Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jopaa7
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la jopaa7 » 22 jun 2016, 19:58

jopaa7 je napisao/la:Mađarska - Portugal / hendikep kornera +2,5 2 @1,50 wwin
Znaci da ce Portugal imati barem 3 kornera vise.
U prve dvije tekme su imali:
Portugal 11 - 2 Island
Portugal 10 - 0 Austrija
Ovo mi se cini dosta sigurno i vjerujem u prolaz. U obje tekme su dominirali i imali puno vise kornera nego protivnik. Veceras ocekujem takoder jednu dominaciju a uz malo srece i pobjedu :D Tako da ne ocekujem da Mađarska ima nesto puno kornera, a Portugal ako bude imao 8-9 sigurno bi trebalo biti dosta da ovo prode.
Neke pobjede se nebi usudio prognozirat jer svega je vec bilo na prvenstvu :lol:
9:3 u kornerima cini mi se :thumbup:

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 22 jun 2016, 20:08

ramos4 je napisao/la:evo jedan koji sam ja odigrao od ovih utakmica u 18h

slika

sretno ako neko isprati
slika

:tokralju: :tokralju: :njanjanja:

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 22 jun 2016, 21:38

Od ovog trenutka prestajem da pišem do daljneg na skoro svim temama pdf Kladionica, osim one za WWIN komentare gdje ću i dalje ukazivati na nepravilnosti.
Ko misli da je ispravno ovo što se radi neka i dalje piše. WWIN i Admin sretno vam u unaprijeđivanju foruma :thumbup: .
Za kraj još jednom, bonusi idu u prave ruke:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

rope777
Kontakt:

Post Postao/la rope777 » 23 jun 2016, 11:17

slika

sretno ako neko isprati :thumbup:
BBB 86'

SickBastard89
Kontakt:

Post Postao/la SickBastard89 » 23 jun 2016, 13:51

Za danas probati :

Helsinki 1 pol. 2 2,45

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 jun 2016, 18:10

Oskarshamns AIK - Norrby
Četvrtak, 23.06.2016. 18:30

Tip: 1
Kvota: 2.00

Evo mene ponovo sa svojim skandinavcima :D
Oskarshamns se bas muci u trecem rangu Svedskog fudbala ove sezone i blizi su dnu nego vrhu a to nikad nije dobra situacija. Jedna od najlosijih odbrana u ligi im nije dozvolila da uzmu vise bodova, ali i njihove zaista slabe igre u gostima su jos jedan razlog tako loseg bodovnog statusa.
Norrby je u slicnoj poziciji. Imaju isti broj bodova kao domacin danasnjeg susreta, a pokazauju slicne slabosti pogotovo na gostujucim stadionima gdje su jos bez pobjede. Ukoliko ne poprave formu mogli bi se naci u nezgodnom drustvu koje ce se boriti za opstanak u ligi.
Domaci uglavnom dobro igraju protiv ovog rivala pa je to razlog vise da dodju do pobjede nakon tri kola.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 jun 2016, 18:15

Halmstad - IFK Värnamo
Četvrtak, 23.06.2016. 19:30

Kvota: 2.15

Halmstad je prvi na tabeli nakon skoro polovine odigranog prvenstva, ali ipak nisu napravili dovoljnu razliku da bi vec sada bili sigurni u svoj eventaualni plasman. Dobro igraju, ali ima jos kvalitetnih timova koji mogu da se umjesaju u borbu za visok plasman. Moraju poboljsati svoju efikasnost.
Varnamo je pri vrhu i moze se slobodno smatrati prijatnim iznenadjenjem dosadasnjeg toka sampionata. Njihova jaca strana su igre kod kuce gdje su osvojili dosta bodova, kao i jedna od boljih odbrana u ligi. Pitanje je samo koliko ce dugo izdrzati u trci sa vecim klubovima.
Domacin je bas kiksnuo u proslom kolu a iskupljenje bi moralo da dodje u vidu osvajanja nova tri boda na ovoj utakmici.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

SickBastard89
Kontakt:

Post Postao/la SickBastard89 » 23 jun 2016, 18:49

Za danas probati :

Helsinki 1 pol. 2 2,45[/quote]

