2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2016/17 NBA Off-season
Indiana se fino pojacava
U sustini, Netsi ce i sledece godine ispostovati Boston za pikClutch je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 1m1 minute ago
Brooklyn has traded forward Thad Young to the Indiana Pacers for the 20th pick and a future 2nd rounder, league **** tell @TheVertical.

Kakva je sledeca klasa, je li bolja od ove

Po ovim prvim najavama i po nekim utakmicama na proslogodisnjem U19 SP gdje su Amerima ekipu cinili igraci koji ce izaci na slijedeci draft, ta generacija bi mogla biti ne jaca od ove sadasnje klase nego historijski jaka cak. Ne mora to na kraju nista znaciti jer se i 2014. najavljvala kao historijska pa proslogodisnja ispade bolja od nje, bar zasad.dscile je napisao/la:U sustini, Netsi ce i sledece godine ispostovati Boston za pikClutch je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 1m1 minute ago
Brooklyn has traded forward Thad Young to the Indiana Pacers for the 20th pick and a future 2nd rounder, league **** tell @TheVertical.![]()
Josh Jackson, Harry Giles, Jayson Tatum, Lorenzo Ball su neki ovao na prvu koji bi mogli biti posebni. Meni je licno tu favorit Tatum jer tako profiliranog, a tako maldog strijelca dugo nisam vidio. TMac/Kobe/Durant tip igraca otprilike. Oko Jacksona ovog se puno prica jer je zastrasujuc atleta (bukvalno), a ima solidne fundamente. Uglavnom puno jaca generacija ce biti.
Po pricama, dosta dostaaa jaca..dscile je napisao/la:U sustini, Netsi ce i sledece godine ispostovati Boston za pikClutch je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 1m1 minute ago
Brooklyn has traded forward Thad Young to the Indiana Pacers for the 20th pick and a future 2nd rounder, league **** tell @TheVertical.![]()
Ova klasa je dosta duboka (jedna od dubljih ikad mislim) i vjerujem da ce veliki broj igraca s ovog drafta napraviti solidne NBA karijere ali prakticno samo u prva 2 igraca imas superstar potencijal, tako da ste vi tu bas momacki ispusili.dscile je napisao/la:U sustini, Netsi ce i sledece godine ispostovati Boston za pikClutch je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 1m1 minute ago

Iduca klasa se cini da ima dosta vise talenta u samom vrhu, ali rano je jos uvijek za neke ozbiljnije prognoze. U ovo vrijeme prosle godine Labissiere je vazio za top 3 picka tako da valja pricekat.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Phil Jackson told Derrick Rose after trading for him that the Knicks are going after Kevin Durant now. (NYDN)
The Celtics and Bucks are discussing a trade that would involve Khris Middleton and Greg Monroe heading to Boston. (via @GeryWoelfel)
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Zna li neko koliko je realno da nagovore Duranta da predje?JHam je napisao/la:Phil Jackson told Derrick Rose after trading for him that the Knicks are going after Kevin Durant now. (NYDN)
Melo i Durant

Ne svidja mi se ovo nikako sta ce nam polovnjaci....JHam je napisao/la:The Celtics and Bucks are discussing a trade that would involve Khris Middleton and Greg Monroe heading to Boston. (via @GeryWoelfel)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Valjda je Melo shvatio ovih godina da ako zeli titulu mora biti druga violinaBijelaCokolada je napisao/la:Zna li neko koliko je realno da nagovore Duranta da predje?JHam je napisao/la:Phil Jackson told Derrick Rose after trading for him that the Knicks are going after Kevin Durant now. (NYDN)
Melo i Durant

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Melo nikad neće uzeti prsten
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta misliš da li Durant ima veće šanse da osvoji naslov sa 32-godišnjim Melom i truplom Derricka Rosea, ili sa Westbrookom koji je tek ušao u prajm ove sezone?BijelaCokolada je napisao/la:Zna li neko koliko je realno da nagovore Duranta da predje?JHam je napisao/la:Phil Jackson told Derrick Rose after trading for him that the Knicks are going after Kevin Durant now. (NYDN)
Melo i Durant

