Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 18 jun 2016, 12:19

Malo se pregrijala tema, mislim da nije jos vrijeme za tolike price.

@SuperPippo Plate jesu kasnile, koliko ih je kasnilo ne znam. Ne znam to za placanje mladih igraca, nikad cuo za to prije, u svaki slucaj ocito je da mi to ne podrzavamo ovdje ako je istina, podrzavamo bezuslovno promovisanje nasih mladih talenata.
A to za dug te je neko dobro prevario; niti je porezna uprava registrirala toliki dug, niti nas tuze bivsi igraci k'o Borca, dobili smo reprogram davno i ukupan dug od toga sto sam cuo je 80 000, ne zna dali € ili KM, uglavnom 3.5 mil je apsurdno, sumnjam da je toliki bio i prije g.Gracica a kamoli sad. Redovno smo dobivali UEFA licencu u posljednih par godina.

@AdiFKS Tesko da ce se desiti fuzija, po mome misljenju kao navijac mi ne trebamo to raditi jer smo Sarajlije. A i ko bi nas sad kad nemamo para.

@Muerte Imamo infrastrukture u Hadzicima zvana Dolina Vukova, koja je na dosta zavidnom nivou i koji rijetko koji drugi klub u BiH ima.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 18 jun 2016, 13:37

Mokroguz je napisao/la:Malo se pregrijala tema, mislim da nije jos vrijeme za tolike price.

@SuperPippo Plate jesu kasnile, koliko ih je kasnilo ne znam. Ne znam to za placanje mladih igraca, nikad cuo za to prije, u svaki slucaj ocito je da mi to ne podrzavamo ovdje ako je istina, podrzavamo bezuslovno promovisanje nasih mladih talenata.
A to za dug te je neko dobro prevario; niti je porezna uprava registrirala toliki dug, niti nas tuze bivsi igraci k'o Borca, dobili smo reprogram davno i ukupan dug od toga sto sam cuo je 80 000, ne zna dali € ili KM, uglavnom 3.5 mil je apsurdno, sumnjam da je toliki bio i prije g.Gracica a kamoli sad. Redovno smo dobivali UEFA licencu u posljednih par godina.

@AdiFKS Tesko da ce se desiti fuzija, po mome misljenju kao navijac mi ne trebamo to raditi jer smo Sarajlije. A i ko bi nas sad kad nemamo para.

@Muerte Imamo infrastrukture u Hadzicima zvana Dolina Vukova, koja je na dosta zavidnom nivou i koji rijetko koji drugi klub u BiH ima.

Plate kasne i jos uvijek nisu isplacene zadnje tri plate. To za mlade igrace znam i to je praksa vec godinama u Olimpiku samo neki od vas se pravi ludi vezano za to a ptice na granama znaju za koliko se taj ugovor zavrsava. Mozda ti podrzavas promovisanje talenata ali ljudi u upravi nisu za to nego su da se izvuku pare od mladih igraca a poslije hoce li igrati ili ne njih to ne zanima. Pardon moja greska konkretno sam mislio na Nijaza da je zbog Olimpika u dugu od 3,5 miliona i da jednostavno vise ne moze sam da finansira to sam cuo od ljudi bliskih novoj upravi kluba.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 jun 2016, 15:00

Dobro, opet ja ne mogu reci to za mlade da si u pravu ili nisi, cudno mi je posto ne znam zasto bi iko ocekivao da mladi igraci imaju neke pare i jos vise cudno je to da bi iko platio da igra. Ali opet cu ponoviti; ne znam pa ne mogu ni nista o tome reci, samo mogu reci svoj stav.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 jun 2016, 22:31

Bravo seniorima na pobjedu iako je prijateljska, raduje me sto ima dosta novih lica na terenu, samo nema nigdje sastav ni izmjene. :hmmmmm:

Steta sto su kadeti izgubili, Zvezda pobjedila tako da mislim da nismo prosli. Ali su nasi zasluzili prolaz sigurno, ako vrijedni i talentovani momci.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 19 jun 2016, 21:04

potpisao je za vas bivsi vam junior kluba,a sada igrac novog grada amar krajina

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jun 2016, 22:11

amko123 je napisao/la:potpisao je za vas bivsi vam junior kluba,a sada igrac novog grada amar krajina
Hvala ti puno za info :salut:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 jun 2016, 16:27

Baš jaka liga. :roll: Nema šta da se kaže. :o
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 jun 2016, 19:12

Rekoh ja jednom na jednoj temi da ovi klubovi po Malti, Luksemburgu i takvih zemalja mogu lagano pokupiti sve najbolje igrace iz nase lige, izboriti grupne faze s njima, prodati ih za veliku lovu i tako postati novi BATE.
Zato vala ko ima para samo plate da placa igracima moze od nas napraviti juggernaught.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jun 2016, 21:27

Mokroguz je napisao/la:Rekoh ja jednom na jednoj temi da ovi klubovi po Malti, Luksemburgu i takvih zemalja mogu lagano pokupiti sve najbolje igrace iz nase lige, izboriti grupne faze s njima, prodati ih za veliku lovu i tako postati novi BATE.
Zato vala ko ima para samo plate da placa igracima moze od nas napraviti juggernaught.
Ti misliš da je Kenan Handžić jedan od najboljih iz naše lige?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 jun 2016, 22:54

