Chicago Bulls

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jun 2016, 23:29

BIHfan je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo ga trejdali za smece. Daj organizujte salt proteste protiv ovih majmuna iz FO
Ne bih da nesto pametujem,ali s obzirom na to u kakvom je stanju Rose zadnje 4 god,mislim da ste uradilii lijep posao.Lik je stalno povrijedjen,ima ogroman ugovor i jos od prosle sezone prica o novom, "kako treba hraniti porodicu" :roll: itd.Zauzvrat ste dobili legitimnog C u ovoj ligi,veterana u Calderonu koji moze biti fin back up i malog Granta koji je po meni imao odlicnu 1.sezonu i itekako ima prostora za napredak.Na to sve,necete morati brinuti o tome kako cete opteretiti SC eventualnim novim ugovorom Roseu da je ostao.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 22 jun 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 22 jun 2016, 23:33

Kawhi je napisao/la:Robin je trenutno korisniji igrač od njega.
Dosadan si kralju..
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 23 jun 2016, 00:54

Naguzise nas muski. Das im igraca koji u svakom trenutku moze proigrati za panja Lopeza i starca Calderona :puke: . Ako su vec mislili raditi trade ne mogu da vjerujem da nisu uspjeli dobiti nesto bolje.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 jun 2016, 01:09

Koliko god Rose bio dobar ili loš njegova vrijednost za trade je mala.Veliki ugovor historija povreda.Zatim njegova nemogućnost da promjeni način igre sve to čini da ne možeš dobit puno za njega.Da nije on otišao ,onda bi Butler išao .Ovo je sad njegova ekipa.Otici će i Noah vjerojatno da bi Butler postao lider Bullsa. Očekujem ove sezone još boljeg Butlera.
Nešto se moralo mijenjati,koliko god bilo teško,ostaje žal što ova ekipa nije uspjela napraviti nešto,ali povrede Rosea i loša uprava su odradili svoje.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 23 jun 2016, 01:20

koliko god da je Rose ispovrijeđivan, beskoristan.. ipak je slobodno mogu reći bio i ikona bullsa u ovih nekoliko zadnjih godina... ja sam se iskreno šokirao kad sam vidio za šta ste ga dali :o bukvalno hrpa čunjeva :oops:

Rose koliko god ispovrijeđivan uvijek može zasjati starim sjajem.. i ja iskreno to i očekujem, veliki je to borac i igrač...

ne znam, po meni sramotno loš trade za vas..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 jun 2016, 01:41

kokuz je napisao/la:koliko god da je Rose ispovrijeđivan, beskoristan.. ipak je slobodno mogu reći bio i ikona bullsa u ovih nekoliko zadnjih godina... ja sam se iskreno šokirao kad sam vidio za šta ste ga dali :o bukvalno hrpa čunjeva :oops:

Rose koliko god ispovrijeđivan uvijek može zasjati starim sjajem.. i ja iskreno to i očekujem, veliki je to borac i igrač...

ne znam, po meni sramotno loš trade za vas..

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 23 jun 2016, 01:46

upravo to. ne daš ikonu tima za tri čunja.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 23 jun 2016, 01:48

Nevjerovatno je da im do sada oni najveći fanatici nisu upali u kuće/stanove/vile i yebali im sve po spisku.
Pa ovo je najgori/a trade/KRAĐA u istoriji istih !!!
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 jun 2016, 01:50

kokuz je napisao/la:upravo to. ne daš ikonu tima za tri čunja.
on ne vrijedi vise koliko god to bilo tesko shvatit ,ovo je sad Butlerova ekipa on se nije mogao pomirit s tim.Nije promjenio nacin igre ,jos jedna povreda i ko zna sta ce bit s njim.Uostalom moralo se nesto mijenjati i nazalost desilo se sta se desilo ali evo reci sta se moglo bolje dobit za njega
Nudili su ga svima,mogao je djaba otici kao sto ce Gasol i Noah
uprava je generalno losa i ovim ciste salary i bar ce moci dovest nekog iz free agency .npr Conleya

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 jun 2016, 02:29

Butler bez Rosea prošle sezone 27 poena
Butler s Roseom 19 poena
Bez njega 7 asista s njim oko 5