Helsinki 1 pol. 2 2.45 WIN

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 jun 2016, 19:25

Halmstad-Varnamo 1.pol. over 1.5 2.75, 1.pol. over 2.5 6.75

SickBastard89
Kontakt:

Post Postao/la SickBastard89 » 23 jun 2016, 19:40

zgmiky imamo isto misljenje i cekam Halmstad za pare 60 keki aa evo vec vode 2:0 da ovecaju il nek ostane glat imao sepia, rovaniemi , 1 pol
HJK i halmstad kasnije i objavim ,,da prodje pa da stavim za bonus sve u svemu finaa ti analiza sutra sta stavi da se prepise pametno i ja budem pozz !

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 23 jun 2016, 20:11

zgmiky je napisao/la:Halmstad-Varnamo 1.pol. over 1.5 2.75, 1.pol. over 2.5 6.75
Proslo vec u 20' min. Od 22' 3:1
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 jun 2016, 21:07

Reykjavik-Akranes over 4.5 3.85, over 5.5 7.00, moguće da dođe 2/1

nije za jak bet, ako netko prati lagano samo

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 jun 2016, 21:22

gaston je napisao/la:Oskarshamns AIK - Norrby
Četvrtak, 23.06.2016. 18:30

Kvota: 2.00

Evo mene ponovo sa svojim skandinavcima :D
Oskarshamns se bas muci u trecem rangu Svedskog fudbala ove sezone i blizi su dnu nego vrhu a to nikad nije dobra situacija. Jedna od najlosijih odbrana u ligi im nije dozvolila da uzmu vise bodova, ali i njihove zaista slabe igre u gostima su jos jedan razlog tako loseg bodovnog statusa.
Norrby je u slicnoj poziciji. Imaju isti broj bodova kao domacin danasnjeg susreta, a pokazauju slicne slabosti pogotovo na gostujucim stadionima gdje su jos bez pobjede. Ukoliko ne poprave formu mogli bi se naci u nezgodnom drustvu koje ce se boriti za opstanak u ligi.
Domaci uglavnom dobro igraju protiv ovog rivala pa je to razlog vise da dodju do pobjede nakon tri kola.
Nakon 0-2 vratili su se u 70' na 2-2 i očekivao sam da potpuno preokrenu ali su nažalost primili još jedan gol i završeno je 2-3
gaston je napisao/la:Halmstad - IFK Värnamo
Četvrtak, 23.06.2016. 19:30

Kvota: 2.15

Halmstad je prvi na tabeli nakon skoro polovine odigranog prvenstva, ali ipak nisu napravili dovoljnu razliku da bi vec sada bili sigurni u svoj eventaualni plasman. Dobro igraju, ali ima jos kvalitetnih timova koji mogu da se umjesaju u borbu za visok plasman. Moraju poboljsati svoju efikasnost.
Varnamo je pri vrhu i moze se slobodno smatrati prijatnim iznenadjenjem dosadasnjeg toka sampionata. Njihova jaca strana su igre kod kuce gdje su osvojili dosta bodova, kao i jedna od boljih odbrana u ligi. Pitanje je samo koliko ce dugo izdrzati u trci sa vecim klubovima.
Domacin je bas kiksnuo u proslom kolu a iskupljenje bi moralo da dodje u vidu osvajanja nova tri boda na ovoj utakmici.
Laganih 5-2

SickBastard89
Kontakt:

Post Postao/la SickBastard89 » 23 jun 2016, 22:48

Evo nesto za večernjake :

Cincinnati Reds - San Diego Padres - 2 -- 1,80
Sau Paulo - Sport Recife - oba daju -- 2,15

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jun 2016, 22:59

Bravo miki i gastone, nazalost nisam zadnjih dana aktivan bio na pdf-u, samo tvoja analiza za ovu prvu gastone, onako kad sam citao doslo bi mi da igram na ove druge sto su i dosli, jer nije nikad dobro vaditi nekoga iz vanago :D (Sto reko jedan moj pajdo, kad je Stuttgart ispo, drago mi je da su ispali, dosta sam ih ja spasavo :D ) i onda vidim tip 1 pa mi cudno bilo, ali eto nekad nas vara i ne odigra se logicno pa taman i na vecu kvotu.