Mislim da će Durant, ako već planira mijenjati tim, otići u GSW ili Spurse, jer samo u ta dva tima ima veće šanse za naslov nego u OKC. Mada mislim da neće nigdje.
Meni bas suprotno.. apsolutno mi se svidja moguca akvizicija Middletona. On bi se odlicno uklopio u ekipu i donio bi poboljsanje u sutu za tri.emir18 je napisao/la:Ne svidja mi se ovo nikako sta ce nam polovnjaci....JHam je napisao/la:The Celtics and Bucks are discussing a trade that would involve Khris Middleton and Greg Monroe heading to Boston. (via @GeryWoelfel)
Monroe i ne bas, prvenstveno zbog defanzive.. ali nije nista losiji od onih koji su uzimali minute na centru, tipa Sully i Zeller.
Sve zavisi sta bi im dali uz treci pik.. ali ja bih generalno bio zadovoljan ako bi ova dvojica dosla.
@MarcJSpearsESPN The Thunder is shopping big man Serge Ibaka on this draft day, a **** said.
#SuningOUT
Solidni igraci,ali nista vise od toga,popuniti ce Sc sto se moze jednom staru Max dati,sad pitanje kakve su nam ambicije.dscile je napisao/la:Meni bas suprotno.. apsolutno mi se svidja moguca akvizicija Middletona. On bi se odlicno uklopio u ekipu i donio bi poboljsanje u sutu za tri.emir18 je napisao/la:Ne svidja mi se ovo nikako sta ce nam polovnjaci....JHam je napisao/la:The Celtics and Bucks are discussing a trade that would involve Khris Middleton and Greg Monroe heading to Boston. (via @GeryWoelfel)
Monroe i ne bas, prvenstveno zbog defanzive.. ali nije nista losiji od onih koji su uzimali minute na centru, tipa Sully i Zeller.
Sve zavisi sta bi im dali uz treci pik.. Ali ja bih generalno bio zadovoljan ako bi ova dvojica dosla
Vjerovatno idu svi pikovi sa ovog drafta Bradly/Crowder
Jer tesko da ce sta manje buksi zahtjevati.
Bolje dati pick za Okafora i igraca bekog.pa ganjati Stara al eto...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
KD i RW im očigledno rekli šta trebaju raditi da njih 2 ostanu. Po meni glupo razyebavanje corea ekipe. Jedino ako ne uzmu nekog igrača tipa Klaya koji igra 2, zabija trice, yebe u odbrani i ne treba mu lopta.Jericho je napisao/la:@MarcJSpearsESPN The Thunder is shopping big man Serge Ibaka on this draft day, a **** said.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je alternativa i za vas i za nas jer Middleton nije za trade ali Monroe jeste i to uveliko. Cilj je samo da ode i cijena je mala (kasni pick prve runde).
Samim tim ako Boston prihvati Monroea ili neko drugi onda moze Middleton
Ali sam Middleton bez Monroea mislim da nije cilj nikako ali se eto on dosta svidja Bostonu pa je red da se malo i druga strana zrtvuje i prihvati jednog igraca kojeg Bucksi ne zele u ekipi naredne godine.
+Middleton po novom capu ima super ugovor.
Samim tim ako Boston prihvati Monroea ili neko drugi onda moze Middleton

Ali sam Middleton bez Monroea mislim da nije cilj nikako ali se eto on dosta svidja Bostonu pa je red da se malo i druga strana zrtvuje i prihvati jednog igraca kojeg Bucksi ne zele u ekipi naredne godine.
+Middleton po novom capu ima super ugovor.
The Oklahoma City Thunder are interested in Jimmy Butler, per @royceyoung.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Steta sto nemaju nista za ponuditi za njega, bila bi to strasna ekipa.JHam je napisao/la:The Oklahoma City Thunder are interested in Jimmy Butler, per @royceyoung.
Pa nije bas da nemaju, mozda neki 3 team trade, ili ce Bullsima biti dovoljno da dobiju Ibaku i recimo onog Payne-a ili kako se vec zove, svakako im sad fali PG...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.