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 jun 2016, 07:57

Problem je sto su ljudi protiv trejda kao da se daje MVP Rose. Braco draga, ne daje se taj Rose, nego ostatak tog Rosea koji i ne vrijedi vise. Pogotovo sto je pricao o nekom ugovoru sto je sramotno za nekog ko 4 godine prima tolike pare za nista (takvog covjeka ne mozes nazvati borcem). Bullsi kao Butlerova ekipa ce bolje izgledati, ubijedjen sam u to.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 23 jun 2016, 09:43

Sta sam vam govorio prije pola god,klucno je rijestiti se ovih ostataka od Rosea,al tad me napadoste sa pricam o lojalnosti i slicnim stvarima..eee..niste ni svjesni da je ovo jedan od najboljih poteza mogucih sto vam je uprava uradila,trebate slaviti ovaj dan a ne ziviti u iluzijama da su vam trejdovali Rosea iz 2010 god.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 jun 2016, 11:45

I sta kad ikona bude htjela ugovor od 20+mil iduce godine, kao sto ce on htjeti,a bude UFA?Ode za dzaba....jer te pare vise nikada nece vrijediti,a svi su nagovjestaji da ce ih traziti.Mozda je kratkorocno ovo los posao CHI,ali dugorocno sigurno nije.Morali su se odmaci od njega i pustiti ekipu Butleru.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jun 2016, 12:15

Evo jedno konkretno pitanje za navijace Bullsa..

Da li bi ovakvom DRoseu dali sljedece godine ugovor nekih 110 miliona na 5 godina?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jun 2016, 12:33

Belmin6 je napisao/la:Evo jedno konkretno pitanje za navijace Bullsa..

Da li bi ovakvom DRoseu dali sljedece godine ugovor nekih 110 miliona na 5 godina?

Ne bi mu brat rodjeni to ponudio.
Al sam ocekivao da igra za 12, 13 miliona godisnje. Mozda se i vrati iduce ljeto, ko ce ti ga znat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 23 jun 2016, 12:39

Ispravan potez. Pustite ove, što žive u iluziji.
Za Formana i Paxsona, i dalje stoji, da su nesposobni, i da moraju dobiti otkaz, pod hitno!
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jun 2016, 12:46

BIHfan je napisao/la:

Al sam ocekivao da igra za 12, 13 miliona godisnje. Mozda se i vrati iduce ljeto, ko ce ti ga znat.
S ovim novim capom, ja ruku dajem da on nece igrati ispod 20 miliona. Dobili ste barem kvalitetnog centra za njega, a sljedece ljeto ne bi dobili ništa.

Dobar potez Bullsa. :salut:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jun 2016, 12:49

Belmin6 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

S ovim novim capom, ja ruku dajem da on nece igrati ispod 20 miliona. Dobili ste barem kvalitetnog centra za njega, a sljedece ljeto ne bi dobili ništa.

Dobar potez Bullsa. :salut:
Apsolutno tačno. :clap:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 23 jun 2016, 14:08

NEZALAGANJE je napisao/la:
I sta kad ikona bude htjela ugovor od 20+mil iduce godine, kao sto ce on htjeti,a bude UFA?Ode za dzaba....jer te pare vise nikada nece vrijediti,a svi su nagovjestaji da ce ih traziti.Mozda je kratkorocno ovo los posao CHI,ali dugorocno sigurno nije.Morali su se odmaci od njega i pustiti ekipu Butleru.
ovdje se potencira taj novi ugovor kao da je to ove sezone, a ne sljedeće. sve zavisi od DR, da je pokazao da može onda 15-20 miliona za takvog igrača nije puno.. ali da nije mogao, onda neka ide.. za džaba, za džaba ali sa takvim igračem vrijedi rizikovat.

dajte ljudi, dati ex MVP-a najboljeg igrača lige prije 5 godina za fosilne ostatke španca, ispodprosječnog centra i rookiea i pri tom daš šta još jednog igrača i pick????!!! pa ovo ne bih poželio ni najljućem neprijatelju.

ali, kad gledam sa Roseove strane, neka je otišao.. očito je da u Chi pušu pogrešni vjetrovi.. sva organizacija im je nezdrava i bolje za njega što je otišao.. ako igdje može spasiti karijeru, to će biti u NY gdje neće biti pod tolikim pritiskom, a opet će imati dobro okruženje :thumbup:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jun 2016, 14:22

U NY nece biti pod pritiskom ? :wtf:

Daj molim te reci da se zajebavaš.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.