Evo malo od mene bejzbola nekog za veceras pa da vidim prolaznost:

Cincinnati Reds - San Diego Padres 1 @1.96
Atlanta Braves - New York Mets U 8.50 @1.87
Los Angeles Angels - Oakland Athletics 1 @1.68
Miami Marlins - Chicago Cubs 1 @2.45 ili probati Marlins +1.5 ili +2.5 hendikep po nizoj kvoti, ko nije jajara.
Under 7.5 @1.85 isto fina opcija.

Obrazlozenje, onako iz stomaka, nesto me vuce na Cincinnati, kvota je padala, 2 inace losija tima, s tim da je Padres malo gori, vrijednost je na prvima. New York Mets dobro se brani i ne zabija puno, ako povedu sigurno ce dobro bacati, a nije ni Atlanta neka da napravi puno runova. Protiv Oaklanda jer uzasni su, Angels se malo dize u zadnje vrijeme, ovo bi igro cisto na formu.

Cubs se isto malo pocinje zahebavati, a Marlinsi su jaka ekipa, ocekujem tvrdju tekmu i moguce podsklizavanje Cubsa protiv ekipe u dobroj formi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 jun 2016, 23:42

Effenberg je napisao/la:Bravo miki i gastone, nazalost nisam zadnjih dana aktivan bio na pdf-u, samo tvoja analiza za ovu prvu gastone, onako kad sam citao doslo bi mi da igram na ove druge sto su i dosli, jer nije nikad dobro vaditi nekoga iz vanago :D (Sto reko jedan moj pajdo, kad je Stuttgart ispo, drago mi je da su ispali, dosta sam ih ja spasavo :D ) i onda vidim tip 1 pa mi cudno bilo, ali eto nekad nas vara i ne odigra se logicno pa taman i na vecu kvotu.
slika

A jbg brate..računao sam i na međusobne.
Do danas su imali 4/4 protiv njih :D
Kad izjednačiše na 2-2 mislio sam da će ih okrenuti do kraja al' sigurno je neka kontrica sijevnula i to i bi :|

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 24 jun 2016, 13:00

Effenberg je napisao/la: Cincinnati Reds - San Diego Padres 1 @1.96
Atlanta Braves - New York Mets U 8.50 @1.87
Los Angeles Angels - Oakland Athletics 1 @1.68
Miami Marlins - Chicago Cubs 1 @2.45 ili probati Marlins +1.5 ili +2.5 hendikep po nizoj kvoti, ko nije jajara.
Under 7.5 @1.85 isto fina opcija.
Cincinnati pao iako je vodio, i ova najmanja kvota na Angelse, Marlins prosao i under i tip na pobjedu a naravno i + hendikepi.

Cincinnati - SD 4:7
Atlanta - New York 4:3
LA - Oakland 4:5
Marlins - Cubs 4:2
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

SickBastard89
Kontakt:

Post Postao/la SickBastard89 » 24 jun 2016, 16:08

Od mene danas

Shelbourne-Waterford 1 pol. - 1 -- 2,05

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 jun 2016, 17:50

AEK Larnaca-Omonia N. oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.10

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 jun 2016, 18:15

Næsby - Brondby
Petak, 24.06.2016. 18:30

Tip: 7+
Kvota: 13.00

Moj tip za danas je mec koji mi mirise na golijadu a cak i na neki moguci prelaz. U pitanju je mec dva danska kluba izmedju Næsby i Brondby.Næsby je tim koji igra Division 2 ligu i zavrsili su na 5 mjestu. Imaju prosjek u ligi skoro 4 gola po mecu. Igraju otvoreno i dosta golova primaju na kontra napade ali zato imaju i dobre napadace i Rogusa koji ima sjajan sut a i dribling.Njihov protivnik moze se reci prejaki Brondby.Oni su sezonu zavrsili na 4 mestu i igrace kvalifikacije za Ligu Evrope.Ovde pobjednik moze se reci da se vec zna jer je ogromna razlika u kvalitetu i iskustvu tima.Brondby igra odlicno protiv nizeligaskih klubova tako da ocekujem jedan sjajna mec i dosta golova.Pokusat cu ovdje i prelaz na sitno sto nije nemoguce kada je Brondby u pitanju.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.