Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
David Silva u Manchester city-ju
Iako se dugo spominjao kao potencijalno pojačanje Real Madrida i Manchester Uniteda, David Silva će naredne sezone nositi dres Manchester Cityja.
Prema informacijama iz Španije ovaj veznjak Valencije je sinoć dogovorio transfer u Manchester City, a kao glavni razlog zašto se opredijelio za City je želja da igra pod komandom Roberta Mancinija.
Ovaj odlični veznjak je početkom juna izašao na naslovnoj strani Marce u dresu Real Madrida, ali izgleda kao da od toga neće biti ništa.
Bez obzira što je Silva isticao želju da nastavi karijeru u domovini, ipak, odlučio se za odlazak u Englesku. Barem tako tvrde jutrošnji španski mediji.
Iako se dugo spominjao kao potencijalno pojačanje Real Madrida i Manchester Uniteda, David Silva će naredne sezone nositi dres Manchester Cityja.
Prema informacijama iz Španije ovaj veznjak Valencije je sinoć dogovorio transfer u Manchester City, a kao glavni razlog zašto se opredijelio za City je želja da igra pod komandom Roberta Mancinija.
Ovaj odlični veznjak je početkom juna izašao na naslovnoj strani Marce u dresu Real Madrida, ali izgleda kao da od toga neće biti ništa.
Bez obzira što je Silva isticao želju da nastavi karijeru u domovini, ipak, odlučio se za odlazak u Englesku. Barem tako tvrde jutrošnji španski mediji.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
-
- Kontakt:
A gdje ce onda Dzeko? U Buducnost iz Banovica??

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Jest ovaj sportsport.ba neki, danas nema nikakve vijesti o Džeki, nigdje danas ne prelazi,c c c... 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- moustapha
- Kontakt:
Ako nece oni, ima ko hoce.GunnerS je napisao/la:Jest ovaj sportsport.ba neki, danas nema nikakve vijesti o Džeki, nigdje danas ne prelazi,c c c...
Džeko u ponedjeljak pregovara s Henesom
Naš fudbalski reprezentativac i najbolji strijelac Bundeslige u prošloj sezoni Edin Džeko u ponedjeljak će zajedno sa svojim menadžerom Irfanom Redžepagićem otputovati na pregovore sa čelnicima Volfsburga.
- U razgovoru sa direktorom njemačkog kluba Diterom Henesom (Hoenes) pokušat ćemo dobiti dozvolu da Džeko napusti Volfsburg. Nije tajna, nekoliko evopskih klubova želi Džeku, ali u ovom trenutku ne mogu reći njihova imena - rekao je Redžepagić za "Dnevni avaz".
Jednom od najboljih napadača u Evropi ugovor ističe 2013.
- Prošle godine u klubu su nam obećali da će u junu 2010. Džeko moći otići iz Volfsburga ukoliko bude adekvatne ponude, i uz adekvatno obeštećenje. Nadam se da će tako i biti, jer Džeko želi igrati u nekom od evropskih klupskih takmičenja - istakao je Redžepagić.
Podsjetimo, Volfsburg je po okončanju sezone saopćio kako obeštećenje za bh. fudbalera iznosi 40 miliona eura.
#divovi
Sad će i oni kopirat tu vijest. Samo pročekaj malo 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Poznavajući tvoje informacije on sigurno neće u Milan. Jer prema tebi za Želju su već potpisli i Osmanagić, Džafić i Škaljić.kimbo je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
FEDERER= KLOC
- moustapha
- Kontakt:
Jest tebi dobro.kimbo je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
#divovi
hahahha enooo odradili su svoj dio poslaGunnerS je napisao/la:Sad će i oni kopirat tu vijest. Samo pročekaj malo

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
valjda je i ovoj sapunici ubrzo kraj,Engleska tj Mancester ili Chelsea i Italija tj Juventus,sta god da izabere bice to velika stvar za Dzeku kao i za bh nogomet!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pocelo je pocelo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mogu misliti pregovora menadjera
''Aber,oder pa opet aber,oder.ja,ja naturlich.''
Pregovori zavrseni Dzeko ostaje jos 12 godina u Wolfsburgu.

Pregovori zavrseni Dzeko ostaje jos 12 godina u Wolfsburgu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Mogu misliti pregovora menadjera![]()
Pregovori zavrseni Dzeko ostaje jos 12 godina u Wolfsburgu.![]()

jesu to je li janjeentinu u jablanici ?kimbo je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Je su. Je li su janjeentinu.tax je napisao/la:jesu to je li janjeentinu u jablanici ?kimbo je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
odakle ti ova informacija ali iskreno
sigurno od one tvoje prve rodiceEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:evo ovako moja prva rodica je udata za onog irfana ,sad dobro slusajte jer sve sto kazem je cista istina
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:sigurno od one tvoje prve rodiceEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
odakle ti ova informacija ali iskrenoEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:evo ovako moja prva rodica je udata za onog irfana ,sad dobro slusajte jer sve sto kazem je cista istina

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dzeko u macabi!!!!!!!!!!!a medunjanin u juventus....., nadarevic u chelsea

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Proximic, zastitaIdentiteta i 38 gostiju.