Bravo miki i gastone, nazalost nisam zadnjih dana aktivan bio na pdf-u, samo tvoja analiza za ovu prvu gastone, onako kad sam citao doslo bi mi da igram na ove druge sto su i dosli, jer nije nikad dobro vaditi nekoga iz vanago

(Sto reko jedan moj pajdo, kad je Stuttgart ispo, drago mi je da su ispali, dosta sam ih ja spasavo

) i onda vidim tip 1 pa mi cudno bilo, ali eto nekad nas vara i ne odigra se logicno pa taman i na vecu kvotu.
Evo malo od mene bejzbola nekog za veceras pa da vidim prolaznost:
Cincinnati Reds - San Diego Padres 1 @1.96
Atlanta Braves - New York Mets U 8.50 @1.87
Los Angeles Angels - Oakland Athletics 1 @1.68
Miami Marlins - Chicago Cubs 1 @2.45 ili probati Marlins +1.5 ili +2.5 hendikep po nizoj kvoti, ko nije jajara.
Under 7.5 @1.85 isto fina opcija.
Obrazlozenje, onako iz stomaka, nesto me vuce na Cincinnati, kvota je padala, 2 inace losija tima, s tim da je Padres malo gori, vrijednost je na prvima. New York Mets dobro se brani i ne zabija puno, ako povedu sigurno ce dobro bacati, a nije ni Atlanta neka da napravi puno runova. Protiv Oaklanda jer uzasni su, Angels se malo dize u zadnje vrijeme, ovo bi igro cisto na formu.
Cubs se isto malo pocinje zahebavati, a Marlinsi su jaka ekipa, ocekujem tvrdju tekmu i moguce podsklizavanje Cubsa protiv ekipe u dobroj formi.