Rokoko87 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Rekoh ja jednom na jednoj temi da ovi klubovi po Malti, Luksemburgu i takvih zemalja mogu lagano pokupiti sve najbolje igrace iz nase lige, izboriti grupne faze s njima, prodati ih za veliku lovu i tako postati novi BATE.
Mozda ne u top 20, ali kazem nije ni prosijecan. Kontas Luksemburg bi uzeo tipa Kantara, Dedica, Isakovica i da bi im to bio vrh, jok oni odvedose i Kenu i Ledeta bez problema. Ima klubova u nasoj ligi koji ga nebi mogli dovesti, a drugoligas Luksemburga ga navodno odvede tek tako.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jun 2016, 15:31

Mokroguz je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Mozda ne u top 20, ali kazem nije ni prosijecan. Kontas Luksemburg bi uzeo tipa Kantara, Dedica, Isakovica i da bi im to bio vrh, jok oni odvedose i Kenu i Ledeta bez problema. Ima klubova u nasoj ligi koji ga nebi mogli dovesti, a drugoligas Luksemburga ga navodno odvede tek tako.
Naravno, zato što će oni pored par hiljada u klubu, uzeti još isto toliko na nekom poslu. Budimo realni, većina igrača iz naše lige bi objeručke prihvatila tako neku opciju, osim možda nekih 10-20%.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 23 jun 2016, 18:07

Kada fudbaleri odlaze u 1. i 2. ligu Luksemburga i u slične lige to dovoljno govori o kvaliteti odnosno nekvaliteti Premijer lige BiH i trenutnom stanju u klubu iz kojeg odlaze.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 jun 2016, 18:09

Pappy je napisao/la: Mozda ne u top 20, ali kazem nije ni prosijecan. Kontas Luksemburg bi uzeo tipa Kantara, Dedica, Isakovica i da bi im to bio vrh, jok oni odvedose i Kenu i Ledeta bez problema. Ima klubova u nasoj ligi koji ga nebi mogli dovesti, a drugoligas Luksemburga ga navodno odvede tek tako.
Naravno, zato što će oni pored par hiljada u klubu, uzeti još isto toliko na nekom poslu. Budimo realni, većina igrača iz naše lige bi objeručke prihvatila tako neku opciju, osim možda nekih 10-20%.[/quote]

Plus ce tamo manje trcati, a to je ono sto su igraci iz nase lige najvise zeljni.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 jun 2016, 19:56

Zato i kazem ti klubovi mogu postati velesila s nasih ledja.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 jun 2016, 21:09

Mancini na polusezoni sam ti fino napisao da se uskoro gasite, i da vam Nijaz odlazi jer on ovo vise ne moze. Ne zelim reci ime igraca, ali isti igrac mi je rekao da vi nemate ni za kifle, plate im kasne, opstina vam trazi kiriju itd. Ukratko vi ste u lijepom qurcu, slucaj Velez.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 jun 2016, 21:10

Pa ne mogu, sumnjam da ce igraci tamo ici da bi postigli nesto u karijeri, prije bih rekao da idu kako bi sto manje radili, a vise zaradjivali.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 jun 2016, 16:17

Idemo na memorijalni turnir u Slavonskom Brodu, pocinje 2 jula, igraju se polufinale i onda finale, ucestvuju:

Cibalija Vinkovci (1.HNL),
Vitez
Olimpic Sarajevo
Trepča 89 Mitrovica (1. Kosovska liga)
Kompletan program 25. Međunarodnog memorijalnog turnira Zvonko Mikolčević:

Subota, 2. Juli

9,00 - polaganje vijenaca na grobove poginulih branitelja
16,30 - polaganje vijenaca gostiju na spomen obilježje
17,30 - svečano otvorenje turnira
18,00 - prva polufinalna utakmica: Cibalia - Vitez
21,00 - druga polufinalna utakmica: Olimpic - Trepča 89

Nedjelja, 3. Juli

9,00 - misa zadušnica za sve poginule branitelje
18,00 - utakmica za 3. mjesto
20,00 - finale
21,45 - podjela nagrada i zatvaranje turnira

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 jun 2016, 16:37

Raspored:
1. - 11. kolo:

Sloboda - Olimpic
Olimpic - Željezničar
Zrinjski - Olimpic
Olimpic - Čelik
Krupa - Olimpic
Olimpic - Mladost
Metalleghe - Olimpic
Olimpic - Radnik
Sarajevo - Olimpic
Vitez - Olimpic
Olimpic - Široki Brijeg
12. - 22. kolo:

Olimpic - Sloboda
Željezničar - Olimpic
Olimpic - Zrinjski
Čelik - Olimpic
Olimpic - Krupa
Mladost - Olimpic
Olimpic - Metalleghe
Radnik - Olimpic
Olimpic - Sarajevo
Olimpic - Vitez
Široki Brijeg - Olimpic

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 24 jun 2016, 20:03

Gdje igraju ove sezone?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.