prosjek ekipe nego sto ce se izdvajati, mada bih bio sretan da grijesim. U svakom slucaju mislim da nece raditi neke greske koje ce Zelju skupo kostati.
Zagreb jest ispao iz HNL-a,ali ta liga je značajno ispred naše.Zagreb bi se kod nas borio za prvaka.Bevab je strašno pojačanje.
-
briga
-
Kontakt:
Hrasno1921 je napisao/la:Allaha mi ja prezadovoljan i Bevabom i Nikolicem, Bevab perspektivan, odlican centarsut ima, a Nikolic dobar za zadnnjih 15 tak 20 tak minuta da ganja rezultat, iskusan golgeter, jos jedan ultra mega giga veznjak i alajhmanet Safija ...
Moram se ustinuti.

Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
-
samoplavi
-
Kontakt:
nellic07 je napisao/la:Signore je napisao/la:Nije Bevab los, bio je standardan u Zagrebu, mada je taj Zagreb ispao iz lige. Ne moze se reci da ce biti neki ekstra igrac, jer vec ima 23 godine i igrao bi u najmanju ruku u Austriji, a ne u BiH ako ce vec postati igrac. Prije bih rekao da ce se uklopiti u prosjek ekipe nego sto ce se izdvajati, mada bih bio sretan da grijesim. U svakom slucaju mislim da nece raditi neke greske koje ce Zelju skupo kostati.
Zagreb jest ispao iz HNL-a,ali ta liga je značajno ispred naše.Zagreb bi se kod nas borio za prvaka.Bevab je strašno pojačanje.
Zagreb bi se borio za prvaka? Sta ti pratis pasa? Hajduk u nasoj ligi ne bi bio medju tri, a Zagreb ispao u 8. kolu. Kako mrzim ovo potcjenjivanje nase lige.